0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Re: Тема на бременните № 68
« Отговор #400 -: Октомври 15, 2010, 15:54:14 pm »
Привет и от мен!
Чери, Натали, с вас сме! Мислете позитивно и вярвам, че всичко ще бъде чудесно!
Еленка, тук даже са 2 видеозона и доколкото разбрах, не се прави ФМ, ако не си платиш /чух за 850 долара/. Ще разбера със сигурност съвсем скоро. Сестрата, която ми прави ехографията онзи ден, беше много изненадана, че искам пожелание.Било нормално в 20 седмица да се прави първата  8O. Все пак не отказа да ми вземе паричките :).
Момиченца, пожелавам ви по - малко болежки! И никакви сериозни проблеми. Приятен следобед и положителни мисли!!! osi_9
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #401 -: Октомври 15, 2010, 16:07:20 pm »
Чери, радвам се, че няма да правиш серклаж. И съм сигурна, че всичко с бебечето ти ще е наред. Ще лежиш и тя ще си седи спокойна и щастлива в коремчето на мама и ще си расте. Прегръщам те.

Аз сутринта пуснах стерилна, но ще е готова чак в понеделник. Аз мислех че става още същият ден, но ми обясниха, че се прави посявка и се гледа дали бактериите нарастват(или нещо такова). Така че резултати в понеделник. Обадих се на док и тя каза да не се притеснявам не било страшно(но мен от такива изказвания най ме е страх :( ).
От снощи ми е много сдухано и съм страшно притеснена, изчетох какво ли не. Даже като заговорихте за сънища, сънувах много змии :(...после прочетох, че когато жена сънува змии ще зачене, а аз май вече съм я свършила тази работа).

Натали, това показва някаква инфекция, която може да е фатална, казвам го от личен опит, защото инфекциите от бъбреците или пикочните канали могат да влязат вутре и да инфектират мехура, от там става и изтичането на водите. Пусни стерилна урина и ако трябва вземи антибиотик. Аз така родих. С такава инфекция, и пукане на мехура.
Николина, а от това което си написала от половин час не мога да се успоя и да спра да плача...но все пак ти благодаря. :(
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #402 -: Октомври 15, 2010, 16:36:36 pm »
Натали, разбирам безпокойството ти, но е напълно възможно пробата да е била замърсена. И второ, инфекциите не са нещо, което не се случва на бременните. Белите стават, ако не се лекуват. Съчувствам ти, че трябва да чакаш до понеделник, но ти гарантирам, че нищо фатално няма да ти се случи. Опитай да се успокоиш, за да не "пращаш" на бебока излишни дози адреналин. Стискам палци и съм абсолютно уверена в положителния край.  :bighug:
*
« Отговор #403 -: Октомври 15, 2010, 16:46:21 pm »
Натали, въобще нямаш място за притеснение. Това, че има наличие на левкоцити в урината, въобще не означава, че има инфекция. Важно е, в какво количество са. Обикновено, когато се отбелязват с "+", има три начина според количеството - с един, два или три +. При теб е само един.
Пуснала си стерилната урина, така че в понеделник ще имаш яснота. Можеше и един СRP в кръвта да пуснеш, вместо да трепериш.
За три дни нищо фатално не може да се случи. :bighug:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #404 -: Октомври 15, 2010, 16:53:22 pm »
Ниталииииии,я се успокойй,имаш стерилна пуснната както и Лайт ти е казала,няма да се побъркваш,на много хора са се случвали много неща ,ама тва не означава че ти вървиш по техния път.Аз претърпях отър пионефрит и сме живи и здрави с бебчо,сега си пия неориналче и пак сме добре ( вярвам че и за напред ще сме ).Стигааааа,ти какво сега ще го побъркаш това дете така,ако мислиш кой през какво е минал и дали няма и ти да минеш от там ,усмихни се ,левкоцити се повишават и от една дребна настинка ама тва незначи че умираш,също се повишават само от факта че си бременна,или от бактерий която се оправя за мн бързо време.Мисли позитивно иначе няма да остане и сълза в теб ,а нерви никакви,аааааа те тепърва ще ти трябват.
 Николинка ,извинявай че ще го кажа ,ама можеше да си по тактична в изказването си !!!0000000000
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #405 -: Октомври 15, 2010, 16:57:56 pm »
Чери неможе ли като спешен случай да настояваш за по-ранен преглед? Това чак за другия месец ми се струва безотговорно!

И аз това се учудих, хем му обясних какво е положението, но д-ра като разбра, че не се налага да влизам в болница, а само да лежа и съм без болки и контракции ми каза да си запиша час за 33-34 гс  8O. Аз ги помолих за по-рано и ми дадоха след месец. Ох вече незнам какво да правя, след месец може да съм родила, а не ми се иска да не познавам лекаря, при който ще раждам. Може да пробвам да се свържа с някой друг лекар от Токуда, а аз така или иначе ходя и при Дяволов за наблюдение, така че и това остава вариант.
Натали, мила, недей да плачеш, знам, че ти е много притеснено, но си изчакай резултатите, дори и да има инфекция ще пиеш антибиотик и ще вземете мерки. А както и другите казват може да е била замърсена пробата и само да се притесняваш напразно.
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #406 -: Октомври 15, 2010, 17:04:04 pm »
  Можеше и един СRP в кръвта да пуснеш, вместо да трепериш.

Пусках преди 10дни и беше в норма-2.45
« Отговор #407 -: Октомври 15, 2010, 17:10:17 pm »
Здравейте момичета!
накратко само да кажа историята си......на 8 ден след трансфер получих едно кафяво зацапване което продължило 2 дена, без болки без никакви симптоми.....аз в паника веднага направих тест и трите бяха положителни,за моето щастие........на 12 ден пуснах ЧХГ което беше 741.46....пак голяма радост,но една нощ имах съвсем леко зацапване и един кръвен съсирек и след това пак нищо......,д-ра ма накара да пусна още едно ЧХГ на 15 ден вече 1781..(това беше вчера).....успокоиха ма че с такова ЧХГ всичко се развива нормално и сега на 22.10 съм на преглед.
сега след обяд пак забелязах зацапването и малки съсиреци.....и сега пак нищо нямам, споделете ако някой от вас имал такива преживявания..........мен ме предупредиха ако почне зацапването да увелича дозата на утрогестана.....и лежане основно, аз чесно казано друго и не правя :oops:
*
« Отговор #408 -: Октомври 15, 2010, 17:10:45 pm »
Натали спокойно миличка. Не мисли най-лошото. Това, че при теб нещата стават по трудния начин, не значи че няма да се радваш на щастлив край. Успокой се, стига плака! Нали знаеш че всичко се отразява на бебока? Мен вчера къв натиск ми бе приложен на курса за бременни и аз пуснах някоя друга сълзичка, ама бързо се осъзнах и категорично реших, че няма да раждам в Шумен. 20 дни преди термин заминавам за Варна и там ще чакам пък каквото ще да става! Оказа се, че лекарите тук са най-кадърните, че съм попаднала в порочен кръг, за дето съм без тръби, че Стаменов правил нещата умишлено за да усвоява пари и да съм била щастлива че ВСЕ ПАК съм стигнала до 8 месец! И това го казва завеждащ АГ отделение! Не си прави сметка, че ако съм с по-лабилна психика мога да превъртя /не че не запалих в началото де  :)/ Както и да е проблема си е мой.
Монки, Ники не го казва от хубаво и тя милата мн преживя, затова се страхува от всичко, но всеки случай си е индивидуален. Я вземи кажи някой голям м-н за колички във Варна /ако не се лъжа си от там/, че трябва да дойда да поогледам в нашия скапан град има само бертони и чиполино  :lol:
Чери стискам палци всичко да е наред. Лъки и тя си слага от същите инжекции и нещо ми се губи тия дни. Взех да я мисля и нея
« Отговор #409 -: Октомври 15, 2010, 17:14:53 pm »
Здравейте бъдещи мамчета!Имам нужда от помощта ви,а единствено от вас мога да получа актуална информация.Та ми трябва инфо за телефон(мобилен,стационарен) на д-рДяволов,в кой кабинет приема в МД и дали има свободен прием при него.И за да не спамя темата ви пишете ми на лични.Благодаря Ви предварително и ви пожелавам успех и лека бременност!
« Отговор #410 -: Октомври 15, 2010, 17:18:25 pm »
Знам знам,не го казвам и аз със лошо,ама е мн страшно иииииииииии за това така  :(,мисля че тя ще ме разбере :).
Олеее малеее ами да ти кажа за колички ама хич си нямам на идея,има един магазин Слънчо май беше пак ще видя,там има мн изкарани поне да ги пипнеш ,бутнеш и т.н. но цените са им са страшно завишени.Аз лично обикалям ли обикалям и все немога да се спра на нищооо,отказах се от тази която показвах поради лични причини та сега пак съм на изходна позиция.Магазин Бебчо е добър,аз съм доволна ,нооооо от обиколките ми ще допълвам листата :)))).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #411 -: Октомври 15, 2010, 17:27:55 pm »
Marigri, нямам никакъв опит в това и не мога нищо да те посъветвам. Мога обаче да ти кажа  :welcome: и да ти стискам палци всичко да е наред!
Между другото, мернах Раши за момент  :). Ослушвам се за добри новини от Стерчето  :cheerleader:.
*
« Отговор #412 -: Октомври 15, 2010, 17:29:48 pm »
   Натали, моля те успокой се :balk_21: моите левкоцити бяха в пъти по високи от твоите и ето,че днес всичко е наред, най вероятно нещо се е случило с пробата ти!
   Маригри добре дошла, почивай си повечко (ако въобще е възможно повече от това де), стискам палци за щастливо развитие на нещата :crossfingers:
   Мънки, много харесвам нещата в Слънчо - за дрешки и спално бельо :balk_103:, но количките май са на най-добри цени в Рая :ask:
*
« Отговор #413 -: Октомври 15, 2010, 17:32:05 pm »
Натали,душко успокой се и не плачи.Наистина тук сме да си споделяме,но не и на всяка цена да мислим ,че на нас се случва същото.Спокойно,в понеделник ще видиш ,че всичко е ок.
Стерче,няма никакви вести от нея,от Раши...дано сте добре момичета

« Отговор #414 -: Октомври 15, 2010, 17:43:43 pm »
Натали мила, не съм искала да те плаща, само исках да ти кажа, че за съжаление се случват такива неща. При мен левкоцитите бяха в норма, както и CRP, но за съжаление съм подтискала инфекцията с антибиотици. Стискам палци всичко да е наред. Говори си с доки и си преценете дали да се пие нещо.

Cherry, ако искаш, ще те свържа с д-р Колева. Те с д-р Димитров работят заедно, ако се треовжиш. А ти лично с него ли говори или само с тази на регистратура?

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #415 -: Октомври 15, 2010, 17:51:20 pm »
Гери28 и Елле22.........мерси момичета, ще стискам до 22.10 за първия преглед...дано всичко да е наред :wink:
иначе още ме е страх да се зарадвам, живот и здраве вярвам че всичко ще бъде наред :crossfingers:

на вас леко бременеене ви пожелавам preggo
*
« Отговор #416 -: Октомври 15, 2010, 17:59:31 pm »
marigri  и аз бях с кървене 3-4 дни. На 10 ден след трансфера започна. Ами... не зная каква беше причината, но вече няма и значение  :D Резултата е налице
Раши какво става с теб?
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #417 -: Октомври 15, 2010, 18:04:10 pm »
Благодаря ви за това, че се опитвате да ме успокоявате, момичета. Наистина ви благодаря от сърце.
Така или иначе няма какво друго да направя за сега освен да чакам до понеделник. :(

Николина, аз не се сърдя за това, което си написала защото за съжаление ти се е наложило да минеш през страшни неща. Знам какво може да се случи, защото четох доста. Но просто като го прочетх от теб и ми подейства като парен чук. Смаза ме тотално...
Но ще се опитам да мисля положително.
« Последна редакция: Октомври 15, 2010, 18:06:50 pm от Nataly* »
*
« Отговор #418 -: Октомври 15, 2010, 18:09:19 pm »
Наталиииии, Наааталиииииии   osi_6
« Отговор #419 -: Октомври 15, 2010, 20:11:19 pm »
АЙде подред сега:
Чери - моя приятелка беше с почти изгладена шийка от началото на 7ми месец. ВЛЕЗЕ в болница, в МД и си тръгна три дни по-късно заради отношението там и още нещо. А, да, не й се затваряха прозорците на стаята и си тръгна болна, в смисъл с настинка от там, но си износи бебето до края на 9ти, че и преноси даже. Знам, че имаш уговорка с лекар (поне с такова впечатление оставам), но не съм съгласна с това, че не трябва да си под лекарско наблюдение. Ако те притесняват големите болници, защото имаш уговорка с някой лекар там, иди до ОБ, там поне гарантирам, че ако те приемат ще те гледат внимателно и никой няма да те натиска за каквото и да било, просто защото имаш уговорка с друг лекар. Ако си много притеснена, вдигни се до там сега, за преглед. Не мисля, че ще изгубиш нещо, а и никой няма да те върне. Знам,че вярваш на лекаря си (аз също на моята вярвах), но какво ти пречи второ мнение? Ако имаш ???? пиши, може и на лични, за да не спамим.
Натали - успокой се засега, значи с рев и нерви освен да си навредиш на теб и бебчето, друго няма да направиш. Аз бях тамън два пъти с инфекции - в началото и в 7ми месец, като 7ми месец направих бъбречна криза и т.н. Важно е да пиеш МНОГО вода - мин. 2 литра на ден, задължително нискоминерализирана - Хисаря и Горна Баня са най-подходящите. Ако можете да намерите и диня от някъде - хапвай здраво. Важно е да не се лишаваш от течности.
[/url][/url]