Здравейте и честит празник!
Ние от първата нощ вкъщи имахме проблем със запушен нос. След като педиатърката го лекува 10 дни от хрема, която така и не излекува, се сети да пуснем носен секрет излезе стафилококова инфекция, която лекуваме с Бактробан. Контрола така и не сме пускали. Мисълта ми беше за овлажняването на нослето - изписа ни Тетрисал спрей. Вярно че е малко скъпо 6-7лв. (на фона на една банка ФР) но пък е много леко и нежно впръскването, разтвора излиза като мъгла и не е така агресивно към детето, повечето пъти ми се смее малкия когато му го впръсквам. Пробвайте го ако имате възможност. Иначе друг вариант е Маример спрей, но той е с много силна струя, Гого направо се дави от него, но пък ни спаси по времето на една ужасна хрема. Със спринцовка ме е страх.
Мони, Дуфалака и ние го ползваме от както минахме на АМ. Аз съм доволна, давам го само когато усетя че става неспокоен и се напъва, а не изхожда нищо. Но в началото ефекта може да се появи и на втория ден, не очаквай чудеса веднага.
Аз искам да ви питам две неща и ме извинете ако вече е обсъждано, просто нямам възможност да изчета назад - какво ви е мнението за Ротарикс ваксината и вие поставихте ли я на вашето дете?
Има ли някаква официална статистика за това как влияе на кърмачето кърмата когато майката е с Хашимото и приема ежедневно Еутирокс? Увери ме доктора че дневна доза до 100мг еутирокс няма проблем..., но личните ми наблюдения доказват противното.