Добро утро д-р Бърди,
Бързам да Ви споделя развитието на нашата сага с бебе Емилия. След събуждане за хранене и протекло такова много за кратко се започна пак едно слюнкоотделяне, кашляне давене и така един час неможе да се успокои и всичко това с много странно ръмжене. Накрая заспа за час два и се събуди в 6.30ч. След сутрешен тоалет я сложих на гърда, сучеше много вяло с почивки, храни се малко и уж заспа на гърдата. Вдигнах я за оригване и се започна пак цялата сага, която след час мъки да се изкашля или отхрачи се почна едно повръщане. До сега не беше повръщала на фонтан, а само леко при оригване. В началото повърна прясно питото мляко, но след като я преоблякох започна да изригва като гейзер вече съсирана кърма, слюнка и т.н.
Главоблъсканицата ми е дали от рефлукса се отделя толкова слюнка от която се дави и повръща и от там запушване на нослето, или от хрема и кашлица и опит да отхрачи повръща като фонтан?!?!?!? Даже за да олесня джипито, защото никой не ми вярва как ръмжи, опитвайки се да си прочисти гърлото ли и аз незнам, съм направила клипче. Ако мога да Ви го пратя по някакъв начин да го видите, сигурна съм че би представлявало интерес за вас, ако не Ви се случвало в практиката разбира се.
Ако може някакъв коментар. А аз ще пиша пак след прегледа на педиатърката ни.