Коластра, или каквото и да било - нямам, ама то и в моите седмици трябва да е рано за това. Гърдите ми засега, радват единствено господин "бъдещия татко" с все по-впечатляващия си размер
Не, че и преди ми липсваха, ама сега е чууудо - вече трети размер сутиени сменям, но и последната "колекция" отива към омаляване...
Иначе МБ и на мен никой не ми е искал засега. И понеже се сетих, че не съм правила такава от юли, днес като бях при Доки, поисках да ми вземе една проба "ей така" да има. Резултатите трябва да са готови в сряда. Лекарката ми също каза, че МБ пускали ако бременната има някакви оплаквания и преди самото раждане /ако правилно я разбрах/, но като регулярно изследване - не. Нямам претенции, че знам кое, кога и защо трябва да се прави, но все пак ми се вижда странно това с микробиологичните. По каква логика трябва да чакам евентуално да ме засърби, да се разтека и пр. "екстри', че тогава да изследваме и да взимаме мерки, вместо да се пуска чат-пат МБ. А и някои момичета пишат, че не са имали никакви оплаквания, а въпреки това са се оказали с гъби...
За себе си реших, че ще си пускам и МБ веднъж в месеца, за лично успокоение, както пускам кръв и урина - няма с какво да навреди.
Цитонамазка също ще стане близо година, откакто правих за последно и не мисля преди раждането да правя друга. В крайна сметка, дори и лош резултат да излелзе от нея - бременна не мога никакви мерки да взема, само дето ще треперя, ако все пак резултатът не е перфектен. А и според много лекари, самото взимане на проба е рисково при бременност, предпочитам да не проверявам лично дали са прави
Раиска пожелавам ти скоро и вие да се справяте с кърменето като Раши. Ако не стане автоматично и от раз, може би наистина в търпение и упоритост е разковничето /за който ги има де
/. Ако пък не ще да потръгне, въпреки старанието ти - не го взимай навътре, важното е детето да хапва и да е здраво и толкова. И аз съм кърмена само 40 дни, а едно време с какви АМ са хранили - не ми се гадае, пък я виж каква красавица съм станала хаххаах