0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Тема на бременните № 68
« Отговор #480 -: Октомври 18, 2010, 09:35:28 am »
Леле, Росинка, благодя ти миличка!!!  :D Дано, всички да сме живи и здрави най-вече, останолото само ще се нареди! Ти също да гушнеш своя малък бебешорко жив и здрав точно по-план! Много те целувам  :bighug: Хубав ден на  всички!
И нека ви разваля диетите и ограниченията на всички  :lol: с малко шоколааааад!!!
« Отговор #481 -: Октомври 18, 2010, 09:51:39 am »
Виксънче:hbirth: :balk_7: :balk_20:
Желая ти много здраве, щастие, любов,късмет и здрав бебешор около термин  :bighug:
Няма да ти откажа шоколада, благодаря ;)

Момичета от събота вечер са ми подути глезените :( Мн е неприятно. Сякаш не са моите. Досега не ми се е случвало. Ако някой може да даде съвет, с удоволствие бих го приела.
*
« Отговор #482 -: Октомври 18, 2010, 09:57:13 am »
МММММ че вкусни бонбонки! Честит рождед ден Виксънче. Много усмивки и щастливи мигове  :balk_7:

Момичета тази нощ спах като заклана  :balk_46: Събудих се в 6,30 вир вода. Имам чувството, че не бях спала цяла вечност. Това главоболие направо ме съсипа. Днес вече съм по-добре. Мира-Мими аз съм същата. Започне ли ме няма спиране и това е от поне 15години. От малка съм така и никой не разбра защо. Бременността иначе ми действа мн добре. Изчезнаха ми всички болежки от преди. Това с главоболието не ми се беше случвало.... И аз не помня от кога. Точно се бях успокоила и ето, че отново се появи.
Криси чакаме новини от теб. Пиши като излязат резултатите.
Тони аз ги мажа с един крем с див кестен и червени лозови листа. При мен има ефект.
Успешна седмица на всички  :D
*
« Отговор #483 -: Октомври 18, 2010, 10:12:04 am »
Вики, Много Честит Рожден Ден! Да ти е все толкова шоколадово сладйко и оставащите дни :-)
 :rainbow:
Абе от главоболието наистина ти идва да си отрежеш главата :-( За съжаление аз не успявам просто да не му обръщам внимание, че в главата ми е новогодишна заря като почне, но слава богу - свършва все някога :-) Така че, Илейни, честито връщане обратно в света на живите  :D
« Отговор #484 -: Октомври 18, 2010, 10:50:34 am »
Вики Честит Рожден ден,пожелавам ти неусетни и леки оставащи месеци до най големия и желан подарък от тебе,много здраве,любов и ,абе всичко всичко :)))))).
 За глезените незнам ,ама ако се намали солта,може и да има ефект знам лии  :ask:,на мени ми се подуват вечер,обаче на згъвката на краката (при коленете),но го отдавам на това  ,че не лежа изобщо през деня,или съм права или седя,и определено немога да се справя още с желанието си за кисело и солено  :?.Но ще пробвам някое предложение и аз ;)))).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #485 -: Октомври 18, 2010, 11:42:19 am »
Вики, Честит Празник!!! Пожелавам ти да си най-вече здрава и мнооооого щастлива.....и обичайното разбира се - леко раждане и незабравима среща с малкото човече :) :happy_birthday_1:
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #486 -: Октомври 18, 2010, 12:06:31 pm »
Викс, ЧРД!  :hbirth: Желая ти много щастие и здраве!
Надин, дано кървенето спре!
Тони, не знам защо ти се подуват, но най-бърз ефект имат контрастните душове. Само не знам дали не вредят  :?
*
« Отговор #487 -: Октомври 18, 2010, 14:33:10 pm »
Ооооо Вики :hbirth:!Едната мечта е на път и много здраве да и се радваш :bighug:
Тони,моите са подути ама си ги търпя,какво да се прави :? :D
Момичета направо вече съм в шах,ще ви питам нещо,малко е несериозно ама като ви питат в кой месец сте вие какво отговаряте,че аз съвсем се обърквам лунарни ли ,календарен ли да казвам :lol:??????Вие как постъпвате :D :ask:
Снощи иначе спах в полулегнало положение,тези киселини....ужас,повръщам ама после пак огладнявам и се получава омагьосан кръг

« Отговор #488 -: Октомври 18, 2010, 14:41:44 pm »
Календарни казвам аз :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #489 -: Октомври 18, 2010, 14:47:23 pm »
вики, честити ти рожден ден, много да си радостна и щастлива и да случиш на най-прекрасното бебе на света, което те радва през деня и спи през ноща. много здраве и радост.

за главоболията - моя приятелка е с тежка мигрена и каза, че страшно много са й помагали масажи през бременността - мисля, че нещо свързано с прешлените на врата. ако имате добър масажист под ръка може би една серия ще помогне. аз досега съм имала една- две по-сериозни и даже пих аспирин, щото си мислех, че ей сега ще се гътна, но освен тъмнина май друго не помага. ако някоя го пробва това с масажите, моля да каже. ако някой знае за добър салон, нека пише (може и на лични), че искам да си поглезя гърбът малко.

Жбрул - абсолютно съм съгласна с тебе, затова и ви пратих тоя линк, щото ми изглежда малко по- нормален от всичко дето ни се казва. аз си ям каквото си искам с изключение на суровите неща. дето се казва ние сме бременни, не сме затворници и би трябвало да можем да се храним като нормални хора.
*
« Отговор #490 -: Октомври 18, 2010, 14:49:38 pm »
извинете, че пак в две серии, но как си ги смятате календарните месеци. аз имам чувството, че от две седмици все съм си девета седмица, а пък разликата между календарен и лунарен месец ми е много мъглява. съжалявам ако връщам теми, дето сте ги говорили.
*
« Отговор #491 -: Октомври 18, 2010, 15:05:15 pm »
Момичета, поздравленията за рождени дни се публикуват в този подфорум:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=29.0
*
« Отговор #492 -: Октомври 18, 2010, 15:39:06 pm »
извинете, че пак в две серии, но как си ги смятате календарните месеци.
И аз нещо бъркам небесните тела тези дни :-) Иначе гледам да мисля като доки - тоест в гестационни седмици, а това май е лунарен... Лично аз ползвам това:
http://www.justmommies.com/get_pregnancycalendar.php?month=5&day=4&year=2011&submit=Create+my+pregnancy+calendar
забавлява ме, освен дето винаги знам докъде съм я докарала на съответната дата. Това е моят си де  :oops:, но лесно ще смените датата на термина :-)
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #493 -: Октомври 18, 2010, 15:40:37 pm »
Добро утро! И аз се излюпих  :D. Вие се чудите какви месеци да казвате, а аз - кога да кажа  :oops:. Никой, освен мъжа ми и сина ми не знае още...
Прекрасна седмичка ви пожелавам! И весел празник на Вик  :).
*
« Отговор #494 -: Октомври 18, 2010, 15:43:14 pm »
масажи през бременността

А на мен изрично ми забраниха масажи на гърба :( Имам адски неприятна дископатия (вече съм минус 1 диск) и сега ми е ад - нито на спорт, нито на масажи ми дават да ходя, и вече едва спя; да видим докога. Иначе, като обяснение защо, доки каза, че масажите увеличавали кръвоснабдяването и съответно риска от кървене; да отбележа, това беше преди да прокървя. Та се уплаших и ще чакам да стане по-напред във времето, дано тогава е по-безопасно.
« Отговор #495 -: Октомври 18, 2010, 15:56:45 pm »
Ето табличката коята на мене ми помага за това коя седмица кой календарен месец е :)

*
« Отговор #496 -: Октомври 18, 2010, 16:39:00 pm »
По тази таблица съм в 6-ти месец?Да ви кажа съвсем се обърквам ама....да сме здрави пък ако искам да объркам някой любопитко освен да му кажа гест.седмица хихихихих   

« Отговор #497 -: Октомври 18, 2010, 16:43:02 pm »
Ами Монка да в 6 ти месец си  Календарен,демек нормалните си месеци за бременността,аз лунарните не ги обичам ,за мен те не са нормални хиихихиихх.
*
« Отговор #498 -: Октомври 18, 2010, 16:48:03 pm »
По тази таблица съм в 6-ти месец?Да ви кажа съвсем се обърквам ама....да сме здрави пък ако искам да объркам някой любопитко освен да му кажа гест.седмица хихихихих   
Абе важно е бебо да знае със сигурност кога му е време да почука на вратата, пък любопитковците ще се оправят  :D
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #499 -: Октомври 18, 2010, 16:53:20 pm »
Ето ме и мен. :D
Резултата от стерилната урина е чист. :D Много съм щастлива.
А и утре съм при док да видим бебчо. :D

Прочетох, че сте писали за кръвното. Аз моето не мога да го хвана какво е. :? Като го меря вкъщи (с електронен апарат) излиза винаги ниско, то аз се сещам и да го меря когато много започне да ме боли главата. Снощи беше така и кръвното беше 95/60. Последния път на ЖК беше 120/80.И док ме попита дали такова кръвно е нормално за мен, а аз преди(когато са ми били кризите със сърцето съм стигала и до 145/90. И сега от къде да знам кое кръвно е нормално за мен?! Абе аз май цялата съм сбъркана. :? :wink: