0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте мнението си и за моята графика
« Отговор #60 -: Ноември 07, 2010, 19:04:28 pm »
Продължаваме да  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да знаеш.

*
« Отговор #61 -: Ноември 07, 2010, 19:08:41 pm »
Хайде мила УСПЕХ утре!! :)Дано недойде онази напас,а вместо нея :bfp:Относно графиката направо супер е!!!! :bighug:С ТЕБ СМЕ!!!!!
« Отговор #62 -: Ноември 07, 2010, 20:05:16 pm »
Ан, с голамо удоволствие ще те изпратим във другата тема с бременните графики  :goodluck: :bighug:
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #63 -: Ноември 08, 2010, 09:59:15 am »
Милички ама то БТ започна да пада и гърдите не си ги чувствам така напрегнати както тия дни незнам какво да мисля,а вътрешното ми чувство ми подсказва че всичко е наред,бременна съм и този път ще е успешна,а то никога не ме е лъгало,оставям се в негови ръце,по-добре позитивно да гледам на нещата,но ако дойде таяяяяяяя ще се разочаровам много и как няма с тава доказано ову и да не е станало.
Пожелавам успех на всяка една от вас :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #64 -: Ноември 08, 2010, 10:52:50 am »
Графиката си е супер-нищо не пода-добре си е!Малко остана до истината. :)Дано е твоят месец!!! :bfp:   :bighug:
« Отговор #65 -: Ноември 08, 2010, 12:29:25 pm »
Ееей Ани това е супер температурка мила какъв ти спад  :D перфектна си е графиката  :bighug: само още нещо липсва  :) дано миличка дано  :bfp: аз силно се надявам и се моля  :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #66 -: Ноември 08, 2010, 16:46:01 pm »
Никакъв спад не е това, чудесно вървиш -  :bfp: :crossfingers:
« Отговор #67 -: Ноември 08, 2010, 18:09:47 pm »
Стискам много силно  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. И не се притеснявай за спада днес, утре ще се вдигне отново температурата. Довери се на вътрешното ти усещане. osi_9

*
« Отговор #68 -: Ноември 08, 2010, 18:18:12 pm »
Ани миличка, нормално БТ да варира нагоре надолу, няма от какво да се притесняваш имаш доста време до датата на М., която ще те пропусне  :wink: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #69 -: Ноември 08, 2010, 18:37:52 pm »
Много си е добре и графиката и температурката.Миличка не се тормози. :crossfingers: :bighug:

« Отговор #70 -: Ноември 08, 2010, 21:13:40 pm »
Миличка дано това да е последната ти графика за коментар, и дано утре  :bfp:

*
« Отговор #71 -: Ноември 09, 2010, 08:00:00 am »
Нямам търпение да видя тем. за днес.Графиката е като по учебник и шанса е голям. :grouphug2: :bighug:
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #72 -: Ноември 09, 2010, 09:52:53 am »
Благодаря ви мили мой приятелки за опората и подкрепата,но днешната БТ ме хвърли в джаза,не очаквах да пада бях си приготвила и тест да правя,но си мисля че няма смисъл,ще видим де ако не ми дойде и на 30 ден(миналия месец ми дойде така иначе обикновенно е на 31 дни)ще се престраша да го направя все пак надеждата умира последна,ако пък ли не идват празници и какъв по-хубав повод за бебеправене,така че момичета мислете позитивно и то ще стане :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #73 -: Ноември 09, 2010, 21:40:34 pm »
ще задържим този път  :witch: и няма да и позволим да те посети, докато няма М винаги има щанс за  :bfp:
« Отговор #74 -: Ноември 13, 2010, 15:08:50 pm »
Ан мила, какво става с твоя цикъл, защо само един ден си отбелязала?
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #75 -: Ноември 14, 2010, 18:38:51 pm »
Ох и аз незнам мила Лионче,но се надявам да не е сериозно,имала съм такива моменти и преди след един от поредните ми спонтанни аборти близо 2год. нямах МЦ,едвам успяхме да я регулираме и сега около 2г по-късно пак се объркват нещата,с двурога матка съм и тънка лигавица,затова и бързаме с професора ми генеколог с забременяването,да не стане пак да се наложи да чакам 2год,но аз вярвам че всичко ще си дойде на място и скоро желанието ми за бебе  ще се превърне в реалност.Дай Боже!!!!
« Отговор #76 -: Ноември 14, 2010, 20:57:10 pm »
Ан миличка, от сърце ти пожелавам да се сбъдне желанието ти, бъди здрава  :bighug:.
*
« Отговор #77 -: Ноември 14, 2010, 22:24:52 pm »
Ан и аз от сърце ти пожелавам ,всичко да се случи много по-бързо . :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #78 -: Ноември 20, 2010, 18:35:25 pm »
Оф момичета бихте ли ми коментирали отново графиката,каква е тая разлика в БТ,вярно че вчера е мерена по-рано,но......а и ову теста днес е ---,но пък ф-л 19мм,знам ли,ще видим!Целувки!!!  :bighug: :bighug: :bighug:Само да спомена че и миналия месец 10ден е мерена БТ по-рано,но я няма тая разлика
« Отговор #79 -: Ноември 20, 2010, 20:14:55 pm »
Ан добре дошла отнова на бойното поле, дано ти е за последно