0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 68
« Отговор #140 -: Октомври 09, 2010, 22:45:37 pm »
Раисаааа тук ли си или май, май чакаме новинааааа?
[/url][/url]
« Отговор #141 -: Октомври 09, 2010, 22:49:47 pm »
Май май ще има новинкиииииииии :))))))))))))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #142 -: Октомври 09, 2010, 23:21:10 pm »
А дано!   :ballons:
« Отговор #143 -: Октомври 10, 2010, 00:14:22 am »
Момичета мн ме боли чатала, като се въртя вечер е направо ужасно. Дали да се обадя на доки? Една приятелка ме шашка сега че можело да съм получила разкритие от това  8O. Рано ми било да ми се разширява таза и др. такива. Смятате ли че трябва да звънна на доки. Да не ми се изсмее жената  :oops:

:D :D :D
И мен ме боли чатала, точно като се въртя през нощта. А и като ходя. и то от 2 мес поне. И кръст, и г.. и всичко ме боли :D. Естествено, че е нормално. Защо слушаш компетентни приятелки :D  Дишай спокойно

« Отговор #144 -: Октомври 10, 2010, 02:50:38 am »
И аз имам такива болки в чатала и то отдавна не се притеснявай явно е съвсем нормално.Аз понякога дори немога да вървя , много дискомфортна болка ама така ще е споко :D
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #145 -: Октомври 10, 2010, 03:43:47 am »
Естелитка, то и при теб не останало :). Леко раждане  :bighug:
*
« Отговор #146 -: Октомври 10, 2010, 08:46:14 am »
Ехооо добро утро мамита!
Аз влизам и веднага да попитам за Раиска????А и Стерчи ми се губи в тая тема :ask:

*
« Отговор #147 -: Октомври 10, 2010, 09:38:24 am »
Добро утро и от мен! :D
Аз не пиша често, но и няма много новини. :D
Всичко за сега ни е наред - и БХС-то излезна - ОК! :D
Малко започвам от време на време да се запичам  :oops:, но дано и това да отмине :wink:
Тони, много сте сладки! Да се обичкате все така! :D
А за Раиска и Стерчето - хайде дано имате новинки! :D
Лек и слънчев /поне при нас е такъв 8)/ ден!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #148 -: Октомври 10, 2010, 09:51:42 am »
Добро утро мамита :)
Дано двете липсващи мами, вече да се гушкат със своите бебчета.
Тони, кажи на вашия татко да си сложи ухото на корема ти, така винаги ще усеща и чува бебчето, дори когато ти не го усащаш да мърда. Нашия младеж е много активен, и аз почти постоянно го усещам, но щом тати си сложи ръката на корема, все казва че не усеща, за това открихме този начин и се оказа доста ефикасен  :lol:, сега щом иска само слага ухо на коремчето ми и веднага почват да си комуникират с бебо - и естествено той е много щастлив.
Пръстени не съм носила и аз от поне 5 месеца...
Вчера обикаляхме цял ден по магазините и направихме досат покупки :D много съм щастлива. Някой питаше за бодита - във Вис Виталис бяхме (на Симеоновско шосе)- имаше не лоши неща, на доста приятни цени. Иначе установих, че в малките квартални магазинчета се откриват прекрасни и качествени дрешки, но цените са много индивидуални според квартала, магазина и т.н.
*
« Отговор #149 -: Октомври 10, 2010, 10:52:15 am »
Добро утро момичета! Два дни не са се отчитали Стерчо и Раиса  :lol: Май,май... Дано всичко е наред и гушкат вече бебешорчетата  :lol:
Балгодаря ви за успокоението. Аз си бях спокойна по принцип и си мислих, че си е нормална тая болка ама защо ли слушам наистина хората...
Виксън чесити ви покупки.
Нашата пък сладурана в момента в който си сложим с мъжа ми ръцете на корема и тя замръзва  :D И винаги е така. Като усетя, че е будна и започна да я милвам пак същата реакция. Като си оголя тумбачето, за да виждам по-ясно движенията - същото! Страшна маймунка!
« Отговор #150 -: Октомври 10, 2010, 11:04:39 am »
Здравейте :)
Благодаря за уточненията за бебето  :bighug: Май снощи веднъж ме "чукна" леко и тази сутрин също, ама двойно ;) Сега цял ден пак ще дебнем  :lol:
Честито покупки Виксънче :). Аз още ще чакам, но нямам търпение.
Благодаря на всички за пожеланията и се радвам, че снимките са ви харесали.
С нетърпение ще чакаме новоните за новите бебчета, че май си имаме такива ;)
« Отговор #151 -: Октомври 10, 2010, 11:22:13 am »
Здравейте ,ами и аз мисля че си имаме вече нови бебенца ,ама да видим.Пък и сега да видим ние кой са мамите дето ще заместят Райска,Стерче и Дианка  :lol: :lol: :lol: :lol:,аз виждам за сега Естелитка, Рашинка ,мисля че това за мамите ни с най малко оставащи дни до финала,,после има още една групичка веднага след тях ,ама като и дойде времето ще я обявим.Сега да видим първо темите за Честито,а после ще дебнем двете кандидат мамиии  :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:.
« Последна редакция: Октомври 10, 2010, 11:27:46 am от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #152 -: Октомври 10, 2010, 11:58:50 am »
и аз си мисля, че Раши и Естелитка може да изненадат по всяко време  :goodluck:
Дано Тони и Моникс да усетят малкото по-активно тези дни  :)

Аз пък усещам нещо като съвсем тъпа болка сякаш някакъв мехур ме бута отвътре, но пак само от лявата страна, първите седмици пак от тази страна усещах тъпа болка и пробождания.. Появява се все по-често от вчера за момент. Какво мислите е това, според моите седмици, имали ли ли сте такова усещане? Малко ми е странно това, но определено не са контракции, много е финно..
« Отговор #153 -: Октомври 10, 2010, 12:21:03 pm »
sami123 , и аз имах подобни усещания и се оказа, че може би са от червата.Газовете са нещо нормално в нашето състояние.Една приятелка си мислеше , че постоянно получава контракции, а всъщност се оказа, че е колит.Попитай и своя лекар за всеки случай и за твое успокоение.

Хайдееее няма ли вече новини!Всички тръпнем в очакване на нови бебчета. :)
*
« Отговор #154 -: Октомври 10, 2010, 15:38:01 pm »
Привет!! Минавам на бързо, за да щъркелувам  :wink:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=43756.0
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #155 -: Октомври 10, 2010, 15:43:11 pm »
Дианка,  :bighug: за теб, бебка и добрата новина!
*
« Отговор #156 -: Октомври 10, 2010, 16:08:34 pm »
Хихи, да са живии здрави всички бебоци и мами! Урааа! Мерси Дианка :) Браво Раиска! Честито и тук!

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #157 -: Октомври 10, 2010, 16:15:57 pm »
Ехх, че хубави новини!!!! Страхотно, сега остана само мама Стерже да се отчете с едно бебче! Дано и при нея всичко мине гладко по вода!
*
« Отговор #158 -: Октомври 10, 2010, 16:31:35 pm »
ММм браво за хубавите новини ! Ще чакаме и Стерже  :D

Тони честито ти побутване на теб!

Сами , или са газове както е споменала violett или пък е от разтягането на матката . Аз също имам колит и наистина се усеща една неприятна болка в ляво , но не е постоянна.
« Отговор #159 -: Октомври 10, 2010, 16:51:34 pm »
брей, пак в честито се разписах за 2-3 дни  :wink: айде, чакаме следващата  :D

Момичета, и аз имам проблеми с червата и газовете и затова различавам много добре тази болка- от червата е остра и повърхностна, а това е тъпо отвътре някъде, ту се появи, ту затихне и само от ляво.. много ми е странно и непознато. Сигурно е от разтягане някакво, но защо само отляво..? В началото пак отляво бяха основните усещания от матка ли незнам.