Лиде, май освен моята и твоята щерка има доста други инатливи деца
. Моята беше наистина голям инат до скоро, но след навършване на 3 год. нещата се подобриха значително.
Снощи бях на родителска среща в ДГ, оказа се, че много родители имат проблем с ината.
Аз да се оплача, съм в чуденка какво става с държанието на Дара в ДГ.
от 1.09 се премести в голямата група. Преди това беше в същото заведение, но в ясленската група. Последната половин година поне, винаги ми казваха възпитателките й, че е била послушна както винаги, не е създавала големи проблеми.
Последните няколко месеца докато беше в яслата я пращаха по няколко пъти в седмицата в голямата група за да свиква. Познава учителките и няколко от децата. Първите 2 седмици уж всичко беше наред, според учителките била много щастлива и доволна.
От около 2 седмици обаче, не знам и не мога да разбера какво се случва, дъщеря ми си е променила коренно държанието.
Крещяла и пищяла, когато ги сложат да спят /лежат/. Уж всички други деца лежали спокойно, само нашата г-ца ставала, била шумна и им пречела да почиват. Един път беше смачкала някаква карта за игра. Изобщо според едната и възпитателка била с невъзможно държание. Не искала да се подчинява, не искала да прави каквото правят другите деца....
И ми го съобщава всеки път с един такъв тон, като че ли аз съм виновна. А детето в къщи се държи съвсем различно, от известно време е доста разбрано дете.
Говорете и казва учителката. Говоря й, нон стоп, че трябва да слуша, че не трябва да пиши..... И какво от това, Все си мисля, че там това е тяхна работа да се справят и да намерят подход към децата
Просто в чудо съм се видяла, всеки ден като я взимам получавам непрекъснато забележки и оплаквания от дъщеря си.
Не мога да разбера, как обаче до края на август в другата група беше послушно и добро дете, а сега така се е променила.
В понеделник, 11.10 имам среша с учителките, да видим какво ще говорим.
Много неприятна ситуация