0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Какво мислите?
« Отговор #20 -: Октомври 15, 2010, 17:38:19 pm »
Каталина, много късмет! Въобще не ти е ниско чхг-то. Изследванията са правени в една и съща лаборатория, нали?

« Отговор #21 -: Октомври 15, 2010, 18:05:40 pm »
Благодаря за пожеланието,Eille :) Да,и двата теста си ги направих в "Писанец".
Нищо не е такова,каквото изглежда...
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #22 -: Октомври 15, 2010, 21:10:31 pm »
Тихичко Честито и от мен :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #23 -: Октомври 16, 2010, 08:26:40 am »
denis,благодаря ти :wink:
« Отговор #24 -: Октомври 16, 2010, 13:18:31 pm »
 :goodluck: :crossfingers:
« Отговор #25 -: Октомври 16, 2010, 14:43:42 pm »
Браво Каталинка  :)
тихичко честито  :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #26 -: Октомври 16, 2010, 17:18:20 pm »
ljonka, bebeshori ,благодаря ви,момичета :) Сега ще чакам да ме прегледа лекарят ми и да потвърди (искрено се надявам),че всичко е наред.Ще пиша след прегледа,момичета :bighug:
*
« Отговор #27 -: Октомври 16, 2010, 17:39:11 pm »
Я какви хубави новини имало тук!  :D Много усмивки на прегледа /няма как да е иначе/, чакаме те в бременната тема.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #28 -: Октомври 17, 2010, 10:29:38 am »
Jbrul,Дай Боже :goodluck:
*
« Отговор #29 -: Октомври 17, 2010, 23:38:06 pm »
Благодаря ти за съвета :bighug: А относно кафетата,аз пия само едно сутрин,проблем ли е?

Според мен не е проблем.Аз пиех по едно кафе на ден през цялата бременност.
Честито и се пази!
« Отговор #30 -: Октомври 20, 2010, 11:07:21 am »
Здравейте,

Нова съм във форума и незнам дали съм уцелила темата. Възможно най-накратко при мен е така - от 2003 обикалям доктори, пия всякакви лекарства, установиха ми поликистоза и т.н. От ноември 2009 вече правим опити да за бременея, но тъй като цикъла винаги ми е бил много нередовен между 28 и 55 дни и нямам идея кога има (ако изобщо има) овулация и не сме уцелвали явно. Предишния ми цикъл продължи 55 дни, но се оказа, че е имало овулация на 44 ден все пак. Последния ми цикъл започна на 18.09, на 01.10 при ултразвук установиха фоликул 21 мм, биха ми Прегнил и казаха да правим секс на 03 и 04.10, което изпълнихме :). На 06.10 пак при преглед установиха, че е имало овулация и трябваше да чакаме. В понеделник (18.10) не издържах вече и си направих тест, но беше -. Във вторник си направих и кръвен, но резултата беше 0.001 - съвсем ясно отрицателен. Чудя се обаче защо все пак не ми идва вече - предишния цикъл лутеалната ми фаза беше 11 дни, а сега вече са минали 16 (броя ги от 05.10). БТ ми е 37.1 - 37.2С, гърдите ме болят от овулацията насам,а това не ми се е случвало досега?!? Ще отида на преглед при първа възможност, но все пак дотогава, дали може някой да ме приентира в тази ситуация? Благодаря ви предварително...
« Отговор #31 -: Октомври 20, 2010, 13:47:59 pm »
krisskata_kk,мисля,че трябва да посетиш АГ специалист в най-скоро време.Въпреки отрицателните тестове,най-сигурният начин да се установи или отхвърли бременност е УЗ.Желая ти късмет и Девичката да е с теб :goodluck:
« Отговор #32 -: Октомври 23, 2010, 10:04:10 am »
Каталинка, какво става, беше ли на преглед вече?
Пиши какъв е резултатът!!!
« Отговор #33 -: Октомври 23, 2010, 11:25:23 am »
Здрасти,ljonka :wink: Бях на преглед в четвъртък,видя се плоден сак с жълто тяло и малко ембрионче,но беше рано за сърчице.В петък съм отново на преглед,за да чуем сърдечен ритъм,дай Боже!Лекарят ми каза,че плодното сакче било с малко по-различна форма от обичайната,но това само по себе си не представлявало проблем,поне за сега...дано всичко е ок и занапред,защото само като си помисля през още колко перипети и изследвания трябва да мина,направо не ми се мисли osi_15 osi_15.Някоя от вас дами да е запозната с въпроса за различните форми на плодното сакче?И още един въпрос имам;на някоя от вас да е следял бременността Д-р Ставрев от АГ"Селена",гр.Пловдив?Успех на всички :wave:
« Отговор #34 -: Октомври 23, 2010, 11:33:15 am »
ЧЕСТИТООО!!!
Много се радвам за теб, пожелавам ти след 9мес. да гушкаш едно хубаво, сладичко, пукаво  :bori_002:! Пази се и не се притеснявай, Господ си знае работата, много целувки от мен!!!
« Отговор #35 -: Октомври 23, 2010, 11:43:28 am »
Благодаря за подкрепата и милите думи,ljonka.Дано Богородичка се смили над нас,след всичко преживяно :bighug: за теб :)
« Отговор #36 -: Октомври 23, 2010, 18:35:14 pm »
Честито,мила,желая ти лека и безпроблемна бременност и едно сладко пухкаве бебче на финала :)
[/url]
« Отговор #37 -: Октомври 29, 2010, 15:08:16 pm »
Здравейте,момичета!При мен не се развиха добре нещата,снощи прокървих и днес лекаря ми не видя ембрионче,а плодното сакче беше на половина от миналия път.Бременността не се развива и сега чакам да ми дойде цикъла и да ми се изчисти организма.НО НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!!!Успех на всички ви и дано скоро се "видим" с хубави новини yahoo_33 Благодаря ви :thankyousign:
*

delfinche

• 213
  • чакам те ангелче мое
« Отговор #38 -: Октомври 29, 2010, 19:14:55 pm »
Мила Каталина -само напред,не се отчайвай. :)Всичко ще бъде наред-позелавам ти в най скоро време да се сбъдне мечтата ти!успех! :goodluck: :bighug: