гледайте сега, проблема с морските животни е във възможността за хранително натравяне - т.е. ако има бактерийки, с които иначе ние нямаме проблем да се справим, но като сме бременни ни е по-слаба имунната система и другия проблем е ако са развалени. термичната обработка се погрижва за бактериите, както и консервирането. според мен за това с разваленото се грижат извънредно чувствителните ни носове, не знам при вас как е ама аз съм като куче следотърсач. проблема с рибата тон и океанската акула е в съдържанието на олово и трябва да се яде минимални количества (ако много ви се ядат). това са насоките на британското правителство (или по-скоро на институт по хранене към брит правителство). но естествено по-добре е вие да сте спокойни отколкото да следваме насоките на не-знам кой си. колкото до шоколада, освен минималното количество кофеин в него 5 мг на 50 грама (мисля че беше) няма друг проблем с него, даже има изследвания, които показват, че майки, които са яли шоколад като бременни след това имат деца, които се усмихват повече. така че яжте си спокойно.
аз да ви кажа днес голямо глезене му ударих, даже пийнах половин чаша винце (също можело, но много с мярка) и през цялото време си мислех за едни хора, които тук ги наричат "бременната полиция", от онези дето непрекъснато ти казват сега какво не трябва да ядеш и как не трябва да си дъжиш покупките в къщи и тн. хем няма такива хора около мен, ама явно са ми в главата.
надин, радвам се да те видя, че те мислих. хич няма да е със 7 глави, ще си бъде едно добре охранено бебе от целия този кръвопоток и лежане
))
много гадно дето трябва да се чувстваш като под домашен адрес, дано поне можеш да пишеш по-често.