0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро момичета :D
Рени,да ти кажа нормално е да сънуваш таква неща,аз преди да забременея няколко месеца сънувах ,че раждам момченце :oops:,така ,че...всичко е в рамките на нормалното щом толкова искаме дечица да ги сънуваме :hug2:
Пете,успех днес  yahoo_17,аз съм утре и мерси за трапезата

*
Ето меее :D.
Благодаря Мони!
Аз дадох материала, но резултатите - едните днес, а стерилната урина в пон-к :wink:
Сега се нареждам до вас на масата, за компанийка!  :D
По въпроса със сънищата - аз също сънувах, че раждам момче и момиче :wink: , но вече знаех, че съм бременна. Бях се настроила за двенки :wink:  :D :D :D
*
Ама то при мен живот и здраве ще излезе верен съня :ask:така,че момичетасънувайте смело osi_9

*
Добро утро и от момичета.
Пете страхотна закуска. Нареждам и аз на масата. Пете стискам палци изследванията да са ОК.
Аз утре съм на БХС. Другата седмица пък в петък съм да гледаме отново бебчо и да си пусна вече изследванията за кръв и урина, че още не съм ги пусната :oops:.
Е стига съм ви занимавала с мен. За всички много стиснати палчета. Хубав ден и една доза :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро милички :) Аз също съм сънувала че съм бременна ама не е било когато съм забременяла-Май периода на щурите въпроси и отговори защо не става.. Тогава беше .Както и да е сега всичко ми е назад.Като се сетя за лутането дето е било и  :?
Обаче да не развалям хубавата сутрин. :) Пете дано всичко е наред с изследванията.Мен не са ме викали скоро за кръвчица.Последно към 20 седмица дадох.. Ама те тогава и колко взеха чак лошо ми стана..
Аз отивам сега на работа а така ми беше хубаво да спинкам поне още малко..  :( Напоследък много ми се спи-ама и това ми е простено :)
Лек ден от мен и много положителни емоции :) Целувки и  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Добро утро момичета!
Сядам при вас за компанийка на сокче  :)
По въпроса за сънищата при мен се получи така.Вечерта след отрицателния тест който направих сънувах едно положително тестче,и след това се появи в действителност.
Явно сънищата ни са нещо като предсказания  :wink:
Пете дано всичко е ок с изследванията  :crossfingers:
Успех утре и на Мони и Туци yahoo_17 :crossfingers:
Дано денят ви да е много успешен и ползотворен
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Вярвам!!!!
*
Добро утрооо, сънувайте момичета аз отдавна не помня какво сънувам.
Петенце благодаря ти за закуската, ще взема кафенце и отивам да бачкам, напоследък много работа оффф, ама нека има  :D Вчера беше отвратителен ден за мен, мойта мама ходи до Плевен да се прегледа /преди 3 години й правиха операция от миома/ и сега пак има някакво образувание, което ще го наблюдават и след 3 месеца ще го видят какво е и вчера бещше един голям рев, ама вече съм добре, тя ще се оправи, че още внуци има да гледа  :lol:
Та да не ви занимавам с мойте проблеми.
Целувам ви и ви стискам мнооооооого палци, има доста обещаващи графики
Добро утро и от нас :)
Аз също съм сънувала, че съм бременна преди да забременея. Да ви кажа честно и сега понякога ми се струва, че сънувам. Всичко е толкова ново и странно и готино. От сърце искам всички да го почувствате в най-скоро време  :bighug:

Тони,малко със закъснение,но-честито лелче :) Да ви е жива и здрава(момиче е,нали?)
Да мила, благодаря ти :), мома-англичанка ;) Казва се Диана (ще я записват с английското Даяна), на свекито ;)
Прекрасен ден милички, целувки  :green_dust_1: :babydust: :green_dust_1: :babydust: :green_dust_1: :babydust: :green_dust_1: :babydust: :green_dust_1:
*
Добро утро, момичета!
Пете, мерси за закуската!
Стискам палци на всички, които са се втурнали по изследвания и прегледи, чакаме тук едни хубави отчети.
Туци, Бебешорче  :bighug:

Аз от известно време сънувам само неприятни неща на тема бебе, така че няма ди ви споделям.

Пожелавам ви ден, пълен с усмивки  :D

И да не забравя да се гмурна и аз за малко под вирусчетата  :a_cat_06:
Здравейте сладуранки,

Благодаря ви за подкрепата..аз вчера май малко настинах - боли ме гърлото .. Моля ви кажете ми, сега ако бебеправим..какви лекарства мога да пия, които да не повлияят отрицателно на опитите ни този месец. (Предният месец пих антибиотик...и естествено нищо не се получи:()

Поздрави и целувки на всички

Снежи, никакви отрицателни емоции не искам да долавям от теб. Едно голямо гуш!
Тони, вчера гледах снимките, много си била красива :)
Пете, успех с изследванията :)

На всички останали желая един ден, изпълнен само с хубави емоции

*
Добро утро и от мен. Сядам и аз на хубавата трапеза, която Петето ни е сложила че умирам от глад. :hungry: :eating:
Момичета, отпишете ме от очакващите да видят двете чертички - през нощта онази с метлата дойде с пълна скорост  osi_7 :witch: osi_7 :balk_145: очевидно пак ще се нареждам сред ловуващите следващата седмица. А толкова се надявах на  :bfp1: :BangHead: Ама нищо - дано следващия път се получи.
Петя ,дано резултатите са добри  yahoo_33
Лек и ползотворен ден на всички   мнго прегръдчици :grouphug2:

ПП. Няма как, пак ще се  потапям във вирусчетата :-)  :balk_100: :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06:

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте и от мен мишенца сладки.Ахито благодаря ти- уж се оправям, после пак. На инжекции съм вече 4-ти ден имам още 2 дена да ми дупчат дупето. Боли ме, но и бъбреците са ми пълни с камъни и нормално. Пия някакви отвари от диня и ааадски много вода и се надявам да изхвърля нещо. Освен това 2 дена не ядох нищо и сега съм на някакво захранване. Не, че не си хапнах една вафла преди малко ама то не се издържа. Бебешорче, честити 2  :heartbeat: :heartbeat: мила леле че хубавооо. Пете, Туци, Монка всичко ще е наред с изследванията и прегледите. Ще чакаме новини. Женичка мила спокойно, важното е, че нещата се следят и се хващат навреме. Спокойно мила- мама ще се оправи, защото както каза ти има още внуци да гледа  :wink:
Иванита съжалявам мила, дано другият месец в нощите ти да нахлуват само приказни сънища за бебето, което е в теб.Та относно сънищата и аз наскоро сънувах, че разбирам, че съм бременна. На следващата вечер се сънувах с голям корем На сутринта хем ми беше хубаво, хем ми се свиваше сърчицето, но... така или иначе този месец сме го отписали и знам, че моите не са били пророчески.Уххх май стана много дълго /извинявайте/  :oops: Хайде целувам ви всички

*
Здравейте, момичета, аз малко позачезнах, но ви следя редовно- просто няма какво ново да кажа и затова  :) Този месец реших да мина без мерене, графики и календари, то в интерес на истината нямаше и много време и сили и за сърчица, отделно и самия сезон е един потискащ, та така, до няколко дни ще го видя и този месец, макар че с малкото сърчица и никакви признаци, по-скоро не се надявам, но все пак винаги има една малка мисъл "ами ако този път е станало..."

Целувам ви всички и за момента съм в списъка на чакащите, не ловуващите  :)

А добър вечер от мен!
Офф време беше вече да се включа.От няколко дена с това обучение дори не мога да вляза да ви прочета.Или оставам допълнително след работа или ако се върна на време(което си е цяло чудо),то веднага се катурвам на диванчето.Писна ми вече-шегувам се с началника,че милото ще вземе да ме изгони вече.
С малко закъснение,но да ни е честита новата темичка и да донесе само радостни вести.Виждам,че съм в списъка на ловуващите,затова се цамбурквам във всички вирусчета,че днес дадохме старт на новия сезон.
На всички ловуващи желая много късмет този месец и  :crossfingers: да видим най-накрая така желаните :bfp:,а на всички бременелки-спокойствие,почивка и позитивни мисли за бъдещето.
Лека вечер на всички!

Добро утро,милички,днес ще ви поглезя малко-поднасям ви закуската и кафето в леглото

Лек и усмихнат ден!
[/url]
*
Добро утро! :D
Красиии, прекрасна е закусчицата, мила! :D Благодаря! :D
Благодаря на всички за пожеланията! :D Дано всичка да е ОК! :D
Мони, успех днес! :D
Фе, така се прави! Дай си малко почивка от всичко. :D Дано да е станало! :D
Йоли, какво става бе мило? Какви са тия болежки? Дано бързо да се оправиш, че кафетата ни чакат! :wink:
На всички изпращам моята положителна енергия иии :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Спорен ден!
*
Добро утро момичета!Влизам да Ви подебна кой докъде е стигнал... :balk_199:
Краси ,мерси за хапването,имам нужда
за всички нечакащи вещица :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Благодаря Петич :bighug:

*
Добро утро, момичета!
Аз цяла седмица съм Пантелей Пътник и Работник и не мога да сваря да седна и да се запиша в темичката!!!
Краси, страхотна закусчица, аййй , както ме е нападнал един глад!! Днес почти нищо не съм хапвала, не посмях, защото снощи ми беше не особено добре, след вечерята, която бяха организирали от компанията ми  :balk_159:
Също така снощи, сънувах, че съм бременна, и гледай какво нещо...С някакаъв "незнаен уред" се установи бременност, а аз размишлявах, че много ми е рано за тест(хахха, и това всичкото насън!)
Приятен ден от мен, сладуранки! И много цунки по муцунки!!  :kiss:

Добро утро!
Бързам да се включа докато не са ме засили на някъде.
Краси мерси за кафето-взимам си задължителната сутрешна доза.
Гале чувала съм ,че в сънищата има голяма доза истина,така че  :crossfingers: това да е твоя месец.
За всички нечакащи и ловуващи много  :crossfingers: и късмет.
Трябва да тичам и да ви оставям,за това ви желая лек и спорен ден!
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 08:39:29 am от mariq_81 »

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро, момичета! :D
Аз определено нападам закуската и особено ягодките  :eating:, Краси мерси.
Пете и Мони, само хубави резултати да имате.
Йоли, бързо да се махат тия камъни, че като знам как болят бъбреци  :balk_136:
Гале, дано да се сбъдне сънят ти, пък ако наистина измислят такъв уред много момичета ще бъдат доволни.  :lol:
Докато разгледам на всички графиките и вече се обърках кой до къде е стигнал, за това пожелавам на всички късмет и да ви напръскам  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: