0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте слдурки и добро утро, Пете вземам от кафенцето, khrustaleva добре дошла миличка и дано скоро ни се похвалиш с хубавата новина, за която всички мечтаем.Аз днес вече твърдо си чакам М-то, да идва вече че цветна снимка и инсе ме чакат  :D и вече нямам търпение   :wink: Лек ден милички и стискам палчета за всички в нужда  :D
*
Добро утро на всички ранобудни мацкиии :D
Пете,страхотна закуска миличка,както винаги,благодаря ти :D
Ще се цопна веднага и под вирусчетата ,че на тях се надявам този месец,да са заразнии :lol: :lol:Цоооопп  :bubblebath:

Навън е доста мрачничко и студено,но аз ви пожелавам в душите светлина и щастие да греят :D Приятен и усмихнат ден на всичкиии :D

Здравейте момичета. Искам да Ви благодаря за топлото посрещанею Дано да не се задържа много при Вса ,  но е приятно винаги във вашите теми  :D. Толкова много може да се научи от Вас ,  че поговорката питай старило , а не патило си пасва ама съвсем точно :lol: :lol: :lol:. Аз от доста време се опитвам да стана мам, но нещо ре се получава.  Или няма да уцелим овулацията или ановулаторер месец.  Но с ваща и божия помощ се надявам да усеем. Лек и хубав ден Ви желая , изпълнен с иного усмивки .
Здравейте момичета!
Кhrustaleva  добре дошла  :welcome_1: при щъркелчетата,не се застоявай много тук
Пете мерси за закуската страхотна е
Момичета продължавам да стискам палчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Хайде вече някой да се похвали  :bfp:
Хубав ден слънчица!  :grouphug:

Вярвам!!!!
*
Добро утро и от мен,милички!
Пете , благодаря за страхотната закусчица!
khrustaleva привет и от мен!И аз съм нова в темичката и тук е повече от уютно!:-) :welcome:
Аз от вчера съм успокоена,тъй като МЦто ми реши да дойде по-ранко "за всеки случай":-) Май така е по-добре, тъй като този месец за 1ви път имах нещо като зацапване точно 1 седмица след овуто и пак се бях въобразила...
Пожелавам на всички Ви един хубав и позитивен ден! :rainbow:
И щедър е, и пълен е светът с невероятни вероятности.
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Здравейте момичета!Аз пак по-късно се включвам,но откакто съм с мъж нямам време за нищо.Но за кафе никога не ми е късно.При мен нещата са повече от ясни.БТ удари земята и днес и аз като Женя очаквам М.То не че съм очаквала нещо друго този месец,но другия вече съм в играта.
Крусталева добре дошла и по-бързо отишла в темата на бременните.Иначе при нас е весело.
Лек ден момичета!
  <br />
*
Ехооо привет и от мен!Два дни нямах нет ,но нещо мързелувате щъркелчета,не сте изписали много.
 :crossfingers:на всички ловуващи и чакащи
ето малко и от нас :wink: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*
Най-сетне да се появиш Монка  :wink:, от кога те търся, а то къде била работата  :D
На мен тези дни май не ми остава много време да влизам тук,че то стана голяма лудница-все гости и черпане...Утре вече ще изписват мама и малкия мъж.
Много благодаря на всички ви за честитките и пожеланията.Аз също си пожелавам скоро да му направим едно братовчедче :)
khrustaleva,добре дошла мила и не се задържай дълго тук.
Много стиснати палци от мен за всички-ловуващи и НЕчакащи
[/url]
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро, момичета!
Ето по нещо за всеки

Добре дошли на новите момичета.
Днес е петък не се преработвайте много.

Жени, :happy_birthday_1:
Лек и спорен ден, с много усмивки.
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 07:52:44 am от Цвете »
*
Ехаааа, Добро утро! :D
Цвети, супер трапези си ни заформила - кафенца, чайчета, плодчета, малееее :D
Аз веднага си грабвам от всичко :D Благодаря ти! :D
А и маймунката си я бива :D :D :D
Жени, Честит Рожден Ден, мила! Жива, здрава и много обичана! :D
Лек и спорен петък и от мен! :D
 :pink_dust_1: :green_dust_1:  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро и от мен.
Цвете мерси за закуската и кафето и сокчето. Абе за всичко. И аз като Петето си взимам от всичко.
Жени честит рожден ден. Много здраве, много щастие, много късмет и един специален подарък ти пожелавам да получиш най-скоро време.
Аз ще ви оставям че трябва да тръгвам на работа. Добре че е петък. Хубав ден ви пожелавам. И малка доза  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Добро утро милички. Аз най-после чакам лелката..нямам търпение, че да почваме да ловуваме на ново.. Обещавам ви, че няма да има празен ден без сърчице...заканила съм се на моя мъж... е тогава вече ако не стане..ще стана много лоша...

Целувки на всички!

Добро утро!
Цвете как си се подготвила-за всеки по нещо.Сипсвам си кафенце и сокче , за което благодаря-добре ще ми дойде рано рано на работа.
Женка  :happy_birthday_1: с пожелание за сбъдване на всички мечти и скоро да си гушнеш най-големия подарък.
Мойта БТ продължава да си лудва,но ще видим какво е положението утре.
Изчезвам,че на работа е лудница.
На всички много късмет и  :crossfingers:.
Лек и спокоен ден на всички!

« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 09:03:34 am от mariq_81 »

*
Добро утро момичета .
Цвете мерси за кафенцето .
На всички новодошли  :welcome_1: и както вече са писали момичетата скорошно прехвърляне въвъ бременилската темичка .
На всички момичета много усмихнат и прекрасен петък.
Аз сега си вземам дозата от вирусчета ,мерсииии  :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06:
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 10:03:56 am от foveri »
*

Joya

• *
  • 45
  • Мечтая...
Добро утро, момичета.
И аз се присъединявам към темичката.  :D Този месец пак наново с опитите...
Цвете, благодаря за закуската, и особено за кафенцето. Веднага си сипвам, понеже вкъщи ми е свършило.
Жени, Честит Рожден Ден и от мен! Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!
Приятен ден и не се преуморявайте! Петък ееее!  :)
*
Момичетааааааа аз много благодаря за пожеланията, ама аз август месец имах рожден ден,даже и ви черпих тогава, станало е объркване  :oops: :oops: :oops: , но все пак много ви благодаря  :D и много ви обичаааааааам
Цветенце благодаря ти за кафенцата, вземам си от всичките  :D, Мария страхотна БТ извади днес, хммм чакаме утре + тестче  :wink:
Лек ден сладурки и стойте на топло, че тука голям студ, сега даже разбрах, че снощи е имало земетресение, ама ние с малката нищо не сме усетили, даже и кучето - той по принцип усеща, ама сега нищо.
Стиснати палци за всички и целувки от мен
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 09:24:25 am от Женя »
*
Добро утро щъркелчета :)

Набързо надничам, преди да е станало съвсем късно (вече е след полунощ тук):)
Цвете, благодаря за кафенцето и закуската:) С удоволствие ще си пийна, на мен не ми пречи кофеина, сутрин , вечер.. Изморена ли съм, спя като къпана  :)
На новите момичета - Добре дошли при нас!  :welcome_1:
Сори за въпроса, но на Жени рожденния ден не беше ли през Август??? Или имаме и друга Жени във форума?
Много усмивки и приятни емоции от мен, Лек и по-кратък Петъчен ден  :P

Добро утро слънчица  :)
Малеее Женичка ами ние пък ще се почерпим пак за твое здраве  :)
Цветенце каква трапезка само благодарим ти
Мимчо утре искаме отчет каква температурка само  :) пу...пу....пу...
Залагам палчетата за всички които имат нужда  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Целувам Ви всички

Вярвам!!!!
Момичетааааааа аз много благодаря за пожеланията, ама аз август месец имах рожден ден,....

Абе и аз се зачудих,защото имам ясен спомен как почерпи и ти честитхме...ама после реших,че може аз нещо да съм в грешка.Ами нищо-пак ще празнуваме за теб!