Ехх че хубавоооо. Да ни е честита новата чудесна тема-Цвете супер е този бон-бон дето си сложила. Дано е препълнена с прекрасни новини като тазсутрешната.
Сега да захапя и Фовчето- Честитооооооо, браво, браво, браво- ехххх тез пророчески сънища- сега да сънуваш по един и за нас
Да се пазиш миличка - целувам те
Тони- бонбонииии
Пожелавам ти много здраве, много любов и много приятели. Весел празник и мноого подаръциииии
Ееее, ама така е Пете, който влиза късно тук ще обира от масата каквото е останало, но все пак няма как да пропусна трапезата ти. Мони
А сега ще стисна здраво палци за Галето, Снежи, Женичка и всички, които НЕ чакат.
Милички аз малко посвиквам като че ли в Зарата. Е, липсва ми самостоятелността, но пък работата хич.Явно съм мързелана дълбоко в себе си. Обичам ви Чао за сега
Оооо Ренка, дано мила да не е нищо сериозно. И аз като Краси бях така в пубертета- съмнения за епилепсия, чудесии, накрая се оказа, че при нервен срив изравнявам границите. Една болка по жилите от ускорения пулс и колабиране. Но мина... Дано и на теб ти мине бързичко.