0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Нова тук
« -: Май 18, 2006, 21:58:50 pm »
Зсравеите,и аз съм нова тук.Приятно ми е да се запознаем с всички вас.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Нова тук
« Отговор #1 -: Май 18, 2006, 22:02:10 pm »
Здравей. Отделих темата ти, за да могат повече хора да я прочетат.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Нова тук
« Отговор #2 -: Май 18, 2006, 22:03:06 pm »
Благодаря ти :D
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Нова тук
« Отговор #3 -: Май 18, 2006, 22:37:26 pm »
Я, заралийка. Добре дошла и скоро да се разпишеш в Дългоочаквана бременност. Ако пък искаш да се запознаем и да обменяме инфо- насреща сме с Луничка, Хера и Дани.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Нова тук
« Отговор #4 -: Май 18, 2006, 23:53:06 pm »
добре дошла!Ще се радвам да се запознаем!!Успех в начинания! :lol:
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
Нова тук
« Отговор #5 -: Май 19, 2006, 07:55:31 am »
Здравей,добре дошла  :D ,разкажи какво те води при нас.
*
Нова тук
« Отговор #6 -: Май 19, 2006, 07:58:12 am »
Здравей и от мен.Ще се радвам да се запознаем.Погледни в "На кафе"- има темичка за старозагорски купон.

*
Нова тук
« Отговор #7 -: Май 19, 2006, 09:09:50 am »
здравеи добре дошла  :balk_21:
Нова тук
« Отговор #8 -: Май 19, 2006, 09:37:05 am »
Цитат на: mini
Я, заралийка. Добре дошла и скоро да се разпишеш в Дългоочаквана бременност. Ако пък искаш да се запознаем и да обменяме инфо- насреща сме с Луничка, Хера и Дани.
            Е аз ве4е съм, мама :D
Нова тук
« Отговор #9 -: Май 19, 2006, 09:47:47 am »
Аз да попитам,не може ли тази тема да се направи за всички новодошли момичета?И да не се налага всяка една да пуска тема.Да се включа и аз в отбора на новите  :D  .Извинете ме,ако има такава тема вече,а аз не съм я видяла  и прочела.Радвам се ,че ви намерих.
*
Нова тук
« Отговор #10 -: Май 19, 2006, 11:08:55 am »
[/quote]   Е аз ве4е съм, мама :D[/quote]
Мисля , че си объркала форума  :lol:
Нова тук
« Отговор #11 -: Май 19, 2006, 13:02:31 pm »
Цитат на: tigra
  Е аз ве4е съм, мама :D[/quote]
Мисля , че си объркала форума  :lol:[/quote]   Защо да съм го объркала не мисля че има нещо лошо в това да съм тук макар да съм ве4е мама.
*

piera

• 896
  • Keen on boots
Нова тук
« Отговор #12 -: Май 19, 2006, 13:10:29 pm »
Естествено,че няма нищо лошо да си тук,но все пак под-форума се казва"Опити за забременяване".Ти опитваш ли да забременнеш пак? :wink: Ако е така,ще помагаме с каквото можем :)
П.П.А за всички новодошли момичета има тема в "На кафе...",която се казва "Хайде да се запознаем" :wink:
*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
Нова тук
« Отговор #13 -: Май 19, 2006, 13:13:10 pm »
добре дошла, rita_zita! какво те води насам? :)

mariq80, добре дошла и на теб, tigra има предвид, че тук сме отбора на трудно забременяващите, а ти да ти е живо и здраво чедото, не си със същите проблеми като нашите!

успех на всички ни!!!  :D
No body is perfect, i`m NOBODY!!

Нова тук
« Отговор #14 -: Май 19, 2006, 13:29:21 pm »
Цитат на: lubs
добре дошла, rita_zita! какво те води насам? :)

mariq80, добре дошла и на теб, tigra има предвид, че тук сме отбора на трудно забременяващите, а ти да ти е живо и здраво чедото, не си със същите проблеми като нашите!

успех на всички ни!!!  :D
                                                          Да така е 4е нямам такъв проблем,но ми стана интересно и ре6их да се регистрирам тук.
*

kareliya

• 542
Нова тук
« Отговор #15 -: Май 19, 2006, 13:42:40 pm »
[/quote]                                                           Да така е 4е нямам такъв проблем,но ми стана интересно и ре6их да се регистрирам тук.[/quote]

И кое точно те заитригува тук?АРТ методите или стимулациите?Или може би неизяснения стерилитет?
Нова тук
« Отговор #16 -: Май 19, 2006, 13:45:47 pm »
Цитат на: kareliya
                                                          Да така е 4е нямам такъв проблем,но ми стана интересно и ре6их да се регистрирам тук.[/quote]

И кое точно те заитригува тук?АРТ методите или стимулациите?Или може би неизяснения стерилитет?
[/quote]                            Ами вси4ко ме заинтрегува.Не виждам някъкав проблем 4е сам тук.
*

kareliya

• 542
Нова тук
« Отговор #17 -: Май 19, 2006, 13:57:39 pm »

Разбира се,всеки който се интересува от нас и нашите проблеми е добре дошъл.Просто исках да разбера,кое точно те привлече.

Нова тук
« Отговор #18 -: Май 19, 2006, 14:01:44 pm »
Доста се 4удех дали да се регистрирам тук,тъи като ве4е съм мама,но все ак се ре6их и ве4е съм тук с вас.И  ако мога и аз да ви помагам с каквото мога 6те се радвам много.
Нова тук
« Отговор #19 -: Май 19, 2006, 14:21:57 pm »
Цитат на: mariq80
Доста се 4удех дали да се регистрирам тук,тъи като ве4е съм мама,но все ак се ре6их и ве4е съм тук с вас.И  ако мога и аз да ви помагам с каквото мога 6те се радвам много.

Ако не си имала нашите проблеми, тогава с какво можеш да ни помогнеш?
Дано слънчо огрее и моят дом ...