0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 68
« Отговор #120 -: Октомври 08, 2010, 22:13:24 pm »
Анджи ,лежи и отмаряй мила да устискаш до 9месец,дано всичко е ок :crossfingers:

« Отговор #121 -: Октомври 08, 2010, 22:14:05 pm »
И аз така разбрах, че веднага след раждането оттоците спадат, дано е така ! защото съм си взела едни обувки за в болницата, които сега Ъпсурд да ми станат.
При мен веднага след раждането имаше промяна, но продължих с леки отоци още няколко дни - все пак беше жега, де, което вероятно подсилва нещата. Но разликата се усети много бързо, така че - спокойно ;)

Анджи, стискаме палци, само се пази!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #122 -: Октомври 08, 2010, 22:37:30 pm »
Уф, ето ме и мен...цял ден не мога да се доредя до нета. Ще ви изчета утре, че сега съм изморена. Само да се отчета. Взех си МБ, както и очаквах-гъби.

Ето резултата:
Лактобацили в норма. Умерено левкоцити. Кандида-дрожди.

1. Кандида албиканс-умерен растеж.
2. TVO(ако го разчитам правилно, не знам какво е)-отрицателно.
3. Няма патогенни бактерии.

Лечение: Гиназол- еднократно.

Док каза, че до края ще си ги влача тези гъби явно, но поне можем да ги тормозим от време на време.
 Някоя от вас борила ли ги е с това лекарство?
« Отговор #123 -: Октомври 08, 2010, 23:13:00 pm »
Nataly, аз ги започнах с гинопаварил- цяла опаковка, вижда ми се много 15 глобули, ще видим. Това - гиназол само веднъж ли трябва да го сложиш? Според мен отърването ще е временно и после пак ще трябва да лекуваме, но какво да се прави..

Аз вече имам чувство, че корема ми е нарастнал още, почти видимо. Въпреки че колегите тази седмица ме уверяваха, че не ми личи, но те се досещали от друго  :wink: Нормално ли е за първа блеменност да ми порасне корема от 13 г.с.? Очаквах че след 14-16г.с., а може и дебелото черво да допринася за този вид.
« Отговор #124 -: Октомври 09, 2010, 08:32:35 am »
Момичета, шийката се мери на вагинален с по-голяма точност,но става и на коремен...моята последно я мери Марков на ФМ.Неговата апаратура е хубава и може би и това има значение, защото я измери точно, колкото я изкараха на вагиналния. Като ходите на ФМ, би трябвало да проверят колко е, както и околоплодните води, плацентата, кръвния отток и т.н.
На мен ми се подуват ръцете повече, краката по-малко, почти няма оток там.Свалих си халката и годежния пръстен, защото току-виж се заклещили. :lol:
*
« Отговор #125 -: Октомври 09, 2010, 09:26:43 am »
и моите са свалени Виолетке,от няколко седмици  вече ама....
на ФМ ми гледаха всичко ,и плацента и води и кръвния поток ,но за шийката нищо не каза,а може и аз да съм пропуснала ,де...каквато се бях развълнувала :lol:
момичета ,кога ще почна да усещам по-силно този мой мързелан,вечер го усещам,но не всеки път и е съвсем леко като пулс,а в книгата пише даже ,че вече се показвала подутина на коремчето ,където е бебчето.....моето си спинкаше и на прегледа де ,ама все пак...споделете и вие
]Натали,такива гъби съм лекувала ама много отдавна,наистина е мн.неприятно и упорити са да им се не види 8)
Сами,мисля,че всичко е индивидулано за порастването на коремчето,моето също нарастна и не ми иставаше нищо така ,че не се притеснявай за това :wink:
« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 09:30:02 am от moniks_s »

*
« Отговор #126 -: Октомври 09, 2010, 10:12:32 am »
Добро утро !
moniks_s , не се безпокой , ако и твоя бебок е като моя...поспалан  :D Аз и сега има дни е които го усещам съвсееееем леко.Само се шашкам. Даже сега от 2 дни явно пак се е загнездил нещо в таза и усещам че балбука някъде навътре , а до преди 2 дена ме риткаше по корема. Не се притеснявай , важното е да е добре и че го усещаш!

« Отговор #127 -: Октомври 09, 2010, 10:54:13 am »
Здравейте :)
Да ви кажа, на мен ми е издут на определени места корема и то най-вече където е дупето на бебо ;). Но все още незнам дали съм го усетила да мърда или по-скоро май не съм :( Какво усещате вие ? Много ми се иска да го хвана как шава :)

Тони аз не ги виждам тези снимкии  :( :( :(
Мънки, снимките са в профила на приятелизачатие ;)
*
« Отговор #128 -: Октомври 09, 2010, 11:36:12 am »
Ами аз лично усещам едно като тупкане. КАто стане и по-голямо бебчето се усеща и едно по твърдичко нещо което бута от вътре  :D Голямо обяснение дадох... :lol:

Тони а снимките не са ли в снимка.бг?
« Отговор #129 -: Октомври 09, 2010, 11:46:05 am »
Здравейте мили момичета!!! Аз постоянно ви чета , но не съм писала досега , поради ред причини , но това не е важно сега.Тони-бонбони видях , че си писала , че още не си усетила бебчо и се притесняваш и се чудиш какво представлява това усещане , аз например мога да споделя с теб , че го усетих за първи път в края на 17г.с. и първото , което усетих беше едно побутване от корема , което приличаше на точно на почукване , макари нежно , но се усети доста отчетливо щом го забелязах докато бях седнала на стола и майка ми ме подстригваше. Направо се стъписах от радост ,нямаше нужда да питам някой дали това е моето бебе или някакъв коремен спазъм , просто аз усещах , че е то - моето бебче , което иска да бъде забелязано най-накрая!!!След това първо помръдване започнах все по-често да се услушвам за движенията му и имах успех , то ставаше все по-активно и с всеки ден движенията меуставаха все по-отчетливи и по-различни. Разбира се , не винаги е много буйно , понякога само се усеща леко гъделичкане , а друг път чувствам как направо ми надига корема и сякаш лази като малко змийче под кожата ми.За да го усетя заставам в полулегнало положение и чакам , не след дълго то ми повдига коремчето и шава през няколко секунди!!!Просто трябва да разпознаеш движенията му , то сигурно вече мърда , но просто ти не знаеш , че е то!!!
« Отговор #130 -: Октомври 09, 2010, 11:47:21 am »
При мен има нещо, от време на време сякаш си сменя позата, но не съм сигурна дали не си внушавам. Понякога се чудя дали е бебето или газовете дето мърдат  :oops:. Таткото стои и ме дебне с ръце на корема дали няма да усети нещо

Тони а снимките не са ли в снимка.бг?

Там са, в профил priatelizachatie :) Дано ви харесат
« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 11:49:00 am от тони-бонбони »
*
« Отговор #131 -: Октомври 09, 2010, 12:20:13 pm »
Ех че щастливи бееееее  :lol: Все така да сте Тони! А коремчето изобщо не си личи. Моето първо усещане на бебка беше точно както и при Сперанца. Едно мн ясно почукване. Бях на работа и се разплаках от кеф  :lol:
*
« Отговор #132 -: Октомври 09, 2010, 13:52:11 pm »
Роси, благодаря!Какво ще правим с тези мързеливи мъже :lol:?Ами и при мен е като тупкане ,пулсация.Благодаря момичета за успокоението :grouphug:Знам ,че не може нон стоп да го усещам ама... :oops:
Тони,сега влизам да Ви видя душко :wink:.

*
« Отговор #133 -: Октомври 09, 2010, 14:50:58 pm »
.
Уф, ето ме и мен...цял ден не мога да се доредя до нета. Ще ви изчета утре, че сега съм изморена. Само да се отчета. Взех си МБ, както и очаквах-гъби.

Ето резултата:
Лактобацили в норма. Умерено левкоцити. Кандида-дрожди.

1. Кандида албиканс-умерен растеж.
2. TVO(ако го разчитам правилно, не знам какво е)-отрицателно.
3. Няма патогенни бактерии.

Лечение: Гиназол- еднократно.

Док каза, че до края ще си ги влача тези гъби явно, но поне можем да ги тормозим от време на време.
 Някоя от вас борила ли ги е с това лекарство?

Ели,аз съм ползвала Гиназол по време на бременност,имаше ефект.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #134 -: Октомври 09, 2010, 15:03:59 pm »

Ели,аз съм ползвала Гиназол по време на бременност,имаше ефект.
[/quote]
Благодаря за отговора, Тини.  :D
Дано да има ефект, купих го одеве и довечера ще го сложа, пък да видим. Дано да успея да ги смажа. :wink:
Той док си м предупреди, че ще си се борим с тях до края. :?
Аз само се притеснявам да не направят някоя беля.
*
« Отговор #135 -: Октомври 09, 2010, 16:16:14 pm »
Здравейте,аз да попитам-имам главоболие от време на време,но от 2-3 дни е доста сериозно и незнам какво да пия,може ли парацетамол или нещо по безобидно,направо не издържам!
А други симптони нямам и от време на време си мисля дали съм още бременна :bonk:оффф все се вкарвам в някакави филми :oops:

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #136 -: Октомври 09, 2010, 16:57:57 pm »
Здравейте и от мен! Тони, много красива булка си :).
Някой да е мяркал Раиска днес?
*
« Отговор #137 -: Октомври 09, 2010, 17:40:38 pm »
Здравейте,аз да попитам-имам главоболие от време на време,но от 2-3 дни е доста сериозно и незнам какво да пия,може ли парацетамол или нещо по безобидно,направо не издържам!
А други симптони нямам и от време на време си мисля дали съм още бременна :bonk:оффф все се вкарвам в някакави филми :oops:

може парацетамол .

Аз моят бебок го усетих в 20г.с. То при всеки е различно ,но аз съм и с предна плацента , което също имало значение  :D
*
« Отговор #138 -: Октомври 09, 2010, 20:07:39 pm »
И аз усетих бебето в 20 гс и от тога не е спряла немирницата  :lol: Много е активна - още от сутринта ме побутва - най добре се усеща когато легна на лява страна или по гръб и даже отговаря на моите повиквания  :lol: Понякога където си сложа ръката там ме побутва :lol: Последният път таткото така се стресна като го изритаха, че чак се скри под одеалото  :lol: В момента сме около 1 кг и коремчето ми хвърчи ли хвърчи :D Болките в гърба ми продължават, особено вечер, ама няма как..все още ходя на работа...не ми се затваря в къщи от сега. Поне в ръцете и краката нямам подуване - нося си пръстените без проблем... Тони - много си хубава!
*
« Отговор #139 -: Октомври 09, 2010, 21:03:41 pm »
Здравейте аздокат разбера ,че имаме нова темичкааа вие сте я изписали толкова много !
а иначе за подуването и аз се подувам но малко и то ако съм била повече време седнала !
Ръцете не ми се подуват ,но и аз си свалих пръстените за всеки случай !
СДамо изтръпват пръстите на ръцете но се трае!
[/url]