За магнезия - аз вече трети месец пия и то в големи количества, няма запичащ ефект при мен...ама то при мен какво ли има такъв ефект де
Гъбите доколкото знам, не са опасни за самото износване на бременността, просто са безкрайно неприятни, а са й упорити
Ако ще раждате естествено, преди самото раждане е добре, да се вземат някакви мерки, поне да се овладеят, че да не се "нагълтва" с тях бебето по трасето. Ама тези неща лекарите ви ги знаят и ще вземат мерки, като му дойде времето.
Да се включа и аз в "хора" по въпроса с шийка 1 см.
Петя абсолютно ли си сигурна, че са ти казали толкова, или че е измерено вярно? Въобще не искам да те тревожа, но да се каже, че е нормално да е толкова и да се взимат мерки не е нужно...хммм Вярно, че не съм лекар, но каквото съм чула по въпроса от моите лекари, съвсем не е в графа "спокойно, няма грижи". За справка - моята шийка е 3,8 см. в момента, мерихме я в понеделник последно и се води, че е нормално в моите седмици, а ти си в по-ранна бременност и 1 см? Наистина, най-добре посети друг лекар по този въпрос специално. По-добре пак да провериш, отколкото просто да се довериш дето има една дума.