0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Тема на бременните № 68
« Отговор #300 -: Октомври 13, 2010, 12:52:47 pm »
Аз си бях взела един дънки и джинси. До миналата седмица размера ми беше ок , а сега ми се струва, че на дупе и крака ми стават големи. Само на шкембето държат  :lol:
Искам да попитам дали е възможно бебо толкова много да шава. Имам чувството, че не се спира. Нали не си внушавам, че е той  :oops:
Бързо оздравяване на всички сладурки  :bighug:[/color][/b]

Мила.. и аз съм с този "проблем" с дрехите. Моите са един номер по-малки.Растем само на коремче..Дупето ми и краката са по-слаби от преди.. Не знам защо така :) Ама каквото и да е го понасям с най-голямо задоволство.Иначе бебо и аз го чувствам някой път повече,друг път по-малко.Иначе вечер се върти повечко :) май не му харесва мама да спи надясно или наляво. :)
Но това което изпитвам в момента не го сменям за нищо на света.. :) Да станем мами е чудесно..Ние и сега сме мами ама след това ще е супер :)
« Отговор #301 -: Октомври 13, 2010, 13:37:20 pm »
Здравейте - включвам се с въпросче. Сигридов ми каза след 34 г.с. да ходя някъде да пускам тонове на бебето. Само че аз изобщо не се сетих да питам - къде точно да ходя, колко често да ходя и изобщо като отида някъде за тонове кой гледа записа? Някой който е минал през това може ли да сподели?
*
« Отговор #302 -: Октомври 13, 2010, 14:08:43 pm »
Можеш да правиш записи във всяка АГ бонцица (питай си ЖК). В началото през седмица, като влезеш в 9-ти м. - всяка седмица, а последните две седмици - по два пъти седмично.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #303 -: Октомври 13, 2010, 14:28:26 pm »
Специални стиснати палци за Стерчето утре! Айде да излиза таз мързелана, да не изпусне Дядо Коледа!

Аз изчезвам офлайн за период време и силно искам утре да чета тема в Честито!
« Отговор #304 -: Октомври 13, 2010, 15:01:33 pm »
Темата Сигридов ми стана доста неприятна. Аз също винаги съм го смятала за много добър професионалист и ако видите мои стари постове, че разберете че е така. Но не знам какво стана този път, дали като чуе Токуда и това отваря нещо, не знам.
Но отидох при него в 20 г.с., така се наложи, преди това дълго бях в болница и започна обида след обида. Как съм ходила в тази тъпа болница, там нямало свестни лекари...да, обича да плуе колегите си.
После ми каза, че сигурно си мисля как отново ще загубя бебетата в 25 г.с. и че сигурно имам нужда от психиатър и да си взема да пия някакви хапчета...и така нататък. Държа се отвратително. Прегледа го направо много професионално, но целта не е да стреснешродилката, защото като излязох от кабинета и бях пребледняла.
Пациент съм на клиниката от 4 год, това ми беше 4 опит. Не му прави чест.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #305 -: Октомври 13, 2010, 15:14:52 pm »
Момичета, много благодаря за окуражителните думи. На ехо съм от 3,30, което при вас си е живо време за сън /23,30/  :), така че ще пиша във вашето утре :):bighug: на всички, сега отивам при доктора да си видя изследванията.
Прекрасен следобед и без болежки!
*
« Отговор #306 -: Октомври 13, 2010, 15:18:49 pm »
nikolina-pikolina, не съм искала да предизвиквам неприятни емоции с любопитството си. Поинтересувах се, защото вярвам, че  сме тук, за да споделяме не само положителните си вълнения.
Надявам се, че просто е бил в лошо настроение ( което не го оправдава ), защото и  аз се следя в Токуда и то по негова препоръка, при д-р Димитров.

« Отговор #307 -: Октомври 13, 2010, 15:19:24 pm »
Темата Сигридов ..... Но не знам какво стана този път, дали като чуе Токуда и това отваря нещо, не знам.

Интересно, мен ме пращаше пък единствено и само в Токуда!!! Уведомих го при едно от последните си посещения, че съм се насочила към МД и Д-р Дяволов. Ще спестя коментарите.... :)
*
« Отговор #308 -: Октомври 13, 2010, 15:42:06 pm »
Споко мацки :) За Сигридов значи, никоя няма оплаквания от професионалните му умения /доколкото виждам/, а само от обноските му и навика му да плюе по колеги. Последните две са доста неприятни в поведенчески аспект, но по-важното е дали е кадърен. Щом е кадърен - няма грижи. Той и Д-р Хаус не е от милите, ама пък разбирач  :lol:

Аз като бивша блондинка, взех, че си забравих паролата за сайта на Конти, аман от тия пароли и секюритита вече, то не бяха едно, две, че да ги запомни човек пууу.

Хубав ден на всички!
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #309 -: Октомври 13, 2010, 15:48:30 pm »
White, благодаря ти.
*
« Отговор #310 -: Октомври 13, 2010, 17:21:03 pm »
Привет момичета.
Стерче, успех и много стиснати палчета всичко да мине по мед и масло.
Ели успех на прегледа. Няма такива емоции да знаеш. Мен още ме държи от онзи ден  :D
Раиска и на мен ми харесва да чета за малката принцеса. Макар и да имам още много време трупам инфо още от сега  :D

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #311 -: Октомври 13, 2010, 17:26:28 pm »
Уведомих го при едно от последните си посещения, че съм се насочила към МД и Д-р Дяволов. Ще спестя коментарите.... :)

Това ми се струва доста тъпо...Мисля че само пациентите следва да плюят по лекарите... и то в първо число, а не "приятелка на моята приятелка е много недоволна от еди кой си" . Но както каза Жбрули, тук имаме проблем откъм егото, а не става въпрос дали е кадърен.

Вчера се събраха 15 човека около шева ми ( докато ми сменяха лепенката ) и цъкаха с език колко майсторска работа имам на корема ... май само мен ме беше страх да погледна.

А, друго се сетих - искат ми копие от трудов договор за болничен...никъде не съм чела, че ще ми трябва подобно нещо, съответно - нямам. Казаха ми, че мога да го донеса и след изписването, или друг да го донесе...

Много ме бият хормоните. Вчера гледах някакви кадри от Великолепната шесторка ( тук се хваща добре само бтв...) и много ревах. Днес една майка се отказа от бебето си, един прекрасен сладкиш, и пак много се здухах. Питаха я за името на бебето...тя се ококори, акушерката и каза, че после щели да го сменят, но за документите...Жената мисли , мисли... - Силвия. Ясно.
*
« Отговор #312 -: Октомври 13, 2010, 17:33:56 pm »
Здравейте!
Първо да пожелая успех на Стерчето!!! Стискам палци с 2 ръце всичко да мине като по вода :)
Тони, при мен в момента мъничето не спира да мърда. В момента, в който седна и се започва, а даже и като стоя права, само да застана за секунда и започват ритниците, които от ден на ден стават все по-силни. Като ти е писала Мънки, просто се наслаждавай на момента :)
И така, по принцип утре имах час при ЖК, обаче моята лекарка няма да я има и останах само с резултати от ПКК и урина. С урината всичко е наред, обаче ми е нисък хемоглобина. При факта, че никак не съм по месото (не, че не го ям, но...) не знам как ще го оправям това желязо без лекарства. Четох, четох и горе-долу съм наясно на какво трябва да наблегна. Ако някоя от вас има изпитана рецепта, ще съм благодарна да я сподели.

« Отговор #313 -: Октомври 13, 2010, 17:39:16 pm »
Адито, хапвай повечко месо, портокали, cпaнaĸ, pяпa, зeлe, цвекло, пълни са с желязо, даже и някоя и друга салатка мога да ти кажа на ЛС ;)

Момичета, днес ми свършва магнерота, но немога да свържа с доки да я питам да купувам ли нова опаковка. Чак другия петък съм на ЖК при нея и се чудя. Вие какво ще кажете ?
« Последна редакция: Октомври 13, 2010, 17:48:58 pm от тони-бонбони »
*
« Отговор #314 -: Октомври 13, 2010, 17:51:27 pm »
Тони пиши и на мен на лични за салатките  :lol:
А Стерче днес отчитала ли се е?
На Сигридов малко ли му е работата, че тръгнал да коментила и то не кой да е!?
Аз също съм пациентка на клиниката, но за ФМ отидох при Марков, точно за да избегна срещата със Сигридов.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #315 -: Октомври 13, 2010, 18:11:09 pm »
Вижте сега, всеки си е башка-луд,мен не ме бърка дали си харесва колегите или не, вярно че не е приятно да го чуваш така, но дет се вика всеки има право на мнение. Това за Токуда ме изненада, защото от него знам, че работи с екип от Токуда, и праща пациентки там за раждане (е, който може да си го позволи де  :wink:), както и със Шейново и с Тина Киркова. Но никой с нищо не задължава, нито да ходиме при него, нито да раждаме където той каже. Аз лично смятам, че е много добър специалист и прекрасен доктор, а характера... еми всеки е с характер. Дори нероденото ми дете го проявява още от сега :lol:. Това е положението  :) Факта, че от прегледа при Михова, нищо не разбрах освен че бебето ми си отговаря на седмиците и тежи около 1,200кг. Еми не ми беше достатъчно, честно да си призная  :oops:
И като стана въпрос за болниците, искам да ви питам нещо, и предварително се извинявам ако спамя темата и въпроса ми се е за тук: но от както съм в тази темичка сред вас, нищичко до сега не съм чула да се коментира за Шейново, Все МД и Токуда. Иска ми се да обменя мнение с някоя запозната и минала от там мама, но май сред нас няма такива ?! Ако има ще се радвам на малко инфо.
*
« Отговор #316 -: Октомври 13, 2010, 18:38:18 pm »
Тони, ще съм много благодарна за някоя рецепта :)

*
« Отговор #317 -: Октомври 13, 2010, 18:53:57 pm »
Много се учудвам на коментарите за Сигридов. Не че не Ви вярвам, но изобщо не си го спомням в тази светлина. Дори когато му казах, че ще отида при Димитрова, ей така за още едно мнение, той нищо не изкоментира, въпреки че двамата изобщо не се обичат.Лично  мен ме пращаше на запис в МД, и ми каза, че ако раждането започне преди 34 седмица, направо там и никъде другаде.
Единствено беше против, частните болници поради липса на неонатология.
Когато си избрах Шейново, ми препоръча д-р Велев, от който останах изключително доволна.
П.С.
Понеже някой беше питал за запис на тоновете, само да вмъкна че в МД се прави до родилна зала, и не беше особено приятно за ушите на бъдеща родилка.
« Последна редакция: Октомври 13, 2010, 18:56:36 pm от Fifa »
« Отговор #318 -: Октомври 13, 2010, 19:13:40 pm »
Именно, защото знам че работят с Токуда ми е много странно защо така реагира на мен. Аз профеционално не казвам, че елош лекар, даже е много добър. Просто явно много си е повярвал.
За мен Малинов и д-р Стаменов винаги ще са номер едно.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #319 -: Октомври 13, 2010, 19:34:49 pm »
aditoo, аз месо не ям и разчитам на това, което тони-бонбони е изредила. Ям и много (но отскоро) суров сусамов тахан по всякакъм начин- на филийка, с мед или със салата.
На мен тези особености на характера особено при лекари ми правят толкова лошо впечатление, че не прощавам  :x. Ако си добър професионалист би трябвало да си държиш езика зад зъбите!
Стерче:crossfingers:
А що се отнася до рецептите, дайте да си пишем предложенията в някоя кулинарна тема.