0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Добър вечер милички.
Ето ме появих се отново.Оправиха ми компютъра,но ми съкратиха нервите наполовина.Каква е тази работа уж е под гаранция,но тя била само за хард диска,а друго незнам си какво трябвало да направят да го почистят да го смажат и ми одраха кожата.Направо съм бясна.Но да не ви занимавам с мойте проблеми.
Пишете ме в нечакащи лелката за 01.11.
Лека вечер от мен и  :crossfingers: на всички които имат нужда.
Щях да забравя да честитя на Бебешорче хубавата вест.Честито ти двойна радост миличка!Много се радвам да знаеш.Искам и аз от твойте вируси.
  <br />
*
Добро утро щъркелчета!Как сте днес?
Бебешорче ии тук да напиша честити две сърчица!Леки оставащи месеци :bighug:
На всички момичета  :crossfingers: и малко от сините
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

« Последна редакция: Октомври 19, 2010, 08:29:35 am от moniks_s »

*
Добро утро милички.
Сервирам ви закуската с пожелание за много хубав ден, макар и дъждовен (или поне при нас вали) :wink:

И една сутрешна доза  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Ауууууу каква изискана закуска Туцка си ни сервирала, благодаря и на теб и на Монката за вирусчетата. Мончи ние сме добре сладурка, а ти дебелейш лии  :lol: :bighug:
Лек ден и не си разваляйте настроението от дъжда
*
Добро утро сладуранки .
Туци закуската е страхотна ,благодаря ти ,но аз и тазисутрин ще си взема само кафенце .
Монка ,Туци е няма как да не се цопна в сутрешната доза вирусчета ,ммммммммм много яко  :bubblebath: :bubblebath:
Лек ден момичета . :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Октомври 19, 2010, 09:11:04 am от foveri »
Добро утро милички!
Туцинка страхотна закусчица  :)
Благодаря на всички за пожеланията  :bighug: :bighug:
нека ви се върне тази радост  :)
Фови супер се движиш пу...пу....пу
Искам и аз от твойте вируси.
Разбира се мила заповядай както и за всички желаещи
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
Лек и усмихнат ден сладурчета!

Вярвам!!!!
*
Eхаа, Добро утро и от мен! :D
Туци, страхотна закуска, благодарности за което! :D
А бе, аз в 7.40 влезнах, но тук беше и Криска, та си помислих, че слага закуската и излезнах :?
Но както и да е :D
Лек и прекрасен ден! :D
Ето малко за късмет на всички и от мен -    :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
ПП: Бебешорче, аз май съм пропуснала да ти честитя двете сърчица  :oops: - Честито, мила! Леки оставащи месеци! :D
« Последна редакция: Октомври 19, 2010, 09:20:33 am от petqst »
Добро утро милички,

Туцка
, мерси за закусчицата
Пети, Беби, Туци, Мони -- благодаря за вирусчетата, толкова много тази сутрин, трябва да прихвана..няма начин :)
Успех на всички ловуващи и дано този месец до края всички да видим  :bfp: :bfp:

Хубав ден от мен и да знаете нямам нищо против за една срещичка--Варна :)

*
Добро утро, момичета!
Леле, каква закуска, Туци, много стилна, разбира се сядам веднага.
Ама ти защо си скри графиката, аз така бях свикнала сутрин да си я отварям за настроение, и на Бебешорче също  :wink:
Тук става все по-красиво с толкова много вируси, благодаря миличките ни!

Е, хайде, до скоро, ще се озъртам за още хубави новини!
Сари, не се хвърляй много в работа, ще дойде време и за това, сега си отглеждай тумбачето :)
*

titibar

• 696
Добро утро и от мен!
Нареждам се на опашката за всичко.Доста дълго време бях на диета и не хапвах от тукашните трапези,но сега започвам. :lol:
И хоп  :bubblebath: във вирусите.Най-вече в тези на бебешорче.Много искам двечки,а немога да стигна и до едно. :wink:
Приятен ден от мен.
  <br />
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Привет, привет! Идвам да ви "проверя" и да ръсна малко вирусчета  :).
Titibar, Krasi днес е ваш ред!  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:.
На всички ловуващи  :crossfingers: yahoo_17 и приятен ден!
*
Снежи не мога да ти откажа, щом допринасям за твоето добро настроение :D. Специално за теб и за всеки на когото е от полза отново си слагам графиката :D.

Туци браво за графиката миличка  :)
аз лично съм си казала че няма да я махам ако живот и здраве всичко е нормално до края.
Зная колко съм се заравяла в бременните графики и са ми давали надежда и най вече в графиката на Дианка която вече гушка своята принцеска  :)Уж е нямало уволация този месец а бебка е станала  :)
Искам да кажа само не губете надежда никога момичета чудесата се случват и всички ще гушкаме своите съкровища.
Лека и спокойна вечер на всички!

Вярвам!!!!
*

titibar

• 696
Бебешорче на мен пък много ми харесва твоята трифазна графика.Само я гледам и се радвам.Там някъде след поредицата от спадове на БТ и един - тест се получи прекрасен обрат.БТ нагоре и + тестове след това.А пък на всичкото отгоре и при мен овуто е 10-11 ден както при теб в бременната ти графика.Аз все си мислех че с тази ранна ову нямам шанс за забременяване,но ти ми възвръщаш надеждите. :)
Лека нощ на всички.
  <br />
Туци,едно голямо БРАВО,мила,справила си се отлично.Дано се изпълни с много +++
Пете,вярно си ме видяла сутринта,ама аз от неделя насам не мога нищо да публикувам тук.От време на време този комп не иска да се ровя из форумчето.
Тони,малко със закъснение,но-честито лелче :) Да ви е жива и здрава(момиче е,нали?)
Рени,не си се побъркала.И аз много пъти съм сънувала,че съм бременна,сънувала съм че си правя тест и той е положителен,дори съм сънувала и че раждам.Такива сънища май са нормални,но дано твоя скоро стане реален
Йоли,как си  мила,оправяш ли се?
Бебешориии,колко се радвам само :) Честити ти две сърчица
Еле,аз този месец със сигурност ще си дочакам вещицата(чакам я на 26.10)Доки нали ни беше забранил кексенето и този месец изтъвахме всичко :(
Лека вечер,момичета.Късмет и на всички,които не можах да изброя
[/url]
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Краси, вярвам, че другия месец ще имате успех! А аз ще ти пазя и отглеждам вирусчетата и ще ти ги пусна пак! Лека вечер на всички!
Мерси,Еле,ще си ги чакам другия месец ;)
[/url]
*
Добро утро, щъркелчета! :D
Сервирам ви закуската и бегам към лабораторията да пусна кръвчица :wink:

Лек и прекрасен ден! :D
И за всички -  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Ехеее,Пете,какво направи-много си ранобудна.Благодаря за закуската и кафето.Веднага сядам на слънчевия стол :)
Лек ден ви желая,момичета иииии това дъждовно време е само за лов ;)
п.п.Пете,ще чакаме резултати
« Последна редакция: Октомври 20, 2010, 07:41:38 am от krasi(ahiito) »
[/url]
*
Добро утромомичета .
Пете мерси за закуската ,аз веднага се присъединявам към вас .
Скачам малко във  :a_cat_06: :a_cat_06:.
Лек ден на всички