0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Тема на бременните № 68
« Отговор #540 -: Октомври 19, 2010, 15:53:23 pm »
Добре дошла Цвете!  :) Само хубави емоции от тук до края на бременността и едно пухкаво бебче на финала.

А за това с клатушкането при ходене  8) преди няколко месеца обяснявах на една колежка /с която си бременеехме заедно/ колко са ми смешни бременните дето ходят все едно имат буре между краката и се клатят като матрьошки  :lol: а сега ме застигна и мен и съм точно като тях хахахаха. Обяснявах и на мъжо да ми прави забележка ако ме види така да ходя.  :balk_600: пък тосе оказа че друго яче не мога и да искам. То за това не е хубаво човек да се подиграва на другите, не се знае дали няма да ги задмине в някой момент  :lol:
Росинка, знам я Краси разбира се. Ще видим, да родим първо, пък после ще я мисля гадната ЕМ там ли е или не.  :wink:
Раяяяяя!!!! Нищо не казваш, как сте с малката? Как се справихте с кърменето, оправиха ли ти се зърната? Сподели подробности и с нас, моля ти се не ни оставяй така на произвола на съдбата :) и снимки може да ни покажеш ако искаш
« Последна редакция: Октомври 19, 2010, 15:57:03 pm от Vickson »
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #541 -: Октомври 19, 2010, 15:54:41 pm »
 :D Добре дошла на Цвете в тази тема и весело изкарване на годишнината Елле !
« Отговор #542 -: Октомври 19, 2010, 17:46:55 pm »
Цвети, добре дошла  :D Лека и безпроблемна бременност и здраво и пухкаво бебче около термин :)

Елле, честита годишнина  :balk_14:
*
« Отговор #543 -: Октомври 19, 2010, 18:16:28 pm »
Добре дошла Цвети! Лека бременност и прекрасна среща около термин!

Момичета, имаме новина - Раши е вече мама на госпожица Никол :wink:
Проверете в ЧЕСТИТО :)
« Отговор #544 -: Октомври 19, 2010, 18:30:22 pm »
Виксънче, за напреднала бременност е нормално да ходиш като патица, ама има една категория мацки, които от мерак, едвам им личи корема, ама се поклащат гордо. И, като сядат, чак се подпират с ръка първо. И аз до последно се стараех да избягвам патравото ходене, ама човек не винаги успява ;)
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #545 -: Октомври 19, 2010, 18:36:25 pm »
Благодаря ви!
Честито на Раши!  :bori_015:
« Отговор #546 -: Октомври 19, 2010, 18:42:38 pm »
Ехааа,май съвсем скоро ще пиша нов списък хихиххххихи :))))))))) .Остнаха да се отчетата Естелитка и Радето хиихххихи :)))))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #547 -: Октомври 19, 2010, 19:31:27 pm »
Цвети , добре дошла ! Лека бременност ти пожелавам и на финала здрав бебок!  :welcome:

Ехааа браво на Раши ! Чудесна новина !  :D

А това с патешкото ходене...сигурно и аз се клатя  :lol: Никой не ми е казвал , а и аз не съм се усещала. Трябва да обърна внимание! Мисля че засега съм доста подвижна. Пречи ми единствено навеждането и клякането . :D
*
« Отговор #548 -: Октомври 19, 2010, 19:50:23 pm »
Здравейте момичета.Все отлагах включването в темата , но с времето не се страхувам по -малко ,  така че ето ме и мен.И аз съм с втора бременност първата приключи много бързо след + тест . Радвам се , че съм сред вас!
*
« Отговор #549 -: Октомври 19, 2010, 19:55:09 pm »
Добре дошла Mimec ! Лека и безпроблемна бременност и на финала два здрави бебока !

Колко е хубаво ...освободиха се 2 местенца и имаме веднага 2 нови бъдещи мами  :D Не , че няма места де  :lol: Нека все повече момичета да се включват!
*
« Отговор #550 -: Октомври 19, 2010, 19:57:44 pm »
Mimec, добре дошла в темата. Лека и спокойна бременност и накрая две здрави бебчета ти пожелавам!
« Отговор #551 -: Октомври 19, 2010, 20:00:25 pm »
Ехаааа супер,нови попълнения си имаме,все така да е :)))).Добре дошла сред нас Мимек,лека и безпроблемна бременност,и две здрави бебчета на датата която изберете :)))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #552 -: Октомври 19, 2010, 20:11:41 pm »
Mimec, :welcome_1: ! Леки оставащи месеци и драви и пухкави  :bori_015: около термин :)
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #553 -: Октомври 19, 2010, 20:36:07 pm »
Момичета, минавам само да се отчета за прегледа днес.
Док огледа бебчо и каза, че всичко е наред, отговаря си точно на седмиците, а на бедрото даже е напред.  :wink:  Измерихме шийката каза, че също е добре 3.1см май каза( ако не бъркам нещо). Но видя чуствителност на матката, която и аз усещам от вчера като лека тежест ниско долу, без болка или стягания. Върна ме на но-шпа 3х1 и каза ако до седмица не премине ще мина на папаверин(мисля че каза). И сега трябва да пазя леглото отново :(..., но каквото такова само бебчо да е добре.
Това е от мен, ще се пробвам утре да ви изчета :D, че сега ми е време отново да се връщам в леглото. :?
*
« Отговор #554 -: Октомври 19, 2010, 20:39:05 pm »
Привет и от мен момичета.
Добре дошли на новите бременилки. Лека бременост ви пожелавам и на финала най-сладките и здрави бебчета да гушкате.
Честита принцеса на Раши.
Натали бързо да се оправяш.
Относно патешкото ходене на мен пък ми е много симпатично. Една колежка трябва да роди през декември и е почнала вече да се поклаща и е много сладка :D

« Отговор #555 -: Октомври 19, 2010, 21:16:16 pm »
оо ето че само се чака раждане и нов се присъединява, това значи дами не преносвайте, че други да бременеят  :lol:
Добре дошли на Цвете и Мимек. Мимек, познат ми е страха, както и на всички тук, но вече си прекрачила 1 триместър, честито!! Това за мен беше повод да отпусна малко душата и да се почувствам наистина бременна, така че съветвам същото и теб.

Еле, честита годишнина. Виртуални йога инструкции ще са ми трудни, но ще ви заразявам с положителните настройки от там  :wink:

Натали, какво значи чувствителност на матката и да ти мине от лекарства.. аз също усещам на моменти лека тежест, но смятам че е нормално.. 
*
« Отговор #556 -: Октомври 19, 2010, 21:17:12 pm »
Браво на Раши!Честита бебка Никол!
Mimec,  :welcome_1: и леки оставащи месеци :D
Иси-Писи прави нов списък :lol:

*
« Отговор #557 -: Октомври 19, 2010, 21:33:52 pm »
Добре дошли на новите момичета! Наистина имаме нужда от нови попълнения! Колко сладки бебчета си имаме само  :D Видяхте ли малката на Рая http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=38753.740 голяма е сладуранка.
Меме а Раши как е, всичко нормално ли е минало?
« Отговор #558 -: Октомври 19, 2010, 21:43:48 pm »
Още малко Монка и ги мятам следващите,само да се появят в честито и другите две мами сладки и съм го спретнала списъка хихихиихи :))))).
 Да на Райска малката е уникален бонбон пу пу пу.Честита годишнина на Ели,още 100 пъти по толко аххах яко ще живеете ейй :))).
 Натали ,почивай мила и това е :))
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #559 -: Октомври 19, 2010, 21:52:29 pm »
На новите попълнения  :welcome_1: лека бременност и леко раждане!
Прекрасни снимки разгледах  :D
На Раши Честита Радост!

Днес се записах на ЖК, голям майтап  :lol: Всичко мина добре, пуснаха ми изследвания, отказах цитонмазка, ноооо като ме прегледа на ехографа  8O едва различавам контурите на бебето  :lol: добре, че док все пак ги вижда. Техниката няма нищо общо с тази на Сигридов. Чудя се как доста жени разчитат само на ЖК.