0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добро утро и от мен. Веднага се цамбурвам под вирусите ви  :a_cat_06: :garden: :garden: Аз днес следобяд ще ходя да си взема направление и ще мина един профилактичен при доктор, на който няма да казвам нищичко. Нито за лапарото, нито за хормоните нищо- да видим какво ще кажат. И на ФМ ми се ходи-ей така от любопитство, ама с милото както сме безработни май ще се въздържа този месец.Аз уж по течението ама все си ме мъчат разни мисли- имало ли е Ову, кога го е имало, всичко ОК ли е ? Луда работа. Е, оставям ви, че нападам закуската на Краси, щото е на слънчице, а тук е мраачно. Петенце, ти като един по-добър организатор, разчитам на теб-да си сътворим една старозагорска срещичка, а? Целувам всички ви и знайте, че много ви обичам. ООоо забравих да ви кажа къв съм идиот- вчера ходихме в зоопарка и там има 2 щъркелчета. Като запецнах пред клетката да им говоря колко много искаме бебе и как трябва да кажат на приятелчетата си да ни донесат по едно / макар извън сезона / милото чак ми се разсмя докато им говорех. И това луда работа, абе май съм доста изперкала вече хихиххи
Ренка, ще чакаме да пишеш след доки и стискам палци всичко да е ок
Хайде изчезваааааам ... ама за малко де  :lol:

Йолинце, много хубаво си им говорела на щъркелчетата :) Дано и аз скоро да видя.. :) Ще са ти на късмет, да знаеш :)
Аз бях на доки, той каза че нищо ми няма.. а на мен постоянно ми се вие свят..и накрая ми даде някакво лекарство за световъртеж..ама кръвното ми е ниско 40/80.. и тъй като ще летя в петък..ми казаха" Тъкмо ще изравниш налягането"... взимат ме само за мезе..тези доктори.. та с една дума--добре съм :):)

Цунки на всички

*
Ха добър ден и от мен!
Хм, Йоличччч ще се установите бе душко,и работа ще намерите и така...Всяко начало е трудно ама после ще ви е хубаво....
Мамче, :hbirth:!/ако влизаш да знаеш,че не съм те забравила :wink:/

*
Привет момичета.
Аз само да ви се похваля, че днес ми взеха изследванията от БХС и ми казаха че са много добри. Не са при мен тъй като на една колежка, една позната ми ги взе и само й се обади да каже че всичко е ОК. Ама колко объркано стана. Както и да е. Много съм доволна и бързам да ви се похваля.
От мен хубава вечер за сега. Поздрави на всички и много стиснати палчета.
За съжаление на работа не ми работят имот иконите, но да знаете че ви поръсвам с много шарени вирусчета за късмет.

*

Добро утро момичета!Реших да Ви поднеса аз закуската тази сутрин!
Лек и безпрепятсвен ден от мен ,а аз отивам да се трудя  :D
ето и малко за кадемче :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :grouphug:
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 07:13:44 am от moniks_s »

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро и от мен!  :D
Мони ме изпревари със закуската, аз ще ви сервирам кафето, че изобщо не се представих като добра домакиня тази седмица. :lol:
Пете, честити ти сини гащи.  :D

Хубав и усмихнат ден!  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

ПП: Нещо Маймунката ми се губи, тази седмица не е влизала във форума, някой знае ли нещо, дано да е добре ?!? :ask:
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 07:55:56 am от Цвете »
*
Добро утро и от мен! :D
Много сте ранобудни бе, мамитаа! :wink:
Мони, Цвети, Благодаря ви за закуската и кафенцата! :D
Хапвам и пиивам с удоволствие с вас. :D
Лек и спорен ден! :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро.
Нареждам се на асата и си взимам от закуската и кафето, поднесени от Мони и Цвете. Да знаете много е вкусно :D.
Пожелавам ви хубав ден и малко сутрешни  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро и от мен .
Мони ,Цвете -страхотни домакини сте Благодаря ви за кафенцето и закуската .
Лек ден на всички
*

Joya

• *
  • 45
  • Мечтая...
Каква хубава закуска имаме сервирана и кафенцето е супер  :D Веднага ще се възползвам, макар и за бързо. Момичета благодаря и за вирусчетата  :garden:
Хубав и усмихнат ден!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро и от мен момичета.Хубава закуска и кафенцето е много апетитно,но аз ще си поднеса чайче... Нещата при мен не са много хубави-пак съм болна.Тази настинка не ме пуска.Май прибързах с работата..Но както и да е.Днес в къщи да си стъпя на краката малко и ще видим утре.
Лек ден и от мен и се пазете..
ПП:Честит първи сняг на тези които са го видели вече ...Завиждам ви-обичам зимата,да съм си с вкъщи на топличко,а навън да си вали ли вали...
*
Добро утро милички, мони благодаря ти за кафенцето и закуската сядам с вас.
Цопвам се и във вирусчетата на нашите тумбачета  :D  :bubblebath: и отивам да работя. Оф голям студ как се го обичам, пък и да вали, ама да вали сняг, а не дъжд  :( Лек и спорен ден на всички и който има нужда от палци, да знаете че стискам  :crossfingers:
Добро утро и от мен!
Най-накрая да се включа и аз-то седмицата свършва вече ама нищо..сега ми остана време.
Благодаря на Мони и Цвети за закуската и кафенцето-възползвам се веднага
Фови със закъснение,но честито за хубавия резултат.
На всички ви  :crossfingers:,на който за каквото му трябва.
Лек ден и стойте на топло.

Здравейте маймунки. Днес голям студ, голямо чудо.. а във Варна вали дъжд и духа вятър... много кофти :( Важното е да стоите на топличко и да сте щастливи

Хубав ден !

*
Добро утро и от мен
Веднага се нареждам на масата със закуската, че съм примряла от глад.
Цопвам се и аз във вирусчетата, които щастливите мами са ни пуснали  :bubblebath:  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:
На всички нуждаещи се - стискам палци, на който за каквото трябва  :crossfingers: :crossfingers:  :lol:
Прегръщам ви силно  :bighug:

Лек ден на всички
и честит първи сняг на тези, които го видяха.
Уфф, мразя да ми е студено

Честит първи сняг на софиянки :)
Някоя от вас да не спотайва с хубав резултат  :bfp1:, веднага да си признава ;)
Къде вали дъжд, къде сняг, при нас валят сладки вирусчета  :green_dust_1: :babydust: :green_dust_1: :babydust: :green_dust_1: :babydust: :green_dust_1: :babydust: :green_dust_1:
Желая ви прекрасен ден!
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Привет сладурки! Минавам само да ви проверя и да ви поръся  :)  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:.
Непрекъснато сънувам, че ще имам момиче, та се замислих дали да не ръся само в розово  :lol:. Е, ще почакам до декември до ехото  :). Няма ли добри новини?
Сари, почивай повече и оздравявай  yahoo_17.
Приятен ден на всички!
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте и от мен милички. Абе уж студ а нас хич ни няма, леле че пустооооо  8O Аз малко само да си помрънкам- личната не ми даде направление за гинеколок- каза др.месец- бясна съъъъъъъм, а я предупредих, че ще искам такива. Даде ми обаче за уролог- тоя моя камък в бъбрека ще се окаже ГОООЛЯМ проблем  :BangHead: . Е, май нещата отиват за операция, но първо ходене по разни доктори в София/ т.е много пари, които в момента нямаме/ Хубавата новина при мен е, че има шанс да ме вземат на работа в един магазин на доста добра заплата и на дооооста "добро" натоварване. Пу пу пу дано да стане, че ееее глад мори добитъкааааа.            

Тъй като вече съм позакъсняла за закуски и кафета, ще си взема една вана от вируси   :bubblebath:  и се мятам при милото, че днес така ме е ядосал и трябва да го наказвам   :bed:  :lol: :lol: :lol:

Марийче, стискам мила мноого силно палчета при тази доказана Ову скоро да има и доказана бременност.

Обичам ви всичкиии лека и спокойна нощ с мнооого сладки сънища  :countingsheep:  

Аааа между другото старозагорки/ от които бебешорчето нещо ми се губи тези дни/   :balk_113:  http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=43942.0
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 23:44:39 pm от ioly »

Добро утро,момичета!

Може да не пиша много напоследък,но поне закуската мога сервирам ;)
Желая ви най-усмихнатия ден
[/url]
*
Добро утро щъркеланки :)

Краси, миличка, страхотна закускааа!! Мятам се веднага!
Аз цяла седмица пак бях по задачки закачки и вече съм изморена до краен предел, ама малко остана! Намерихме квартиранти за къщата и такова изнасяне пада, че вече ми "измръзна" да пълня кашони, да влача, да подреждам!! Сега остана още един рунд другата седмица - с чистенето (това поне ще свърша като Спиди Гонзалес) и край!! Нанасят се на 5ти, с договор за една година.. а аз ще се концентрирам върху новата придобивка на Х-бокс 360 - "Кинект" и ще танцувам по цял ден и цяла нощ!!! (мъжа ми ще ми я подарява тая игра с денса, да видим пък, няма ли да сваля и някое килце)
Унесох се от писане!
От мен лек ден, приятни емоции и много стиснати палчета за Титибар и всички останали в очакване на  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: