Аз стигам до следния извод - като не става питай. Ако не ти помогнат - питай втори, трети и т.н. Докато стане. Днес докато кърмех влезе една лекарка и аз веднага я помолих да дойде да види какво става, как става и защо не става
Тя ми обясни, че не съм си слагла хубаво гърдата... Та открих номера - излъгваш я да си отвори устата и като зяпне - бързо пъхаш максимално. Не зърното и леко отгоре, а колкото побере, един вид да и напълня устата. Нещо такова.
Сега май добре яде, не и дадох от шишето. А и те ми сипват по 10-20 гр мляко, не знам принципно колко трябва да яде новородено.
Но пък едното зърно ме боли, или с позите не се справям или нещо друго не правя като хората...то и тя с фасони, иска само гушната да я кърмя.
Абе веселба си е, ще стане, но очевидно ще сме на схемата опит - грешка .
Аз много трудно намерих снимка на гащите. Фирмата е "Anita", и колана ми за бременни е на тази фирма, много е добра. Но нещо не успях да намеря техен сайт, само дистрибутори разни...Единстеното което се сещам е да се намери телефон на бейби мола и там се пита какво е положението с тази фирма...понеже те си имат представител там.
Гащите отстрани са с колани за затягане. За размер се ползва обиколката на талията когато коланите са отпуснати - т.е. най-широкия им варянт. Трябва да предцениш, колко горе - долу ще ти е корема след раждането. Разбира се, има го момента че те са ластични и спокойно си слагаш +/- 10 см. Моя корем, изправена, беше между 120-113 см. Момичето на щанда ми каза да купя един размер, но аз купих по-малкия. Обиколката е за 80 см, ако не се лъжа. Гащите ми стават идеално, даже мога да закопчея коланите на 1то ниво.
Абе в общи линии консултирах се с жената на щанда, но тя като ми обясни за какво става въпрос се ориентирах сама.
Стерче ти верно ни разби ! И аз бях сигурна че вече имаме бебче...Момиче с характер !
Ще излезе, няма къде да избяга
Казаха че ще ни пускат на 15ти, но аз давам зор за по-рано...14ти ?