0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Календари на Сдружение "Зачатие"
« Отговор #20 -: Октомври 06, 2010, 15:46:50 pm »
готово, решено е, айде сега давайте мейл да изпращаме снимките и да се подготвя дизайна :lol:
*
« Отговор #21 -: Октомври 06, 2010, 15:53:10 pm »
Може би според сезона? Например зимните като снежковци и снежинки, пролетните като пчелички и птички, летните - мидички и охлювчета, есенните - листенца и шишарки. Примерно.
тъкмо и аз тва си мислех одеве

към снежните да добавя и новогодишни топки

към пролетните цветя

към летните - слънчогледи, хвърчила, дини

към есенните - тикви, грозде, ябълки
Е аз като идея само го предложих - акцент на сезонните неща, не конкретно мидички и попови лъжички  :lol: :lol: :lol:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #22 -: Октомври 06, 2010, 16:05:43 pm »
Е аз като идея само го предложих - акцент на сезонните неща

идеята е чОдесна, дизайнерите ни ще го натаманят нататък.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #23 -: Октомври 06, 2010, 16:08:50 pm »
Е аз като идея само го предложих - акцент на сезонните неща

идеята е чОдесна, дизайнерите ни ще го натаманят нататък.
Чувствам се като идиот - човек пълен с идеи  :lol: :lol: :lol:
сори за спама  :oops:
« Отговор #24 -: Октомври 06, 2010, 16:10:46 pm »
За имената на файловете предлагам да се разберем за формат {месец}_{nickname}, например 06_mimi26, 10_StefiZ и т.н. Така ще е много лесно да се сортират.
« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 16:14:24 pm от marmotche »
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
« Отговор #25 -: Октомври 06, 2010, 16:37:56 pm »
тъй, ама вий дето сте с по 2, по различно време как ще ви оправяме, ако сте с една цифра.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #26 -: Октомври 06, 2010, 16:47:43 pm »
тъй, ама вий дето сте с по 2, по различно време как ще ви оправяме, ако сте с една цифра.

луна, цифрата изразява месеца - следователно, тия с различното време ще са с различна цифра (освен ако и двете не са родени в един месец)
предлагам н-знаците да са на една снимка под един номер  :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #27 -: Октомври 06, 2010, 16:49:30 pm »
предлагам н-знаците да са на една снимка под един номер  :lol:
Естествено  :D То иначе си губят ефекта  :lol:
« Отговор #28 -: Октомври 06, 2010, 17:36:51 pm »
За родители с 2 деца ще изглежда така:

В общия случай (децата са >1, в различни месеци)
06_marmotche
10_marmotche

Ако децата са >1, в еднакъв месец - близнаци или просто през няколко години:
06_cygnus1
06_cygnus2

или
06_cygnus_mimi
06_cygnus_mitko

Ако пък родителите на многознаци искат 1 снимка (което си има специален ефект), просто си пращат една, например 06_cygnus.

Идеята е, че за хората, правещи календара, е много по-важно да могат много бързо и лесно да отделят кои снимки за кой месец са, а не на кой потребител децата са това. А ако файловете са кръстени по такъв универсален начин, просто е супер лесно да ги събираш до крайния срок в един фолдър, после сортираш по име на файла и те се нареждат сами по месеци.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
« Отговор #29 -: Октомври 06, 2010, 17:46:02 pm »
Marmotche прекрасно е обяснила.
Да добавя за снимките на n-знаци, които искат да са на обща снимка: Момичета снимайте децата максимално близко едно до друго за да може след като се изреже снимката да не стават много ситни заради голямо разстояние между тях.
« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 18:02:20 pm от cygnus »
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #30 -: Октомври 06, 2010, 18:37:22 pm »
моите са в различен месец, но в едно тримесечие
може ли да ги мина с обща снимка, да не правим калабалък
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #31 -: Октомври 07, 2010, 01:13:37 am »
Ако са по тримесечия ще е трудно със сезоните, защото се пада по 2 месеца от един и 1 месец от следващия - Януари/Февруари - зима; Март - пролет и т.н.
Прекалено скъпо ли излиза, ако се направи месец на страница?
Така ще има повече място за снимки и достатъчно място за датите, за да си записваш разни неща. Лично аз това търся в стенните календари - наслада за окото и къде да си отбелязвам важните дати. :wink:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #32 -: Октомври 07, 2010, 11:37:53 am »
И аз мисля като Оливия. :wink:
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #33 -: Октомври 07, 2010, 13:41:06 pm »
Няма са е много по-скъпо предполагам, но не мисля че ще се съберат достатчъно снимки. Ако си спомняте миналите години беше само една страница, т.е. главата на календара една и едва събирахме снимки, за сега 12 пъти по толкова ми се струва мисия невъзможна :?
*
« Отговор #34 -: Октомври 07, 2010, 13:44:47 pm »
Еми какво по хубаво само Антоан да е курдисан за месец ноември  :wink: :D

Според броят снимки ще мислим вариант, трябва обаче краен срок да се обяви за изпращане.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #35 -: Октомври 07, 2010, 13:51:24 pm »
края на октомври е добре мисля, след това 10-на дни за дизайна и да вървят за печат, да не е пак в последния момент всичко.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #36 -: Октомври 07, 2010, 14:15:31 pm »
Естествено че е права Оливия за сезоните и месеците. За това за себе си намерих някакво решение и ще ви го покажа след малко.

Еми какво по хубаво само Антоан да е курдисан за месец ноември  :wink: :D

Хич не се и надявай.  :lol:
*
« Отговор #37 -: Октомври 07, 2010, 15:14:49 pm »
Чакам да ми донесат каталог и цени, преди 2 години м.април и декември бяха празни, но може би ако пак има такива, може да се измисли нещо от сорта на картичките с празните бебешки колички.
А за това, че сезоните са различни по тримесечия, може би може да се направи следното: януарските бебета - снежковци, февруарските - снежинки, а мартенските минзухарчета или на мартенички например.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Последна редакция: Октомври 07, 2010, 15:29:56 pm от Pesheck »
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #39 -: Октомври 07, 2010, 16:45:31 pm »
Пешек, това трябва да се тества със снимки, за да се прецени дали става.
според мен, фоновите картинки са твърде големи и като се позакрият от снимките, нищо няма да се вижда.