elle22 Явно не само запекът води до подобни изживявания, ами и обратното му състояние
и изобщо всеки по-остър стомашно-чревен дискомфорт.
И аз от снощи имам доста неприятни емоции и усещания, заради тъпите сушени кайсии, които ядох - нали имали желязо, та уж заради хемоглобина... Е, горчиво, горчиво съжалявам, че ги ядох.
Снощи се започна едно куркане на черва, едно напрежение в стомаха, после в корема, стана болезнено. Казах си, че няма страшно, явно пак съм се уредила с разстройство - типично за мен. Пих но-шпа, бусколизин, лежах цял ден, уж да ми мине, да ми мине - все пак след ходене до тоалетна се облекчаваше положението...ама не мина.
Вече към 19ч. днес, уж ми беше по-добре, реших да се разходя до аптеката за още бусколизин /на 30 метра е/ - едвам се довлякох обратно
Така ме заболя корем, кръст, яйчници...абе навсякъде, изби ме студена пот, взех да пъшкам. Та най-накарая ми светна от всичко това, че разстройството е минало и заминало, ама "ми е оставило за подарък" контракции
Доки ме прегледа спешно и потвърди опасенията ми - контракции са. За щастие шийката е перфектна и сега съм с една шепа хапчета и отново под домашен арест и лежане. Утре ще видим има ли подобрение и дано се размина с болницата и по-сериозен проблем.
И това заради някакви тъпи кайсии и напъните ми да ям полезни и богати на желязо храни
Бе пий си там хаповете и яж каквото не ти прави проблем със сигурност, ама акъл море - глава шамандура моето. Очевидно.
Извинявайте за дългия и кисел пост - споделям това, само за да го имат предвид и другите момичета, особено новите и за които е първа бременност - да не си отварят сами такива грижи, че освен самото притеснение, човек го е яд как сам си го е докарал. Поне мен ме е яд до позеленяване в момента.
Та с бабините лекове и полезните храни - по принцип не е лошо, но в някои случаи май е по-добре да се пият лекарства. Поне ефектът им е по-предвидим, ако не друго.
На всички спокойна нощ и безпроблемно бременеене от мен!