0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Октомври дойде-с тестове с чертички две х две/11.10-17.10/
« Отговор #60 -: Октомври 13, 2010, 16:05:57 pm »
Здравейте отново,момичета.Аз сега да си налея от кафенцето,да се поразсъня преди работа.
Пете,спя мила,ама бях нощна смяна и цяла вечер съм се ровила из сайта :)
Жени,дано имате успех само със стимулацията и да няма нужда от други процедури.
saraapl,радвам се,че си по-добре,но ако трябва,стой си у вас,все пак бебо е май-важен.
[/url]
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #61 -: Октомври 13, 2010, 16:19:30 pm »
saraapl,радвам се,че си по-добре,но ако трябва,стой си у вас,все пак бебо е май-важен.

Ами това и мисля да направя поне до края на седмицата ... а след това зависи как се чувствам :) Ако съм добре може да поработя още малко ,иначе засега замислям сериозно да си стоя на топличко.. С тежи дъждове хич не ми се излиза навън  :?
*
« Отговор #62 -: Октомври 14, 2010, 07:38:57 am »
Добро утро поспаланки :)

Ето закуска и кафенце:

Гальонди , решила съм вирусчетата да си ги насоча към теб днес :).
elle, благодаря ти миличка!! Дано ми донесат късмет! Великото броене на дни започна за мен, 13 дена до истината хихихи :)
Аз съм много щастлива, че се чух с клиниката вчера ииии, на първия ден от МЦ(ако не ме пропусне М, де) ще им звъня да си запиша час за нова ЦС.. И се започва "акция" по постигането на мечтата да имам дете/деца!!  :babyflips: :babyflips:
НА всички лек ден и много усмивки!  :wink:

*
« Отговор #63 -: Октомври 14, 2010, 07:50:55 am »
Добро утро и от мен, слънца! :D
Галеее, веднага се присъединявам към теб на кафенце, а и на закусчица деее :wink: да не заслабна  :D :D :D
Гале, стискам палчета да не те навестява оная гад след 13 дена! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Жени, успех и на теб, мила! Дано по-скоро да ни зарадваш с положителен резултат! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Сари, почивай си миличка! То и аз това правя и не излизам в студ и дъжд! :D
Хайде, че се унесох :wink:
Лек и спорен ден на всички, иииии за всички в нужда :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #64 -: Октомври 14, 2010, 08:13:28 am »
Добро утро.
И аз да се присъединя към хубавата закуска и кафенце на Галето. Мила стискам много силно палци след 13 дни да ни зарадваш с най-хубавата новина.
И за да не изреждам поименно и да забравя някой, че в последно време съм голяма забравана - на всички стискам палци. Хайде вече е време някой да раздвижи форума с хубава новина  :D
Е момичета от мен хубав ден, макар и дъждовен (или поне при нас вали) и доза сутрешни  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

*

Joya

• *
  • 45
  • Мечтая...
« Отговор #65 -: Октомври 14, 2010, 08:52:06 am »
Добро утро! И аз се присъединявам към тази апетитна закуска и към кафенцето разбира се.  :D
Стискам палци на всички ни, момичета!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз се настанявам под сутрешната доза вирусчета на petqst и tucy  :garden:
Хайде успешен ден от мен!
*
« Отговор #66 -: Октомври 14, 2010, 09:08:56 am »
Добро утро дами!
Галенце,благодаря за закуската ,веднага сядам при вас,деда можеше и у дома такава да има   :lol:Галенце успех мило :goodluck:
На теб и на всички момичета :bfp: :crossfingers: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #67 -: Октомври 14, 2010, 09:10:12 am »
Добро утро и от мен.. Днес носа ми е отново запушен и чакам сега след час да тръгна за доки.. Знам че не можем кой знае какво да предприемем но.. Поне мисля да си удължа болничния и да си остана в къщи че тука не вали обаче.. хладно взе да си става. Както и да е .Мерси за подкрепата момичета.Просто вирусите са навсякъде-и ние като не можем да приемаме много медикаменти става по-трудно лечението :) Благодаря на Галето за закуската и дано мила скоро постигнете мечтата си и да си имате дете/деца :)
Ето и от мен вирусчета за всички с любов :):)  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #68 -: Октомври 14, 2010, 09:17:12 am »
Добро утро ,момичета .
Хайде и аз да се присъединя към вас на трапезата ,за която Благодаря на Галето .
Момичета благодаря ви и за вирусчетата -веднага се възползвам  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:
« Отговор #69 -: Октомври 14, 2010, 09:24:40 am »
Добро утро слънчица!
Какъв дъждовен ден само
Гале страхотна закусчица  :) дано не се наложи цветна снимка,ще чакаме изненада след 13 дни
Пазете се милички на топличко стойте че сега има много вируси
Ето малко и от мен
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

Вярвам!!!!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #70 -: Октомври 14, 2010, 09:30:44 am »
ЕЕ момичета днес нашата Пети има имен ден :) Да си ни жива и здрава и много много много щастлива мама :) Обичаме те и всичко най-хубаво мила :):)

« Отговор #71 -: Октомври 14, 2010, 09:37:16 am »
Вярно Сари  :oops:
Пете честит имен ден бъди много здравичка,щастлива,обичана и  се радвай на времето което остава до най хубавия финал  :balk_21: :kaos7: :balk_7:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #72 -: Октомври 14, 2010, 09:39:56 am »
ЕЕ момичета днес нашата Пети има имен ден :) Да си ни жива и здрава и много много много щастлива мама :) Обичаме те и всичко най-хубаво мила :):)
Сари, бебешорчеее, благодаря ви милички за пожеланията! :D
Да се връщат на всички ни! :wink:
Аз по принцип празнувам на Петров ден, т.к. съм кръстена на дядо Петър и баба Петра :wink: Но приемам поздрави и на двата празника :wink: :wink: :wink:
А сега да ви и почерпя за мое здраве:

*
« Отговор #73 -: Октомври 14, 2010, 09:54:53 am »
Добро утро, момичета!

Какво пък, нека си имаме повече поводи за празници. Ами, Пете, нарочили сме те, жива и здрава да си, все така позитивна. Прегръдки! :balk_7: :balk_21:

Болните да се лекуват бързо, особено тези с тумбачетата.
Разрешени са само бременни вируси, яяяя, тук гъмжи от тях, благодаря ви милички, сега ако не прихванем, няма кога.

Хубав ден на всички!
Галииии, разкошотийки си ни сервирала ...мммммм

*
« Отговор #74 -: Октомври 14, 2010, 10:22:13 am »
Добро утро и от мен, ех тези нашите бременни момичета, витнаги мислите за нас с тия вируси, дето ръсите  :D
Петенце да си жива и здравичка мила и пак да почерпиш  :lol:
Гале трапезата е страхотнаааааааа и тия 13 дни ей сега ще минат, пък то после 9 месеца ще има да чакааааш  :wink:
Лек ден сладурки, отивам да бачкам, че ме затрупаха от сутринта  :D
*
« Отговор #75 -: Октомври 14, 2010, 10:29:28 am »
Добро утрооо и от мен  :hello2:
Веднага се присъединявам към богатата трапеза на Галя тък като не можах да хапна сутринта и сега :hungry:
Естествено ще се отбия на отрупаната със страхотни сладки маса на - Петя Честит имен ден и от мен  :ballons:

Аз също се потапям във вирусчетата - дано хванат и мен  :bubblebath: :bubblebath: :pleasantry:
 а ето и моята доза  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Лек и усмихнат ден от мен, напук на дъждовното време навън
 :balk_64:

« Отговор #76 -: Октомври 14, 2010, 12:46:19 pm »
Здравейте,

Пете, честит имен ден..нищо, че не празнуваш днес-пожелавам ти да си много здрава и щастлива--ако всичко това е наред, другото ще се нареди от самосебе си.
Галенце, пожелавам ти скоро да се получи така мечтания ви бебок
Сари, паси се миличка, пожелавам ти още днес да се почувстваш по-добре и никакво боледуване занапред.
На всички останали пожелавам прекрасен ден и да си мислите за нещо хубао, което да сгрее душичките ви в този мрачен ден.
Целувки

*
« Отговор #77 -: Октомври 14, 2010, 12:58:44 pm »
Искам да се извиня за пуснатите от мен вирусчета по-рано днес. Не разбрах, че се пускат само от вече бременните мами. Очевидно трябва да чета по-внимателно.

Извинявайте

« Отговор #78 -: Октомври 14, 2010, 14:59:46 pm »
Пете,честит имен ден,мила,да си ни жива и здрава и да имаш много моменти,които да те карат да се усмихваш!
Гале,аз малко късничко,ама се нареждам на масата и на почерпката на Петето.Късмет,миличка,стискам ти палци
Ив,няма нищо,мила,и аз не знаех в началото
Да не изброявам всички поименно,че сигурно ще пропусна някой-стискам ви палци на всички  :crossfingers: :grouphug2:
[/url]
*

saraapl

• 2009
« Отговор #79 -: Октомври 14, 2010, 18:30:42 pm »
Милички аз както обещах ще сервирам една лека закуска..за всеки вкус който както си я харесва :)
Исках да ви кажа че сме добре с бебо.Докито обаче каза да не ходя на работа до вторник поне и чак тогава ме вика на преглед.Каза че с това гърло изобщо да не съм си мислила че ще ходя на работа :) само дето в нас ми е малко скучно.. И вие не пишете много-явно ловувате :) Успех тогава .. Лек ден засега-после може пак да ви нагледам :) Целувки