АЙде подред сега:
Чери - моя приятелка беше с почти изгладена шийка от началото на 7ми месец. ВЛЕЗЕ в болница, в МД и си тръгна три дни по-късно заради отношението там и още нещо. А, да, не й се затваряха прозорците на стаята и си тръгна болна, в смисъл с настинка от там, но си износи бебето до края на 9ти, че и преноси даже. Знам, че имаш уговорка с лекар (поне с такова впечатление оставам), но не съм съгласна с това, че не трябва да си под лекарско наблюдение. Ако те притесняват големите болници, защото имаш уговорка с някой лекар там, иди до ОБ, там поне гарантирам, че ако те приемат ще те гледат внимателно и никой няма да те натиска за каквото и да било, просто защото имаш уговорка с друг лекар. Ако си много притеснена, вдигни се до там сега, за преглед. Не мисля, че ще изгубиш нещо, а и никой няма да те върне. Знам,че вярваш на лекаря си (аз също на моята вярвах), но какво ти пречи второ мнение? Ако имаш ???? пиши, може и на лични, за да не спамим.
Натали - успокой се засега, значи с рев и нерви освен да си навредиш на теб и бебчето, друго няма да направиш. Аз бях тамън два пъти с инфекции - в началото и в 7ми месец, като 7ми месец направих бъбречна криза и т.н. Важно е да пиеш МНОГО вода - мин. 2 литра на ден, задължително нискоминерализирана - Хисаря и Горна Баня са най-подходящите. Ако можете да намерите и диня от някъде - хапвай здраво. Важно е да не се лишаваш от течности.