0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро и от мен! :D
Красиии, закуската е страхотна, мила! :D Хапвам и пийвам кафенце с кеф :wink:.
Йоли, душо,дано не стигнеш до операция! Тия камъни са голяма гадория, бееее! :?А, и вече си имаме темичка за срещи! :wink: Ще помоля мод, да ти прехвърли поста :wink:
Стиснати палчета и от мен на всички ииииии :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Лек и усмихнат петъчен ден! :D
*

Joya

• *
  • 45
  • Мечтая...
Добро утро, момичета! Веднага сядам и аз на масата. krasi(ahiito) благодаря за хубавата закуска.
saraapl, дано да не те държи много тази настинка и бързо-бързо да оздравяваш.
ioly, дано да се разминеш с операцията и с работата всичко да се нареди. Стискам палци.
Успех на всички и хубав ден!  :D
*
Здравейте момичета .
Краси благодаря за закуската -страхотна е .
Йоли мила дано не се стига до тази интервенция .
Сари ,  а ти се оправяй ,и почивай повечко .
И аз като всички стискам палчета да има още радостни новини до края на тази темичка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Привет момичета.
Как сте в този мразовит ден. Днес малко късно се включвам, но преди малко се транспортирах на работа, че бях на доктор.
Много е студено, а как се пързаляше само. Е няма да обяснявам за това.
Който може да седи на топло.
Хубав петък ви пожелавам.

Привет муцки  :)
Днес слънцето май ще ни се усмихне малко  :)
Сари лекувай тази настинка и стой на топличко
Йолче тук съм миличка  :bighug:имах малко проблеми с бебоците.
Дано мила не се стигне до оперативна намеса за този камък в бъбрека :crossfingers: :crossfingers:
По отношение на гинекологичните прегледи тук са така личните доктори за направления  :x аз лично не съм разчитала на такива.
Много палчета от мен за всички нуждаещи се  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Хубав петъчен ден !!!

Вярвам!!!!
*
Здравейте красавици,

ех друго си е да е слънчево /щях да кажа и топло  :D / Важното е, че е петък и почивните дни го дават да се позатопли малко.

От понеделник живот и здраве скачаме в дълбокото на ремонта- т.е. започваме вътрешния, което значи, че ще трябва да се махне и изчегърта всичко- дано да върви леко и бързо, хубавото е поне, че няма да живеем в мръсотията, а ще се нанесем когато е малко от малко готово.

Тези дни ще започваме и новия ловен сезон  8) дано по-успешен от предишните  :wink:

Целувки на всички!

*
Здравейте сладурки, аз малко късничко но се нареждам на масата  :D
Йолче, Бебешори пазете се милички, Йоли дано не се налага оперативна намеса, Бебешорче радвам се, че всичко е наред и двата бебока са си на място  :wink:
Тити, а и на всички стискам много силно палчета и ви  :bighug: :bighug: :bighug:
При мен няма нищо ново, абе къде ни изчезна маймунката, няма ли да ни навести  :( и Мамчето и Маринка вече не влизат  :( :( :(
Аз утре ще имам гости - всичката рода на баща ми, ама понеже ги изместихме в нашата малка къща  :lol: и там няма място за всички, ще идват у нас и сега едни размествания правих и изобщо, какво да ви говоря, сигурно чак в понеделник ще мога да ви пиша.
Обичкам ви и приятни почивни дни, защото моите ще са хамалски, а не почивни  :lol:
*
Здравейте.И аз като Женя много работа тук и не мога се обърна. :(

Пожелавам  на всички ви лек петък и приятни почивни дни. :grouphug:

и Женя, като гледам графиката ти, може и да не дочакаш онази с метлата на 6,11. :hug2:
Стискам палци,да видиш чаканите 2 чертички  :bfp: :cloud9: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Успех на всички ловуващи

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте на всички.. Няма да ви изреждам поименно че ще стане някой гаф  :oops:
Иначе при мен нещата са както май са напоследък-болна съм обаче не толкова много както аз си мислех че може да се окаже..Е,гърленцето ми е супер зачервено и носа запушен ама... поне до края на седмицата съм си в нас да си почина и да се пооправя.Понеделник при нас е национален празник( празнуват деня на мъртвите-дето се обличат в костюми) и затова вторник съм на доки..Та да видим той какво ще ме прави.
Иначе работата е ясна-най-много още около 15 най-много 20 дни ще съм на работа и след това живот и здраве вкъщи... все пак решихме че с бебо трябва да си почиваме.То се измаря също с това ритане..
Благодаря на всички за поздравите и дано всички сте добре..
Женка аз също си мисля че графиката ти върви много добре-дано не дойде лелката на 6
Фовче добре съм мила-и двамата сме добре :)
Бебешорче сладко дано и ти и бебчовците сте добре- пазете се с това време...
Туци мила за пързалянето... наистина е много неприятно-затова ако можете максимално намалете разходките.. Да не стане някой инцидент
*
Привет отново от мен.
Най-накрая се прибрах вкъщи. Днес беше дълъг ден. Края на месеца в работата е просто кошмар. Ама поне вече свърши.
Саричка мила, гледам сутрин много да не се разхождам. От колата слизам и направо в офиса, ама днес ми се наложи малко да походя.
Милички пазете се и ви пожелавам хубава вечер. Няма да изреждам на всички ви стискам палци и за нуждаещите се една доза вечерни  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро, сладурки! :D
Нещо е било пусто тук вчера, дано да сте се наслаждавали на приятното време следобед :wink:
От мен днес ще е кафето и закуската :D Заповядайте:

Приятни почивни дни! :D
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Закуската е страхотна,Пете,благодаря.Веднага си вземам от нея,че нещо съм гладничка,а кафето ще си го запазя за после,като стана.
Лек ден ви желая,момичета
[/url]
*

Joya

• *
  • 45
  • Мечтая...
Добро утро момичета! Закуската е чудесна,  :balk_53: много вкусно изглежда, благодаря Пете!
Тази сряда ходих на гинеколог. Бях си запазила час отдавна, след като разбрахме, че спермограмата на милото е добре, въпреки откритото му варикоцеле. Миналата събота обаче си гледам аз календарчето и виждам, че трябва М да ми дойде понеделник-вторник.  8O  osi_13 Но до сряда никакво го нямаше, та отивам аз на лекар, и тя ми каза, че нищо не можем да направим сега, да отида на 10-тия ден след М. До днес обаче нищо, обикновено ми идва на 25-28дни, а днес е 32-ри. Имам тест за бременност от тези обикновените с тестовете за ову, но се чудя дали не е рано   :ask: и да не е поредното разочарование... Като събера кураж ще го пробвам.  :lol:
Стискам палци на всички ви, и успех!  :crossfingers:
Усмихнат ден ви пожелавам!
*
Добро утро, момичета, мале голям студ, парно още няма .... но добре, че тук е уютно и закусчица Петето е сервирала, мерсииии!

Joya, никак не е рано за тест, стига ову да си е била на мястото. Хайде стискаме палци :crossfingers: :bfp:

Йоли, има и безоперативни методи, дано се оправиш много много бързо.

Днес ми е много мързеливо ...
Хубава събота на всички!
*
Добро утро или по-точно вече добър ден.
Пете мерси за закуската и кафенцито.
Joya, мила стискам палци да не дочакаш лелката и да ни зарадваш с едни хубави  :bfp:
Момичета от мен засега хубав ден.
И за нуждаещите се  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро дами!
Joya,стискам палци,време е за хубави новини :crossfingers: :bfp:
Йолич,моят камък го махаха с липокриптер/т.е разбиваха го в София в "Доверие".Работят със ЗК и ми излезе около 60лв.Дано не се стига до операция миличка :bighug:
Пете,трапезата е супер :hungry:-сядам при вас мислено :grouphug:
лек ден и чакам новини :wink:

*
Здравейте момичета .
Пете закуската е страхотна -благодаря ти .
Joya и аз стискам палци да събереш кураж и да ни се похвалиш с  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Жени и за тебе много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Лек съботен ден на всички
Добро утро!
Айде и аз да се присъединя на масата.Пете мерси за кафенцето.
Да ви се оплача-във вторник бях на преглед,доки установи спукан фоликул,но БТ-то ми изобщо не мърда.Вече не мога да разбера какво става.
Joya миличка хич не е рано за тест-дано да видиш  :bfp:.
За всички ви  :crossfingers: :crossfingers: и само добри новини.
Приятен почивен ден на всички!

*
Добро утро поспаланки! :wink:
Ейййй, май днес ви се отдава да поспинкате с един час по-вече, но аз не можах :?
Честит празник, на всички, които празнуват днес!
А сега на кафенце, че и на баница :wink: Аз тъй като тиквеник не обичам много, снощи забърках една баница, та сега да ви почерпя. :D

Лек и усмихнат неделен ден!
И казвайте кой ще пуска темичката утре :wink:
  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро и от мене.
Пете супер кафенце, а баницата е направо превъзходна.
Е който може да си поспи повече да го направи. Аз снощи си легнах в 12 и днес в 6 часа (ново време) вече бях ококорила очи. Ама си полежах. Нещо почва да ме гони безсъние.
Засега ви пожелавам хубав ден. И по-късно пак ще намина да ви видя. И няма ли вече някой да се похвали :D
И разбира се  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: