Прави сте за това, че трябва да го види лекар, но мен ме притеснява и това че със сигурност ще го натиснат да му забелват чурката, а нали уж не бива. Има ли случаи в които се налага да се прави това. На мъжа ми майка му не му я е забелвала, не за друго, а защото не е знаела че трябва /нали тук педиатрите по принцип това съветват/ и по-късно е имал проблеми и се е наложило да го водят на хирург.
Бялата течност която е излезнала най-вероятно е натрупване на смегма и кръсотия, когато веднъж си отворила пениса на детето значи си го обелила малко или много, трябва или въобще да не се пипа, за да не се направи отворче през което да влизат кремчетата с които го мажеш по дупето и свичко друго което може да попадне там.
или трябва да не го пипаш както е правила свекърва ти и моята свекърва и детето само да си го обели когато порасне, често се случва при игра(опознаване)
,или по препоръка на много глупави педиатри вкл. и моята - трябва да обелиш забелиж докрай, за да изчистваш редовно, това от моя малък опит с отглеждането на деца.
Моята педиатърка беше така нелюбезна без да ме попита, демонстративно да забели пишлето на сина ми, като ме остави през свършен факт. Аз нямам нужда и не желаех това забелване, тъй като сме мюсюлмани и др пролет това щеше да го извърши хирург
но е редно да отидеш и да ви види лекар, за да не гадаеш, най добре е да се отиде при специалист, а не при педиатърката.