Доктор Бърди, моля за съвет.
Както бях писала бебчето ми - 11м. прави ларингоспазми. Взехме секрет от носа и гърлото - не се изолира нищо, но
преди един ден спряхме АБ. Антибиотика беше предписан заради рязкото влошаване на състоянието й преди 10-тина дена - висока температура, кашлица, силна хрема. Пи Клацид - 10 дена по 3 мл., в нослето слагахме какви ли не капки - всичко изписано от лекар разбира се - първо коларгол, след това макситрол, след това олинт и в момента слагаме отново някакви правени - на д-р Олевинов /или нещо подобно, които помогнаха на хремата на каката - 3,6/.
Едновременно с това й излизат и зъбки, което определено много я дразни и слюноотделянето е обилно.
Притесненията ми са, че тази нощ отново започна доста да кашля /суха кашлица/, хремата е позатихнала, но си я има. Дотук всяка една болест започва по този начин - лека хрема и суха кашлица, след което бързо се влошава. Моля ви дайте съвет с какво да я лекувам докато не е станало късно /от месец ходим къде ли не на лекар и нищо/. Възможно е да й изсъхва лигавицата и затова да започва да кашля, може от това и гърлото й да се зачервява, но ако е така какво мога да й давам, хапчета не може да смуче, Тантум верде да пръскам?, сироп някакъв? Редовно вечер даваме Ериус /по 2,5 мл./, спи на нормална температура, на радиаторите имаме сложена вода, проветряваме редовно....
Моля ви спешно за съвет и Ви Благодаря.