.... мдааа относно температурата в къщи съм напълно съгласна с lady_11. И аз Зори се опитвах дълго време да я свикна да спи на температура 19-20 и да ходи по-леко облечена ама опитите ми не се увенчаха с успех - на тази температура не заспива, върти се, мрънка, затопля ли малко повече си заспива и спи спокойно, с дрехите е почти същото - с тази разлика, че иска по всяко време да ходи с тънките си летни роклички /ама ако я облека с такава на 10-тина градуса сигурно веднага ще се разпищи, че й е студено/. Днес навън я бях облякла с блузка, суичър и тънко есенно якенце - е през цялото време се оплакваше, че й е студено, а аз я убеждавах, че не й е. И така - опитите продължават, засега нямам успех и смятам, че наистина всичко си е до дете, те са си личности от момента на раждане и някой неща сами си определят.
А, че бебенцата и децата сами си определят много от нещата /колкот и да се опитваме ние да ги "вкараме" в друга посока/ вече съм напълно убедена сега след като имам Яни. Двете със Зори са толкова различни в желанията си, в това дали харесват топло или студено, в характерите си и т.н, колкото са и еднакви в други неща
Ние събираме изследвания за детската, че много окъсняхме докато се приберем в София. Другата седмица в понеделник живот и здраве Зори ще отиде да се запознае с дечицата. Дано имаме късмет да почне, пък после ще видим колко ще ходи.
Хубава седмица на всички. И здрави да сме и ние и дечицата .... другото - каквото, такова.