Леле един ден да ме няма и вие сте изписали света !!!
Крака и обувки - аз съм съкрушена, нещастна и какво ли не още. Много се надявах, че след раждането краката ми ще "спаднат" и ще мога да вляза в обувките, ботушите си...да ама не! Нищо не ми става! Бях си взела едни ботуши с ток за изписването от болницата, къде ти - тръгнах си със същите маратонки с които и отидох...единствените, които ми ставаха! Днес бях на шопинг, купих си ботуши и малко дрехи, че ми писна да ходя като цървул, с надеждата че скоро ще "спадна".
Дано не сте като мен, защото само като си помисля за всички обувки, които имам ми призлява.
Клизмата - не знам какво точно ви притеснява...или срам ли е? За послените 2-3 години , толкова хора са ме гледали, бърникали...че вече се събличам пред кабинета и от вратата скачам на акушерския стол
Не е болезнено ито чак толкова неприятно.
Упойката може би това е предимството да си избрал от рано лекар, при който ще раждаш. От самото начало реших че ще е Дяволов и от там нататък не съм мислила/ се притеснявала за нищо свързано с раждането. Не ме питаха, но ако бяха - задължително бих казала че искам да съм будна! Притеснява ме пълната упойка, някак да не знам какво става, а и да изпусна така очакваното проплакване...
И ето друго предимство - на невежеството. Изобщо не знам какви рискове крие спиналната упойка и т.н. Не съм се замисляла добър ли е анастезиолога, това е работа на Дяволов...той да му мисли. Не съм имала никакви проблеми свързани с упойката и излизането от нея .
Усещах натискане, дърпане, шегувахме се с лекарите...всички ми говореха. Малко се притеснявах - не исках да слушам какво правят, кога ме режат, шият и т.н. И явно те си знаят, защото нищо подобно не чух...
Не, със сигурност упойката не е драма. Аз лично съм За спиналната и твърдо против пълната упойка.
Количката - ние вече 3ти ден излизаме на разходка
и съм супер доволна от количката ! Много е маневрена и удобна...побира се в асансьора ни, което е супер късмет ( асансьора ни е супер малък, 2ма души се возят некомфортно - в голяма близост
)