0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
Re: Дайте мнението си и за моята графика
« Отговор #180 -: Декември 23, 2010, 15:46:08 pm »
Мацки как ви се струва графиката ми ,какво е това стапаловидно покачване-нормално ли е ,на какво може да се дължи?Аз този месец невлагам мн.надежди ама знае ли човек,отдавам се на празниците и не искам да го мисля ама друг път БТ не се е покачвала така и честно да ви кажа колкото и да неискам да мисля няма как нещо ме гризе отвътре. :bighug: :bighug: :bighug:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #181 -: Декември 23, 2010, 18:15:19 pm »
На мен ми се струва много добре дотук графиката ти, как така не възлагаш надежди - наредили сте сърчицата като по учебник :wink: Стискам ти палци!
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #182 -: Декември 23, 2010, 21:23:26 pm »
На мен ми се струва много добре дотук графиката ти, как така не възлагаш надежди - наредили сте сърчицата като по учебник :wink: Стискам ти палци!
Гери не че неискам това да се окаже моят месец но предпразнично реших да не го мисля дали ще стане или не,дали сме уцелили момента....да си пийна,да си се повеселя пък каквото дойде в тоя смисал бяха и думите ми,но нещо комай не ми се мн.получава ето че го мисля,уф това стапаловидно покачване на БТ
Благодаря ти за подкрепата
*

• 1357
« Отговор #183 -: Декември 23, 2010, 21:48:37 pm »
Точно така - позабавлявай се и не го мисли много, много( не че е възможно, но...) Някъде бях чела, че не е задължително след овулацията Т да се повиши рязко, а може да стане постепенно до 2-3 дни, така че и стъпаловидно да е важното е да се повиши още тези дни! На мен миналия месец по същия начин ми се повиши Т, както и при теб сега, така че споко :wink: Весели празници!
« Отговор #184 -: Декември 25, 2010, 12:22:45 pm »
Aни не се притеснявай графиката си върви много добре.При мен последните месеци температурата също започна да се покачва стъпаловидно.Важно е на края резултата да е  :bfp:.

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #185 -: Декември 26, 2010, 19:40:39 pm »
Мацки честита коледа,дано си получим подаръка който желаем толкова силно,макар и с закъснение приемаме го само да се случи
Според вас кога ми е била ову при това стапаловидно покачване,дали съвпада с ову теста?
Обичамммммммм ви,обичайте се силно и вие и не забравяйте стават чудеса,ще напълним домовете си с деца,не губете надежда ето че някой от нас вече си получиха така желания подарък :bfp:-еми да им е честито!!!
*
« Отговор #186 -: Декември 27, 2010, 11:39:02 am »
Според мен съвпада мила, ама аз не съм от най компетентните :-)

« Отговор #187 -: Декември 29, 2010, 09:17:40 am »
Ани страхотна графика се заформя,а относно Ову мисля че е 14 ден.Успех миличка. :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #188 -: Декември 29, 2010, 19:48:28 pm »
страхотна графика мила. Стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

« Отговор #189 -: Декември 30, 2010, 18:15:14 pm »
страхотна графика мила. Стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
osi_9 :crossfingers:
[/url]
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #190 -: Януари 02, 2011, 09:59:47 am »
Мацки Честита нова 2011г-нека тя бъде успешна за всички нас както в личен така и в професионален план,нека бъдем здрави,нека бъдем мами!!!!
Е какво мислите сега за графиката ми?Знам ли може и на 28ден да дойде,имала съм и такъв месец,дано не идва,но и БТ пада незнам..................Можеби и този месец не е моя,можеби :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #191 -: Януари 02, 2011, 11:31:35 am »
Мила,ама то е много рано още за тест.Пък и за М е рано да пада БТ,дори и да е на 28-ми ден.Аз продължавам да стискам силно палци!!!
[/url]
*

• 1357
« Отговор #192 -: Януари 02, 2011, 11:48:37 am »
И според мен е рано за М. Утре сигурно ще е отново висока БТ. Стискам палци и аз  :wink:
« Отговор #193 -: Януари 02, 2011, 21:08:23 pm »
Ан, графиката ти върви добре, както са казали и другите момичета- много е рано за М
« Отговор #194 -: Януари 03, 2011, 09:39:48 am »
Ани и според много ти е рано за М.Никакво отчаяние-до последно надежда. :crossfingers: :crossfingers:

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #195 -: Януари 03, 2011, 10:31:36 am »
Благодаря ви мацки,но БТ си още ниска,не се покачи особено,поне не на мен колкото ми се иска и тая слуз по влагалището сигурно  :witch:идва,о неееееееееееееееее
 :balk_104: :balk_104: :balk_104:
*
« Отговор #196 -: Януари 03, 2011, 20:56:42 pm »
Дано следващите дни се покачи температурата. Ще стискам палци :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #197 -: Януари 04, 2011, 15:30:10 pm »
Ани нали си знаеш-докато няма М надежда винаги има. :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

« Отговор #198 -: Януари 04, 2011, 20:41:07 pm »
Ани нали си знаеш-докато няма М надежда винаги има. :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
:bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #199 -: Януари 05, 2011, 18:55:43 pm »
здравеите момичета,и замного години на всички.може ли някои да ми помогне с календара че маи нещо се обарках,благодаря ви предварително