Ах да ви изпапкам всичките
Здравейте и от мен-заралийската снахичка хихихих. Появявам се след окончателно изтискване на малкото ми останали силички.Е, преместихме се, а преди преместването нямахме нет седмица и половина. Радвам се, че се вписвам в прекрасната темичка на
Монката.Мила
Мони- не се сърди-обичкам теее
Жени, виждам, че има страхотни новини около теб-много се радвам и зная, че ще успеете и няма да се стигне до инсеминация.
Бебешорче, и при теб страхотни неща-не разбирам много, но дано и второто плодно сакче се развива.Ще чакам утре да пишеш след доки, а и скоро всички старозагорки да се готвят за среща. Поне успях да отида на софийската преди да тръгнем за Зарата.
Туци, хайде ще чакаме после и твоите снимчици в snimka.bg.
Тони, много сте сладки, прекрасна булка си и ти пожелавам винаги да сте толкова щастливи и влюбени.
Раиска, честита ти принцеска Дария, и аз гледах живото предаване от МД и се радвам, че сте добре и щастливи.Хайде малко да поотрасне и отново в списъка на ловуващите
Понеже поста ми стана май дооста дълъг/за което се извинявам/ ще приключвам. Пожелавам успех на всички ловуващи като мен, и на всички, коите НЕ чакат, да не видят вещухата в следващите 8 месеца.На новодошлите
и бързо да хващате яйчицето. Ние с милото сме по течението, за което малко ми е мъчно, но...това е положението! Обичам ви, пазете се