0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ :bfp:

Гальонди - 27.10  :crossfingers:
Titibar - 01.11  :crossfingers:
Snegina - ?  :crossfingers:

ЛОВУВАЩИ

Fe  :bed:
Жени  :bed:
Йоли  :bed:
Чоки  :bed:
Maria_81  :bed:
renito86  :bed:
Бжи  :bed:
Оливиа  :bed:
Галето  :bed:
Joya  :bed:
84maria  :bed:
Krasi (ahiito)  :bed:

Видяли + за месец Oктомври

Bebeshori  preggo
Цвете  preggo
bejkite  preggo
Foveri  preggo

Добро утро, момичета! :D
Виждам, че няма кой да пусне нова темичка, за това ще се пробвам аз, надявам се нямате нищо против.
Дано моята темичка да донесе на всички ви само положителни емоции.
Хубава и усмихната седмица.
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 10:03:55 am от petqst »
*
Здравейте момичета !!!!!
Цвете благодаря ти за темичката ,откога я чакам .
Момичета да ви кажа ,че днес сънят ми който имах в началото на месеца стана реалност -Имаме си  :bfp:
Направо не мога да повярвам все още.
Благодаря на всички момичета за подкрепата ,палчетата и вирусчетата разбира се . :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
Eхааа, че хубаво започва седмицата! :D
Цвете, прекрасна ти е темичката и дано да има още ++++ тестчета :D
Фови, тихичко Честито, мила! :wink: Леки и безпроблемни месеци!
От мен ще е кафето и закуската :wink:

Спорна и късметлииска седмица от мен! :D
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро, щъркелчета!

Цвете, страхотна темичка с невероятен сладур, вярвам ще е много късметлийска, благодарим ти!

И ето, нашето Фовче открива подобаващо седмицата.
И тук Честито, мила, знаеш колко ни зарадва, нека всичко е наред до самия финал  :crossfingers: yahoo_17 :babyflips:

Хубава седмица на всички!
Щях да сервирам кафенце, но Петето се справи по-бързо :wink:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Тихичко честито, Фовче! Това вече не е сън, а самата реалност, само усмивки до пухкавия финал.  :D :D :D
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Честита нова темичка! Благодаря ти Цветенце за нея! Дано тя да донесе много положителни тестчета, много хубави новини и много усмивки за всички!
Фовче, честито миличка!  :dance2: :ywoohoo: :bighug: Лека и безпроблемна бременност и пухкав финал накрая! :babyflips: :goodluck:
Прекрасна седмица на всички!
Честита ни нова тямичка,за което ти благодаря,Цвети.Дано е късметлийска и да се изпълни с много положителни тестчета.
Фовчи,честито,мила.Много добър старт на новата ни темичка.Пожелавам ти най-леките девет месеца.
Пете,страхотна трапеза,веднага асе нареждам на нея.
Лек ден ви желая,момичета
[/url]
Ей щъркелчета  :D
Почерпете се за мое здраве и дано успеем да ви заразим с  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
Здравейте муцунки!

Честита ни темичка!
Дано да е пълна с ++++ тестчета,че хубави графики са се заформили!
Отдавна не съм писала(просто няма нищо ново), но всеки ден влизам за да погледна какво се случва около вас!

Честито на Фовчето!Пожелавам най-прекрасните 9 месеца и чудесен бебок накрая! :party:
Честит рожден ден Тони-жива и здрава,обичана и обичаща,и прекрасна мама !!! :happy_birthday_1:

Днес беше моята дата ,но като си гледа БТ тази сутрин( а и БТ през целия месец) до края на деня ще имам гости!!!
За нечакащите стискам силно палци!!

Не спирайте да се усмихвате и хубав ден от мен!

*
Честита нова тема, честито но новите бременни и успешен нов цикъл на тези, които са в началото  :) При мен започва нов месец- тъй като и предишния макар без мерене на Т нещо не сме го уцелили явно и след някой и друг ден на размисли, ведро-ведро продължаваме нататък, пък дано някой отгоре най-добре прецени кога е добре да се получи бебчето.

Целувам ви всички и ви пожелавам слънчева седмица!

*
Добър ден сладуркииии Цветенце страхотна тема, а ето че и Фови я открива подобаващо  :D и тук тихичко честито миличка, знаеш колко ни зарадва нали  :D
Петенце благодаря ти и на теб за трапезката, Тони ЧРД миличка жива и здрава и много обичана от мъжете ти  :wink: :D
Аничка радвам се, че ни наглеждаш мила  :D, няма ли вече да се включваш по-редовно  :wink:
на всички пожелавам мноооого успешна седмица и така да е всеки ден- слънчево и топло в нашите сърца  :D
*
Благодаря ви момичета .
Тони  :happy_birthday_1: :happy_birthday_1:
Да си жива ,здрава и много обичана !!!!!!!
Честито за прекрасната новина, Foveri! Прекрасна бременност ти желая :-)

Честит рожден ден на Тони, да си жива и здрава! :–)

А пък на всички нечакащи - много стиснати палци!

*
Ехаааа влизам и хоп Фовчи има радост, и то голяма :lol: :lol: :cheerleader:
Честито мила :cloud9:!Стискам палци занапред ,всичко да е наред :crossfingers: :lol:

Честита темичка,Цвете много сладък малък бебо :D
Дано  ни зарадват Галето,Жени ,Снежи и всички очакващи :bfp: :crossfingers:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
ПП Тони  :hbirth:Най-хубавия подарък е с теб ,другия отдавна до теб ,така,че много щастие и сладки мигове :heartbeat:

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Ехааа, каква по - прекрасна новина за новата темичка! Фови, тихичко честито! Лека и прекрасна бременност  :bighug:!
Тони, честито и тук, мила! Бъди най - щастливата мама и жена!
Ръсвам ви малко вирусчета, нека закрием темата с много  :bfp1:!
  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Прекрасна седмица ви желая!
Фовчи, тихичко честито мила  :bighug: Леки  :cloud9: и здраво и пухкаво  :babyflips: около термин  :D
*
Привет и от мен.
Сега да започнем с честитките :D
Фовче, тихичко честито. Пожелавам ти най-леките оставащи месеци до края. И на финала едно хубаво, здраво и пухкаво бебче.
Тони честит рожден ден. Много здраве, много щастие и много късмет.
Цвете, страхотна тема, със страхотно начало. Дано до края на седмицата има още ++++ тестчета.
Стиска палци на всички и ви поръсвам с едни вечерни вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
Хубава вечер ви пожелавам.

Здравейте милички,

Фовчи, знаех си, много се радвам за теб :):)
Тони, честит рожден ден, да си много здрава и щастлива, и след няколко месеца да си горда мама на красиво и здраво бебенце :)

А сега малко за мен--днес бях при личния ми лекар ..предположи, че имам хипогликемия..даде ми направление за няколко уринни и кръвни изследвания.. Ама ми е много замаяно..ужас.. Дано да не е нищо сериозно..Стискайте палци

Целувам ви и ви желая хубава вечер !

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Ехх че хубавоооо. Да ни е честита новата чудесна тема-Цвете супер е този бон-бон дето си сложила. Дано е препълнена с прекрасни новини като тазсутрешната.
Сега да захапя и Фовчето- Честитооооооо, браво, браво, браво- ехххх тез пророчески сънища- сега да сънуваш по един и за нас  :P Да се пазиш миличка - целувам те
Тони- бонбонииии  :happy_birthday_1: Пожелавам ти много здраве, много любов и много приятели. Весел празник и мноого подаръциииии
Ееее, ама така е Пете, който влиза късно тук ще обира от масата каквото е останало, но все пак няма как да пропусна трапезата ти. Мони  :bighug:
А сега ще стисна здраво палци за Галето, Снежи, Женичка и всички, които НЕ чакат.
Милички аз малко посвиквам като че ли в Зарата. Е, липсва ми самостоятелността, но пък работата хич.Явно съм мързелана дълбоко в себе си. Обичам ви Чао за сега

Оооо Ренка, дано мила да не е нищо сериозно. И аз като Краси бях така в пубертета- съмнения за епилепсия, чудесии, накрая се оказа, че при нервен срив изравнявам границите. Една болка по жилите от ускорения пулс и колабиране. Но мина... Дано и на теб ти мине бързичко.

*
Йоли ,много се радвам ,че си по-добре,оздравявай и ги спирай тези хапове вече.  :hug2:
Ренка,дано не е нещо сериозно ,то нервите какво ли не правят :? :grouphug: