Илейни,не знам какво е Аптамил 1,но ми звучи като обикновенно мляко...АР млеката са спецялни и по-гъсти.Това е идеята,храната да е по-плътна и гъста за да не се връща лесно обратно.
Вив,според мен при вас дилемата е - трябва ли да се мори бактерия която не е активна?? А такава бактерия може просто да присъства без да те разболее изобщо. Мисля и би трябвало да сте ваксинирани срещу пневмококи??
Райс,АМ се разглежда като количество на водата а НЕ като готов разтвор.Не изпадайте в чак такива детайли с единици милилитри. 150мл АМ се прави от 5л+150мл вода.Да,става малко повече,но продължава да се води 150мл,така схемата е ясна.Всяко АМ има различна плътност и тежест - ако с едното от 150мл се "вдига" на 160мл,то с друго може да се вдигне на 155мл.Но това е просто промяна в обема.
Колкото до сладкиша,давай да яде!Щом иска - изма нужда.Тя сама усеща най-добре.Джи джи ти е писала,ама аз ако ти кажа - Боби качи 1ви м - 1900,2рия - 1700 и по средно кг на месец до 7мия месец и до там.От тогава вече сме на 300/500гр,а имаме и месеци в които е и свалил.Ама то шило - спира ли се