Добро утро
Да е здрава и спокойна седмицата за всички.
Да изпратим октомври, че за нашето семейство ноември ще е наситен с емоции
.
Лиде, и Дара става много трудно напоследък /откакто е тъмно все още/, пазарлъци, още 5 мин, още 3 мин..... кисела е, мотка се, за да направи нещо трябва да повторя по 100 пъти, деня ми започва с изпиляване на нерви, за добро утро
.
А беше станала такова разбрано дете... май свърши този период, за съжаление.
Мен за съжаление и този път не ме подмина гадната холестаза
/болест на бременността, получава се бъг във функцията на жлъчката и черния дроб/, от 1 седмица съм отново с подлудяващи сърбежи.
Термина ми за планово секцио е 25.11, най-вероятно ще го изтеглим отново с една седмица /съществува опасност от мъртво раждане/. Утре съм при гинеколога, ще видим какво ще правим. И ще стане весело
. Родителите ми няма да са пристигнали все още, Дара и баща й ще трябва да се гледат сами, а втория изобщо не се отличава с особена оправност, дори напротив. Ще оцелеят предполагам.
Аз не знам защо, но този път започвам да усещам нещо като "предсценична треска". Не съм от хората, които се шашкат, но сега...... В смисъл много ми е притеснено, как ще тръгнат нещата, как ще се справим с Дара и бебето, как ще успея да си разпределя времето между дом. работа и деца..... Яйце ми се пече на г..а както се казва
.
Та така, весело да е, да са ни здрави нервите.