0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честита ни нова темичка,дано е късметлийска
Цвети,честито,миличка,желая ти най-прекрасните девет месеца
Фови,Ч.Р.Д.(малко със закъснение)
Мен може да ме махнете от списъка,защото доки ни забрани за около 20 дни половия живот :( И този месец ще си почина,че дано другия вече е успешен
[/url]
*
ДОБРО УТРООО!!

Усмихнат и прекрасен ден!
« Последна редакция: Октомври 05, 2010, 08:07:07 am от dgina »
*
Добро утро и от мен!
Джинка ни е наляла кафенцето, и ни е наредила масата, ех че е хубавооооо :D :D :D благодаря ти мила! :D
То времето е отново мрачно и гадно, поне приятно да ви започне денят!
Олиии, радвам се, че ще си идвате, ама аз чак на 25-ти съм там :? Ако сте все още в Пловдив - ще се видим! :D
Лек и спорен ден на всички! :D
Иииии   :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Октомври 05, 2010, 08:11:20 am от petqst »
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро и от мен милички :) Да ни е честита новата темичка-бързо се запълват местата :) Браво.. Оф аз отивам на работа и мога сега да ви пожелая лек и спокоен ден :) и разбира се и аз като Пети да пръсна туй онуй тук там за нуждаещите се :)  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро, момичета!
Благодаря на всички за хубавите пожелания, сигурна съм, че ще ги върна на всяка една от вас.  :D :D :D
Джинка, благодаря за закуската.
Фови, честит рожден ден на патерица, желая ти скорошно сбъдване на мечтите. new_birthday
Стиснати палци на ловуващите,а на очакващите, ето и от мен
Лек и спорен ден!  :D

*
 :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06: :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:

Мерси момичетааа,страхотна баняяя,кеФФФ!!!
*
Добро утро сладуранки .
Dgina Благодаря ти за страхотната трапеза и кафенцетоооооооооо,веднага си пийвам .
Сари ,Пете и вирусчетата не са за изспускане ,веднага минавам и от там  :surfinga: :surfinga:
Лек и спокоен ден на всички .
Добро утро и от мен!
Джинка мерси за кафенцето-възползвам се веднага,че продължавам с диетата.
Много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всички.
Пожелавам ви лек ден и изчезвам,че много работа!

*
Добро утрооооо,

Няма как да не се възползвам от закуската, мерси, Джинка!
Момичета страхотни сте, направо тук е дъжд от вирусчетата, пльосвам се с главата надолу, че мойто ову голямо чакане го чакаме, шъ го бъде ли този месец, вече не знам  :?

Да си пожелаем един усмихнат ден  :D
*
Аз съм нова във вашата темичка мили момичета,но срам несрам се записвам  :oops:
От година опитваме с моя мъж да си имаме детенце,но по неизяснени засега причини не се получава.Всеки месец съм с "все по-изявени бременни признаци",множество "-" тестове, все по-отчаяна и дори съм навлезнала вече в по-спокоен етап. Не искам да пълня темичката ви със себе си,а само да се запиша и да се надявам за повече от нас да е късметлийска.Радвам се на всяко плюсче,защото то е надежда и за самата мен. Късмет!
И щедър е, и пълен е светът с невероятни вероятности.
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добро утроооооооооооооо. Еххх Цветенцееее, честито мила- бъди спокойна и щастлива сега. Знаех си, и те чаках със затаен дъх да ни напишеш какво става. Юпи , юпи йеее- колко хубави новини напоследък  :cheerleader: :cheerleader:

Фовче,  :happy_birthday_1: малко със закъснение. Пожелавам ти много здраве и сбъдване на най-съкровените ти мечти. Я кажи сега какви подаръци получи?

Джина ееехххх каква трапеза само...благодаря ти, с удоволствие ще се насладя на всичко върху масата ммммм :eating:
Аз днес съм малко тъжна- сънувах ужасен кошмар с бившата на милото и сърцето ми е още свито на топка. Омръзна ми да я сънувам тая мърша гадна! Но в същото време съм доволна, защото започнах да зацапвам и НОВОТО НАЧАЛО е близо. Освен това съм в АДА (работата) още само 4 дена иии после У...ВОЛ...НЕ...НИ...ЕЕЕЕЕЕЕ.

Пете какво стана нагласихте ли стаята на бебо?

На всички ви много гушки и пожелание за мнооого хубав ден , и Пете, Оливче и аз може да се дотътря до Пловдив ако всичко е наред.

Рени и аз съм така мила, от Май когато видях бледата втора, но радостта ми трая твърде кратко все неуспехи, но няма да се отказваме мила нали!? Горе нослето и се гмуркаме в новия месец изпълнени с надежда. Ще успеем!
Анджелика добре дошла миличка и да знаеш, че няма нищо срамно. Сама ще видиш тук колко е хубаво, приятно и забавно и знай, че си намерила истински приятелки в наше лице. Естествено най-хубаво ще е всички ние / щъркеловата банда / да имаме повече постове в бременелската тема, но и това ще стане. След време ще се събираме там- зная!

Целувам ви и много, много ви обиичам

*
Здравейте сладурки Джинка благодаря ти за слънчевата трапеза, за разлика от времето тук  :(, на всички с томбаци им благодаря за вирусите  :D
Много късмет на всички и спорен ден и мноооого целувки на всички  :D
Андже добре дошла и дано не се задържаш миличка и скоро всичко да се нареди при вас
ПП момичета то има изписано много по темата,  :oops: ама ако може да ми помогнете - по принцип колко е разликата от дигиталния термометър и от живачния, че направо ще се побъркам с тия ниски стойности  :( и сега реално незнам ниска или нормална ми е БТ
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Добър ден и от мен вече.То стана време за обяд,но аз ще се възползвам от кафенце и закуска ако има още.Джина се е постарала.Превъзходна е масата.
Анджелика  :welcome_1: при нас.И по-скоро да си пшем в темата на бременните.
Момичета желая ви приятен ден въпреки лошото време.Но то вече ще е такова в по-голям процент. :lol:
  <br />
*
Жени, аз не знам дали трябва да има разлика при измерване с живачен и дигитален osi_10

Анжелика, добре дошла, и както ние си казваме, бързо да изчезваш от тази тема. И хич не се срамувай, ами сподели повечко ...

Тити, хубава графика :)

Йолииииии, хайде на старт за ... бебета :crossfingers: :babyboy: :sbabygirl:
Жени споко,винаги тея гадни живачни ТТ мерят по ниска ТТ,много ги мразя :0.По добре виж да се опиташ да намериш от някъде пак живачен че с тея дигиталните нищо не става.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
 :bighug: Миличкии толкова Ви благодаря за топлото посрещане! Мен си ме е страх направо да се включвам в подобни темички,тъй като в самото начало на опитите ни с мъжо се бях записала в друг подобен форум(любим),но там вече станах  доста "изтъркана" с това мое чакане, вайкане, оплакване, самосъжаление и негативни мисли. Бих искала тук да почна "начисто", сред толкова позитивни новини и хора! Знам какво е все да посрещаш и да изпращаш нови-кандидат мами и много Ви благодаря за позитивните нагласи - желая на всички от сърце да се съберем в така желаната "бременнлийска тема"!
И щедър е, и пълен е светът с невероятни вероятности.
*
Така е Исе, ама след като го счупих в спалнята и сега ме е страх, пък и вече са спрени от производство все пак. Ех нищо новия МЦ вече ще видим и ще сравнявам каква е разликата по принцип  :wink:
Много хубави графики виждам и все обещаващи, дано и имат много хубав край   :wink: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Привет Куклички! :balk_102:
Джинка Благодаря за трапезката супер изкушаваща е
Олииии дано по бързо се оправяш мила,дано не те боли много ръчичката :cuddle:
Супер новина че ще си идваш насам  :)
Жени,Джинка,Мимчо,Тити много обещаващи графики  :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
Ловуващите ха така милички давайте хванете ги тези яйчица та след броени дни да видим  :bfp: osi_9 
Жени сигурно е от термометъра да знаеш утре дано е нагоре  :bbt:
Йолчо да идва  :witch: вече та да почва ловуването
Anjelika81  :welcome3: дано не се задържаш много а да ходиш при тумбестите момичета  :) :goodluck: :crossfingers:

Вярвам!!!!
Момичетаааа,много съм щастлива.Днес станах леля :cheerleader: Не мога да си намеря място от радост
Анжелика,добре дошла при нас и дано в най-скоро време се преместиш в бременелската тема
[/url]
Здравейте и от мен, аз малко се поизгубих..но след вчерашния затвърдителен резултат..просто ми трябваше почивка.

ЧРД на Фови със закъснение..да си много здрава, щастлива и в скоро време най-щастлива мама!

На всички успешен лов и да не дочакате в близките 9 месеца оная мръсница с метлата :)