Вижте сега, всеки си е башка-луд,мен не ме бърка дали си харесва колегите или не, вярно че не е приятно да го чуваш така, но дет се вика всеки има право на мнение. Това за Токуда ме изненада, защото от него знам, че работи с екип от Токуда, и праща пациентки там за раждане (е, който може да си го позволи де
), както и със Шейново и с Тина Киркова. Но никой с нищо не задължава, нито да ходиме при него, нито да раждаме където той каже. Аз лично смятам, че е много добър специалист и прекрасен доктор, а характера... еми всеки е с характер. Дори нероденото ми дете го проявява още от сега
. Това е положението
Факта, че от прегледа при Михова, нищо не разбрах освен че бебето ми си отговаря на седмиците и тежи около 1,200кг. Еми не ми беше достатъчно, честно да си призная
И като стана въпрос за болниците, искам да ви питам нещо, и предварително се извинявам ако спамя темата и въпроса ми се е за тук: но от както съм в тази темичка сред вас, нищичко до сега не съм чула да се коментира за Шейново, Все МД и Токуда. Иска ми се да обменя мнение с някоя запозната и минала от там мама, но май сред нас няма такива ?! Ако има ще се радвам на малко инфо.