Добро утро и от мен! Записвам се и аз в темата.
Нямам много време да чета и пиша напоследък - гаденето и повръщането ми продължават... не знам до кога така
Не съм качила нито 1 кг до сега, макар че вече ми се забелязва коремчето.
Бяхме на преглед при д-р Сигридов миналата седмица - бебчетата са ОК, не се видяха проблеми - всичко им е в норма. Най-вероятно е да са двама мъже. Таткото е много щастлив - ще си има компания за риболова.
Следващата седмица съм на преглед при д-р Бойчев в Тутракан. Той ще ме гледа оттук нататък, т.к. след всяко пътуване до София ми зацапваше.
Лекарят, който ме следи тук в Русе все ме пита кога ще правим серклаж. Д-р Сигридов е на мнение, че серклажа въобще не е задължителен, освен ако няма индикации за него. Та аз съм по средата сега. Имам голяма доверие на д-р Бойчев и смятам, че каквото той прецени - това трябва да направим.
Пуснах си изследвания миналата седмица - хемоглобина е ОК - 131, урината - чиста. Кръвната ми захар обаче е под нормата - притеснително ли е това?
На преносващите мами пожелавам по-скорощна среща с бебчетата! На всички останали - пазете се много от вируси - аз още влача една кашлица, макар че оздравях преди 3 седмици.