Здравейте мили момичета!!! Аз постоянно ви чета , но не съм писала досега , поради ред причини , но това не е важно сега.Тони-бонбони видях , че си писала , че още не си усетила бебчо и се притесняваш и се чудиш какво представлява това усещане , аз например мога да споделя с теб , че го усетих за първи път в края на 17г.с. и първото , което усетих беше едно побутване от корема , което приличаше на точно на почукване , макари нежно , но се усети доста отчетливо щом го забелязах докато бях седнала на стола и майка ми ме подстригваше. Направо се стъписах от радост ,нямаше нужда да питам някой дали това е моето бебе или някакъв коремен спазъм , просто аз усещах , че е то - моето бебче , което иска да бъде забелязано най-накрая!!!След това първо помръдване започнах все по-често да се услушвам за движенията му и имах успех , то ставаше все по-активно и с всеки ден движенията меуставаха все по-отчетливи и по-различни. Разбира се , не винаги е много буйно , понякога само се усеща леко гъделичкане , а друг път чувствам как направо ми надига корема и сякаш лази като малко змийче под кожата ми.За да го усетя заставам в полулегнало положение и чакам , не след дълго то ми повдига коремчето и шава през няколко секунди!!!Просто трябва да разпознаеш движенията му , то сигурно вече мърда , но просто ти не знаеш , че е то!!!