лидия, разбира се, че частна и платена не значи кадърна. имах предвид следното - ако на jasmin_veni й е удобна тази държавна педиатърка (както и се оказа), да си я ползва за рутинни консултации, за направления и дребни хреми, но да се сдобие и с някой педиатър, комуто да има доверие, за резерв - за не дай Боже по-сериозните случаи. повечето от нас така правят. и тъй като двама безплатни педиатри по каса не може, значи остава вариант втория да е частен.
Най-добър е варянта да е държавна и да е къдърна, пък ако може да е и близо
Аз пък това имах предвид. Разбрах те много добре, ако няма близичко такъв не е добре. Ще се полва и резервен втори варянт при нужда. Обаче винаги много съм се ядосвала, като някоя девойка се изтъпани и ми обяснява(не визирам теб, просто споделям), че от моята лекарка нищо не става, а тя ходи на майна си и дава на консултация по 50 лв, щото иска най-доброто за детето си. Сякаш аз не го правя, но по разумния според мен начин
. Това ми се въртеше в главата. Има хора които взимат голями заплати и 200-300 лв са и джобните за деня. За тях не става дума, те могат и папата да си викат при хрема да им попее, няма да ги укоря.
Но за нормалния човек си е стабилен и според мен неоправдан разход. Аз пътувам с кола до педиатърката, не е близо, но този варянт за мен е добър. При човек на който нямам доверие, не бих завела детето си дори за ваксина.. Това е моят избор.
jasmin_veni искаш педиатъра да чете съвременни учебници във връзка с какво. Със захранване, диагностика? Ако е за захранване, учебниците си ги четях аз и споделях с нея. Случах нейното мнение и накрая взимах решенията. И сега го правя. За лечение вече тя е с дипломата, аз мълча
Но съм доволна.
А и да ти подшушна нещо. Аз ще си призная, че когато питах нещо за захранването, тайничко се надявах гореспоменатата "лоша" модераторка да сподели мнение, защото съм сигурна, че щом го е написала, е прочела и проучила абсолютно всичко и ще ме обори на 100 %. Така хем аз не губя време, и без това го нямам, а съм сигурна, че това е най-доброто в дадения момент.
Jam сърдечни благодарности за труда. Шапка ти свалям.