0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Хайде и аз да се включа най-накрая за лека нощ.
Немога да си взема въздух от работа.Не се свършиха вече тези ремонти у нас.Сега с мъжо се правиме на баща ми бояджията.Ужас ви казвам.Правим една стая,после преместваме всичко от другата в готовата,за да боядисваме нея и така до несвяст.Имаме ги 6 + коридора.А сега да мина към честитките.
Най-напред честита ни темичка.Вижда се че ще е повече от успешна.Или поне така ни обещава.
Фоверче честито миличка.Много се радвам.Лека и безпроблемна бременност и най-сладкото бебче накрая.
Тони бонбони  :happy_birthday_1:
Да си жива и здрава и за следващия ти Р.Д. да празнувате с бебчо!
От мен лека нощ и ако може някой да сънува и за мен пророчески сънища,че аз напоследък само идиотщини сънувам,ако изобщо сънувам. :lol:
  <br />
*
Здравейте и от мен, :P Отдавна не съм писала, но бях на екскурзия из северозападна България
Да ни е честита новата темичка, която започва повече от обещаващо. :bfp:
Фовче, лека и безпроблемна бременности най-сладкия бебок накрая :cloud9: :bori_002:
Тони, честит рожден ден - много щастие и положителни емоции new_birthday

От днес ние с мойто злато започваме новия ловен сезон, стискайте палци този път да стане  :bed: :00001754:
 затова правя едно голямо цамбур във вирусчетата :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:

Приятна седмица на всички дами

*
Добро утро!
Виждам, че още никой не е сложил закуската, така че ви сервирам

с пожелание за хубав ден.
Ето и малка доза вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
« Последна редакция: Октомври 26, 2010, 08:12:41 am от tucy »

*
Добро утро, щъркелчета! :D
Първо да честитя със закъснение на Тони - жива и здрава да си мила, много щастлива и обичана! :D
Йолиии, ами влизай по-често беее! :wink: Радвам се, че се оправяш.
Снежии, ами такава съм си! :lol:
Ании, навестявай ни, точно така! :D
Да не ви изброявам всички поименно - за всички - прегръдки и целувки :wink:
Туци, благодаря за закуската :D
А така, а сега за нас! :D
Ние сме добре, растем и хубавеем, а и вече сме на 99%/да не кажа и 100 дори :D/ мъжкари :D
Това е от нас - Спорен ден! :D
И за финал - за всички в нужда -  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро и от мен.Много късметлийска се очертава седмицата-дано наистина е така.Аз отивам на работа и нямам много време да пиша.:) Лек ден ви пожелавам и само хубави новини...
Ето и малко вируси за който има нужда :)  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
ПП: Фови още веднъж и тук честито мила.Дано всичко е наред и след 9 месеца се гушкате с бебо/с бебетата :) До скоро
Пети честити ти сини гащи сладуранке :) Да ти е жив и здрав юнака :)
*
Добро утро момичета .
Туцка мерси за закуската и кафенцето -страхотни са.
Петенце честито ти сини гащички .

Момичета с риск да се повторя ,искам да ви благодаря за пожеланията и за подкрепата ,която сте ми давали винаги .Искренно се надявам това чудо да се случи на всяка едан от вас.Обичам ви и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: стискам здраво .

П.П Честит имен ден на всички носещи имената Димитър,Димитрина, Дима, Димо, Драган, Митко, Митра.Нека по вода да им върви. Весел празник!
« Последна редакция: Октомври 26, 2010, 09:39:29 am от foveri »
*
Добро утро на всичкииии :)
Туци страхотна трапезка миличка, благодаря ти, Петенце честити ти сини гащета , леле колко мъже се събраха - Сарито, Монито, Исето, сега и ти  :D да са ви живи здрави.
Мога да ви пожелая лек и безоблачен ден
ПП: Днес е Димитровден! В народния календар празникът на Св. Димитър бележи поврата в годишното време и началото на зимата.
Честит имен ден на всички празнуващи  :D
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
  :D Халоу !!!  :D
Минавам набързо да кажа тихичко Честито на Фовчето !
Мила, да сте живи и здрави и сладки, леки, меки и прекрасни идни месеци ! В студената зима на вас ще ви е топло в сърцата  :D  :bighug: :bighug:

Честита нова темичка и успех на всички ловуващи и очакващи !!!
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добро утро сладкишчета. Зима, зима ама тук в нашата темичка е тоооплоооо.
Туци, това сърцато кафенце е супер, чак ми е жал да го изпия, но се нахвърлям, че днес съм мнооого сънена. Пете, ето ме.По-често ама нали сега спазвам поведение и гледам да не засядам много на компа, че се правя на примерна и работна снахичка хихихихи. Честито ти синьо дупенце мила, хайде сега ще се постараем с милото да ти направим една госпожица/мале само да не ме чуе, че е пристрастен хаха/ Раиска, какво прави вашата принцеса бе душо, качвай още снимки да ви се радваме.
Иванита, и всички, които почват лова- успешен да е и ей така като има нови две чертички и се окрилявам и надеждата ме изпълва. Благодаря ти Фовчи, Бебешори и всииички бременелки. Ние сигурно сме поприключили вече с лова, но се цопвам под сините вирусчета на Петето Ние с милото отиваме по задачки- целувам вииии.

Тони,честит рожден ден със закъснение
Туци,благодаря за трапезата,мила,веднага се нареждам.
Пете,честити ти сини гащички :)
Аз снощи пак сънувах двете чертички,но напоследък май много често взе дами се случва,че не знам кога ще ги видя наистина
Лек ден ви желая,момичета и много стиснати палчета от мен.Пръгръщам ви
[/url]
Здравейте и от мен :)

Желая на всички много хубава седмица, изпълнена само с положителни емоции :)

Пете, честити сини гащи..Много мъце тука много нещо :)
Честит имен ден на всички именници, да са живи и здрави :)

Аз днес си правих изследвания..еритроцитите ми са малко ниски, а общия холестерол е в повечко.. пуста му работа..ще видим какво ще каже доки..ама чак утре. Стискайте ми палци да съм ок..че искам да си имам едно здраво бебенце :)

Успех и стискам палци на всички ви :)

*
Привет дами!
Петюха,честити сини гащи мила :bori_002: :lol:!
Йолич пъхай се под вирусите ,че .....:D :smokin2:
Честит празник на всички именници...тук май нямаме 8)
от мен вируси за кадем :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*
Добър вечер, момичета.
Пете, честит ти момък. Абе момичета тази година много момчета много нещо. Да са живи и здрави, ама няма ли някое момиченце да се появи.
Аз да ви кажа и моя мъж си е поръчал момче, повечето ми познати също ми казват че ще е момче. Незнам защо така им е хрумнало, но почти всички са за момче.
Хайде да не ви занимавам повече. Пускам малко вечерни  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: за ловуващите.
Лека нощ момичета.

Добро утро,мили дами.Аз скоро ще си тръгвам от работа,но първо да ви сервирам закуската :)

Желая ви лек си спокоен ден,изпълнен с много усмивки и положителни емоции
[/url]
*
Добро утро и от мен! :D
Благодаря на всички!
Краси, благодарности за прекрасната слънчева трапеза. :D Ще ги видиш, двете чертички,не се притеснявай :wink:
Спорен ден и от мен, милички :D
Хайде за всички в нужда -  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Добро утро :) Краси, благодаря за закусчицата. Желая на всички ви усмихнат и слънчев ден :)

*
Добро утро.
Краси, благодаря за закуската. Нареждам се на масата.
Пожелавам на всички хубав ден, макар че навън сигурно е студено така като гледам.
Хайде и една доза сутрешни  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро сладурки, Краси ах как се размечтах за това слънчице, благодаря ти за закусчицата.
Аз колко много вирусчетаааааа веднага се  :surfinga: :surfinga: :surfinga: вардя зад всеки ъгъл  :D
Лек ден сладурки и много усмивки  :D :wink:
*

Добро утро и от мен момичета. Надявам се всички да сте слънчеви и усмихнати в тази мрачна сутрин. :balk_111:
Краси, мерси за хубавата закуска - веднага се нареждам на масата, умирам си за едно хубаво кафе.
Петя, честито ти бебче, ако съм пропуснала да те поздравя :bori_002: Желая ти най-спокойната бременност

На ловуващите - желая успешен лов, и дано следващия месеца да няма нито едно отрицателно тестче  yahoo_33 :00001754:

Приятен ден на всички

Добро утро милички :)
Минавам да видя как сте и да ви наръся с нашите вирусчета  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Петя, с малко закъснение честито stork-boy