Здравейте, имам нужда от съвет, вече съм много притеснена и отчаяна. Ситуацията е следната. Имаме батко на 2,5 г., ходи на ясла, от 2 месеца е с кашлица, ту отшумява, ту се появява, изпили сме всички сиропи, приложили сме всички лечения,предисани ни от педиатъра, вкл. и мед на гърдите, от 7 дни аугметин-резултат, отново кашля. Имаме си и две бебета на 2 месеца точно. Преди 10 дни почна кашлица, веднага отидохме на лекар,започнахме с коларгол, витамин С и калций, момиченцето вдигна темература, момченцето само кашляше. Почнахме зиант,еуреспал,витамин С. Момиченцето като че ли се оправя, но момченцето е със силна кашлица. Днес рентген, няма пневмония, педиатърката каза, на ръба сте за болница, бронхиолит най вероятно. Утре-кръвни изследвания. И двете бебета са от 7 дни на зинат, продължаваме го заедно с еуреспала,витамин С и калций, капки адреналин в носа.Въппросът ми е да разделя ли двете бебета в отделни стаи, тъй като момиченцето няма бронхиолит? Отопляваме се на климатик, да сменя ли ел.уреда? Баткото е отделен от тях, и не ходи на ясла. Да си го прибирам ли? Да го пускам ли на ясла? Изобщо какво е най добре да направя...