Добро утроооооооооооооо. Еххх
Цветенцееее, честито мила- бъди спокойна и щастлива сега. Знаех си, и те чаках със затаен дъх да ни напишеш какво става. Юпи , юпи йеее- колко хубави новини напоследък
Фовче,
малко със закъснение. Пожелавам ти много здраве и сбъдване на най-съкровените ти мечти. Я кажи сега какви подаръци получи?
Джина ееехххх каква трапеза само...благодаря ти, с удоволствие ще се насладя на всичко върху масата ммммм
Аз днес съм малко тъжна- сънувах ужасен кошмар с бившата на милото и сърцето ми е още свито на топка. Омръзна ми да я сънувам тая мърша гадна! Но в същото време съм доволна, защото започнах да зацапвам и НОВОТО НАЧАЛО е близо. Освен това съм в АДА (работата) още само 4 дена иии после У...ВОЛ...НЕ...НИ...ЕЕЕЕЕЕЕ.
Пете какво стана нагласихте ли стаята на бебо?
На всички ви много гушки и пожелание за мнооого хубав ден , и
Пете, Оливче и аз може да се дотътря до Пловдив ако всичко е наред.
Рени и аз съм така мила, от Май когато видях бледата втора, но радостта ми трая твърде кратко все неуспехи, но няма да се отказваме мила нали!? Горе нослето и се гмуркаме в новия месец изпълнени с надежда. Ще успеем!
Анджелика добре дошла миличка и да знаеш, че няма нищо срамно. Сама ще видиш тук колко е хубаво, приятно и забавно и знай, че си намерила истински приятелки в наше лице. Естествено най-хубаво ще е всички ние / щъркеловата банда / да имаме повече постове в бременелската тема, но и това ще стане. След време ще се събираме там- зная!
Целувам ви и много, много ви обиичам