Аз понеже няма да се справя с мускулната инжекция или писалка и тем подобни, не бих ги забола където и да е по детето, си нося противоалергични капки. Когато се наложи, доза Аериус спаси положението до поликлиниката и урбазона, да се надяваме, че капките ще свършат същото. То изобщо да не се налага де...
Само не знам как можете да живеете с правила и книги. Това да следиш температурата с точност, на колко да къпеш, с какво при колко градуса да завиеш и т.н. си е изкуство. Аз нЕмам нерви за тия упражнение. Искат си време.
моника вълнени половери няма. Има тънки блузки и жилетки. Ако е хладно облича жилетката, ако и стане топличко разкопчава и сваля. Днеска лелята с прословутата круша се тръшна на вратата, че много я обличам
Това ме изненада, защото досега все обратното съм чувала. Както и да е, попитах топло ли е вътре, ако е топло да и свали жилетката, нали за това е отдолу с тънка блузка. Отново ми се тръшна, че нямали време 25 деца да събличат
Значи аман от лигави кифли. Голямо усилие е да изрече трите думи: Моника, свали жилетката. Топло е.
То тва силово упражнение си е достойно за тиквен медал....
Записах си детето на народни танци и англииски. Ще работим с англииския и в къщи, ясно, че там няма да научат кой знае колко. Искам да я науча да работи от малка.
Обмислям разни стратегии за действие и и направих едно табло със задължения за деня. Естествено в началото ще и отнема максимум 5 минути, но ще си получава наградата(още измисляме каква ще е). Постепенно ще увеличаваме нещата за изпълнение и така. Мисля си, че ако не се работи с детето в къщи само в училище и на курсове няма как да научи кой знае колко. Аз съм стога и лоша майка, искам да си направя детето зубър и да го заточа да работи повече, обаче така се свива това моето сърчице, да не я испусна и да кривне на нейде, че няма да ви казвам. Направо се е свило... Толкова се борих за това малко,русо, синеоко гарже, че направо треперя като лист. Въпреки това, правя страхотни усилия и я пускам с баби, вуйчовци и чичовци, за да не я ограничавам и да не свиква да ми е все за полата, но като се сетя за училище направо тръпки ме побиват.
И как няма, тя в детската градина ми пее чалга с едни такива красиви фрази
Та тази треска ме тресе в момента. Отивам да си довърша таблото и да измисля наградите докато почивам.
Поздрави здраве и усмивки на всички.