Здравейте и от мен мишенца сладки.Ахито благодаря ти- уж се оправям, после пак. На инжекции съм вече 4-ти ден имам още 2 дена да ми дупчат дупето. Боли ме, но и бъбреците са ми пълни с камъни и нормално. Пия някакви отвари от диня и ааадски много вода и се надявам да изхвърля нещо. Освен това 2 дена не ядох нищо и сега съм на някакво захранване. Не, че не си хапнах една вафла преди малко ама то не се издържа. Бебешорче, честити 2
мила леле че хубавооо. Пете, Туци, Монка всичко ще е наред с изследванията и прегледите. Ще чакаме новини. Женичка мила спокойно, важното е, че нещата се следят и се хващат навреме. Спокойно мила- мама ще се оправи, защото както каза ти има още внуци да гледа
Иванита съжалявам мила, дано другият месец в нощите ти да нахлуват само приказни сънища за бебето, което е в теб.Та относно сънищата и аз наскоро сънувах, че разбирам, че съм бременна. На следващата вечер се сънувах с голям корем На сутринта хем ми беше хубаво, хем ми се свиваше сърчицето, но... така или иначе този месец сме го отписали и знам, че моите не са били пророчески.Уххх май стана много дълго /извинявайте/
Хайде целувам ви всички