Как си, мила? Какво става с теб? Потърси ли друго мнение?
Уффффффф потърсих-плоден сак с ембрионални структури без полсации 7г6д,след това проф.Чернев в Майчин дом-допълни и деформация на сака,след което в сряда слетобяд ме кюретира,взет е материал за изследване и след 10 дни резолтат,забравих да спомена мн.лощите резолтати на кръвта преди кюртажа-тромбоцити 345,мн.над-нормата която е 130-160,наложи се да поостана в болница и да ми бият фраксипарин,е верно че имам тромбофилия 4G5G и пия асп.протект повече от 3-4г,но тази тромбоза този път........нямам обяснение,сега ще повтарям фосфолипидните антитела че са ми правени преди 3г,а те се променяли и така
И сега как се чувствам и аз незнам,просто много ми дойде 7спон.аборта,лапароскопия преди 4-5г-нефункционална дясна тръба,фиброаденом на лява гърда преди 3г,тромбофилия,двурога матка,а отгоре на всичко най-вероятно ще търся и нова работа
Чувствам се празна,отчаяна,без желание за нищо.......Дано поне вие дами имате късмет,желая ви го от сърце и във никакъв случай не ме мислете аз ще се съвзема както всеки път просто ми трябва малко време