Аз в МД платих 650 за секцио с избор на екип. За нормално е 550 с избор на екип, но не знам дали включва упойка или не...ако не се лъжа упойката е 150 лв и логично ми се струва да не се включва в тези 550 лв.
За клизмата в МД - аз много се бях превъзбудила, в стил " леле раждам !!!"
а в болницата всички ме гледаха все едно сме на разходка в парка ( нормално де, за тях това е ежедневие...) . В приемното ме посрещна една жена, влязохме в една стая, каза да си сваля всички дрехи, бельото, обувките , да си облека нощницата, джапанките и да дам каквото съм съблякла на мъжа ми. Каза да седна в центъра на едно легло, понеже там имало наелон...през цялото време водите ми текът. Жената ми показа от къде да се обзавеждам с лигнин и така...седяхме си около час - тя ми задаваше въпроси, попълваше документи...а аз си сменях лигнините. След като приключихме с документацията ми казаха да се преместя в друга стая - имаше легло тип "магаре" - да се кача за преглед и клизма. Прегледаха ме за разкритие, сложи ми разтвор за клизмата и ми каза като ми се приходи до тоалетната да стана и да отида ( имаше 00 до стаята ). Излезе и ме остави сама да си чакам позиви.
Не беше кой знае какво, представях си го по-драматично.