0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дайте мнението си и за моята графика
« Отговор #80 -: Ноември 20, 2010, 20:39:57 pm »
Мила, мен ако питаш, аз на тези тестове много не вярвам.Не ги мисли тях. Слагайте си сърчица днес и следващите дни, пък то накрая ще си покаже :wink:   Стискам ти палци.

« Отговор #81 -: Ноември 22, 2010, 20:54:11 pm »
И от мен много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #82 -: Ноември 23, 2010, 08:44:51 am »
Ани  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.

*
« Отговор #83 -: Ноември 23, 2010, 09:20:19 am »
И от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: osi_9  И слагайте сърчица  :wink:

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #84 -: Ноември 23, 2010, 10:18:26 am »
Благодаря ви момичета за куража и дано този месец бъде успешен,слагаме си сърчицата пък ще видим накрая.Пожелавам на всяка една скоро да види  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и това да бъде началото на една лека и безпроблемна бременност. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #85 -: Ноември 23, 2010, 10:32:23 am »
Ооо доста добре се справяте със сърчицата :)-сам така.Дано това е месеца на всички ни. :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #86 -: Ноември 23, 2010, 14:29:49 pm »
Ани,и от мен успех!
[/url]
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #87 -: Ноември 23, 2010, 19:08:43 pm »
Момичета помагайте!Ову клиар тест-3ден положителен,как така?Първо,бяха еднакви двете черти,после тест чертата по-тъмна от контролната,а сега 18:00ч тест чертата ама много,много по-тъмна от контролната,е кога ми е ову?Аз от 3дни го чакам,а и в петък имах фоликул 19мм не трябва ли вече да се е спукал
Благодаря ви предварително :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #88 -: Ноември 23, 2010, 20:31:37 pm »
Аничка гледаш когато чертата е най тъмна от контролата,направи и утре тестче  :)
А пак вие слагайте сърчица  :bed: всеки ден и това е  :)явно уво ще е днес може и утре  :)
Късмет мила дано този месец е печелившия  yahoo_17 :crossfingers:

Вярвам!!!!
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #89 -: Ноември 24, 2010, 18:40:44 pm »
Ох момичета и днес ову теста положителен,ама какво става,вече мн.се притесних,някой може ли да ми каже на какво може да се дължи? :balk_132: :balk_113: :balk_81:
« Отговор #90 -: Ноември 24, 2010, 19:23:42 pm »
Миличка аз взех много да не им се връзвам на тия тестове-мойте пък този месец са само "-",а днес бях на преглед и се установи спукан фолкикул.В последно време попадам май все на фалшива партида-затова си слагаме сърчицата след М до като се вдигне БТ и много не ги мисля.

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #91 -: Ноември 24, 2010, 21:21:01 pm »
Оф не ми е спокойно,ще отида утре на лекар пък ще видим какво ще излезе,ще ви пиша като се върна,дано да е хубаво :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #92 -: Ноември 25, 2010, 11:08:32 am »
Миличка аз взех много да не им се връзвам на тия тестове-мойте пък този месец са само "-",а днес бях на преглед и се установи спукан фолкикул.В последно време попадам май все на фалшива партида-затова си слагаме сърчицата след М до като се вдигне БТ и много не ги мисля.
Аз за това и не си взимам всеки месец тестове - само се депресирам като видя "-"
 :bed: :bed: :bed: и пак  :bed:
 :balk_109:

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #93 -: Ноември 25, 2010, 12:34:34 pm »
Момичета не мога да ви опиша как се чувствам в момента ,туко що се връщам от лекар,ходих на местна почва да не се разкарвам чак до София,гледаха ме на триизмерен и какво се останови най-вероятно може да се окаже че имам задържан фоликул,ако в петък наистина е бил 19мм-10ден от МЦ в ляв яйчник,днес лекарката го премери 18,7мм-16ден от МЦ,не е сигурна дали обаче на 10ден е бил толкова голям,каза че може и да се пукне до 1-2дни и да си стане бременност,ако ли не ще видим като ми дойде,само да вметна че на 10ден ме гледаха с двуизмерен,а що се отнася до ДЯ тогава се видяха 4-5 повърхностно разположени фоликули с диаметър 7мм,днешната лекарката каза че нямам фоликули в ДЯ.Е сега на кого да вярвам?Побърках се вече,не мога да спря да  :balk_145:Оф незнам,незнам........Ще продължа с ову тестовете пък ще видим дано се пукне,а какво значи задържан фоликул и какво ще стане с него ако не се пукне,моля ви кажете ми ако знаете.С нетърпение чакам вашето мнение :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #94 -: Ноември 25, 2010, 17:47:44 pm »
Здравей, лекар ми е казвал, че физическо натоварване и спорт могат да спомогнат да се спука фоликула...Опитай - дълга разходка, каране на колело или нещо таковаа :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #95 -: Ноември 25, 2010, 19:19:17 pm »
Благодаря ти LittleHope за загриженоста,но ето че ову теста днес в 18ч е напълно отрицателен-тест чертата е едвам забележима,спукал се е,поправете ме ако греша,можеби не е трябвало да се притеснявам излишно,но ....а можеби съм го предизвикала с толкова нерви днес,слетобяд дори ми се зави свят и паднах,милото се притесни толкова много,горкия,то покрай мен да психяшеш,но пък и тия лекари.....
Днес е най-подходящо нали момичета!Прегръщам ви силно :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #96 -: Ноември 25, 2010, 19:45:07 pm »
Ани, задължително си сложете сърчице днес, та дори и утре.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #97 -: Ноември 25, 2010, 19:50:56 pm »
Ани, задължително си сложете сърчице днес, та дори и утре.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Ще го сложим ама с тия нерви днес дали ще стане?Някъде бях чела че трябва да си много спокоен,така сперматозоидите  успяват по-бързо да се изкачат и всичко да е ок.Надявам се това да е последния път в които да се притеснявам :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
« Отговор #98 -: Ноември 25, 2010, 22:13:06 pm »
Ани успокой се миличка, с тия нерви само ще си навредиш, щом теста е - значи се е спукал фоликула и дано са го стигнали  :pleasantry:
« Отговор #99 -: Ноември 27, 2010, 21:32:23 pm »
Я да видим какво се случва в графиката на Ан - супер повишение на БТ
дано бебето да се е заформило
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug: