Моля да ми помогнете, защото незнам към кого да се обърна. От 4 месеца правим опити за зачеване. От 3 месеца използвам тестове за овулация. Първите 2 теста,т.е. месеца си ми показа нормална овулация, но нищо не се случи. Последният месец ми закъсня овулацията, според теста с около 8 дни. Дотук добре, обаче ето го и проблема. 10 дена след предполагаемото зачеване си направих тест за бременност, който беше отрицателен, знам прекалено рано е. На 14я ден от закаснението бях на лекар и той каза че нищо не се вижда и че не съм бременна, и вероятно става въпрос за хормонални смущения. Каза да изчакам още 14 дни и да повторя теста. Вече 17 дни ми закъснява, като през последните години съм като часовник - винаги на 31я ден. Нямам никакви признаци, че ще ми дойде, като болки в гърдите, напротивчувствам се уморена и много напълнях през последните 3 седмици, въпреки че се храня както обикновено. Възможно ли е да е извънматочна, тя вижда ли се на ехограф или чрез тест. Незнам какво да мисля вече, а това чакане ме скапва. Благодаря предварително.