0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Нова тук
« Отговор #20 -: Май 19, 2006, 14:24:27 pm »
И трудно забременях с много опити,но все пак ъспях пожелавам го на вси4ки ви.
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
Нова тук
« Отговор #21 -: Май 19, 2006, 14:30:27 pm »

Защо не споделиш твоята история все пак.През какво си минала,колко време правихте опити,спонтанно ли забременя или с намесата на АРТ,какви изследвания сте правили,за да знаем и ние с какво можеш да ни помогнеш.
Нова тук
« Отговор #22 -: Май 19, 2006, 14:36:39 pm »
Цитат на: kareliya

Защо не споделиш твоята история все пак.През какво си минала,колко време правихте опити,спонтанно ли забременя или с намесата на АРТ,какви изследвания сте правили,за да знаем и ние с какво можеш да ни помогнеш.
      Да спонтано забременях, вси4ки ни казваха 4е нито на него нито на мен ни няма ни6то и 6те забременея,но нали знаете 4е 4овек киато се от4ая 1 път и да прави опити смисъм не вижда ве4е,е аз така бях.правихме опити по4ти половин година и накрая взе 4е съм бремена,но тогава не о4аквах бях се от4аяла напълно.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Нова тук
« Отговор #23 -: Май 19, 2006, 14:44:36 pm »
Здравей Мария, добре дошла.
Половин година опити до положителния тест са нормален/приемлив период от време. Ти НЕ СИ забременяла трудно, повярвай ми. След като ти е интересно и смяташ, че имаш с какво да ни бъдеш полезна, а и ние на теб - чудесно. Аз лично нямам нищо против, дори би ми било приятно.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

kareliya

• 542
Нова тук
« Отговор #24 -: Май 19, 2006, 14:46:16 pm »

Напълно нормално е 6 мес след като не сте се пазили,да не е настъпила бременност.Освен това,вие както виждам сте и млади.Така че и 1 год да са безуспешни опитите е нормално.Ако си разгледала по-обстойно сайта,ще видиш,че тук момичетата правят безуспешни опити 2,3.....8 години.И при все това с лекарска помощ.
    Освен това да разбирам ли,че не сте си правили и никакви изследвания?Не ме разбирай погрешно.Радвам се,че се интересуваш от нашите проблеми.
Нова тук
« Отговор #25 -: Май 19, 2006, 14:46:35 pm »
Цитат на: rally_g
Здравей Мария, добре дошла.
Половин година опити до положителния тест са нормален/приемлив период от време. Ти НЕ СИ забременяла трудно, повярвай ми. След като ти е интересно и смяташ, че имаш с какво да ни бъдеш полезна, а и ние на теб - чудесно. Аз лично нямам нищо против, дори би ми било приятно.
                  И на мен ми е приятно тук с вас и се радвам 4е се регистрирах.
Нова тук
« Отговор #26 -: Май 19, 2006, 14:48:24 pm »

Напълно нормално е 6 мес след като не сте се пазили,да не е настъпила бременност.Освен това,вие както виждам сте и млади.Така че и 1 год да са безуспешни опитите е нормално.Ако си разгледала по-обстойно сайта,ще видиш,че тук момичетата правят безуспешни опити 2,3.....8 години.И при все това с лекарска помощ.
    Освен това да разбирам ли,че не сте си правили и никакви изследвания?
              Ами не сме си правили никакви изследвания.Ето това може би ми бе6е гре6ката.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Нова тук
« Отговор #27 -: Май 19, 2006, 14:52:39 pm »
Защо да е било грешка, след като така или иначе си забременяла спонтанно, може би, ако беше започнала с изследвания, щеше да те травмира и да отнеме по-дълъг период от време, което съвсем не е задължително, естествено.
Без да го тълкуваш погрешно, но съществува форум, където пишат основно настоящи майки -бгмама, който най-вероятно ще ти е много по-полезен от нашия.
Какво ти е мъничето? на колко е годинки?Второ не искате ли?(съжалявам, ако върпосите ми са твърде лични, просто ги игнорирай, ако е така:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

kareliya

• 542
Нова тук
« Отговор #28 -: Май 19, 2006, 14:52:54 pm »

Защо да е грешка,напротив.Споменахме по-горе,че 6 мес. са напълно нормален периодПросто не са били необходими в случая.Хубавото при вас е ,че не сте били вманиачени на тази тема,както повечето от нас тук.
*

kareliya

• 542
Нова тук
« Отговор #29 -: Май 19, 2006, 14:54:20 pm »

Ей,Раличка,четеш ми мислите.Май трябва да се науча да пиша по-бързо. :lol:
Нова тук
« Отговор #30 -: Май 19, 2006, 14:55:05 pm »
Цитат на: rally_g
Защо да е било грешка, след като така или иначе си забременяла спонтанно, може би, ако беше започнала с изследвания, щеше да те травмира и да отнеме по-дълъг период от време, което съвсем не е задължително, естествено.
Без да го тълкуваш погрешно, но съществува форум, където пишат основно настоящи майки -бгмама, който най-вероятно ще ти е много по-полезен от нашия.
Какво ти е мъничето? на колко е годинки?Второ не искате ли?(съжалявам, ако върпосите ми са твърде лични, просто ги игнорирай, ако е така:)
          Моето дете е моми4е на 1г и 9м. За второ о6те ми е рано, а и не мисля о6те за второ.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Нова тук
« Отговор #31 -: Май 19, 2006, 15:05:55 pm »

Ей,Раличка,четеш ми мислите.Май трябва да се науча да пиша по-бързо. :lol:

Тъкмо това щях да ти пиша:).

Мария, да ти е жива и здрава щерката:)
*
Нова тук
« Отговор #32 -: Май 19, 2006, 15:42:22 pm »
Цитат на: mariq80
И трудно забременях с много опити,но все пак ъспях пожелавам го на вси4ки ви.

Момичета,
искам да Ви кажа, че първите два три месеца и аз разсъждавах точно по същия начин. Цял живот съм възпитавана, че ако не си боледувала от нещо или не си правила аборти трабва да стане до месец, два, три най-много! Истината е, че mariq80 си е забременяла съвсем добре и навреме и самият факт,че тя се интерисува от този проблем, вече е напредък за нас. Колкото повече хора се интерисуват, а не го приемат за табу да се говори за стерилитет и борбата с него, толкова по-добре за сдружението в бъдеще. Парадоксално е, че хората имат някакви познания за почти всички болести и не ги смятат за срамни, но Стерилитет, той е прието да се случва на другите, на нас не може!
Така че, аз я приветствам с "добре дошла", пожелавам и това, което прочете да не и се налага никога да го използва. Също така я поздравявам за смелостта и да пише тук, все пак с нашите нерви и хормони сме си опасни! :D
Нова тук
« Отговор #33 -: Май 19, 2006, 20:52:49 pm »
Мария, да ти е жива и здрава щерката:)[/quote]   Благодаря ви много сте мили.
Нова тук
« Отговор #34 -: Май 19, 2006, 21:54:36 pm »
Благодаря ти Lan  за милите думи,и се радвам 4е съм тук с вас.
*
Нова тук
« Отговор #35 -: Май 21, 2006, 19:32:31 pm »
Цитат на: stefani
Цитат на: mariq80
Доста се 4удех дали да се регистрирам тук,тъи като ве4е съм мама,но все ак се ре6их и ве4е съм тук с вас.И  ако мога и аз да ви помагам с каквото мога 6те се радвам много.

Ако не си имала нашите проблеми, тогава с какво можеш да ни помогнеш?

Тук си напълно права,че ако не е имала проблеми,с какво може да помогне!?Но все пак добре дошла
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Нова тук
« Отговор #36 -: Май 21, 2006, 20:33:30 pm »
mariq80,.....нищо лично,но аватара ти ми изглежда леко неадекватно за тоя форум :oops:  :oops:  :oops: просто лично мнение.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Нова тук
« Отговор #37 -: Май 21, 2006, 21:02:58 pm »
Защо бе? Бебетата не ги носят щъркелите все пак. :lol:
Нова тук
« Отговор #38 -: Май 21, 2006, 22:04:45 pm »
Цитат на: Eli_
mariq80,.....нищо лично,но аватара ти ми изглежда леко неадекватно за тоя форум :oops:  :oops:  :oops: просто лично мнение.
                 Така по добре ли е. :P
Нова тук
« Отговор #39 -: Май 26, 2006, 14:54:16 pm »
Здравейте всички!

И аз съм нова тук!

На мен май ми е рано да се притеснявам, но го правя вече от няколко месеца. Опитвам да забременея от 4 месеца и ми се вижда цяла вечност. От скоро следя форума и мисля, че ми е от голяма полза. Изчетох доста истории и мисля, че всичко ще се нареди.

Благодаря :)