0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

http://www.youtube.com/watch?v=VCUlC3l7PcQ

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ  :bfp1:

Renito86 - 28.09  :crossfingers:  
Ioly - ? :crossfingers:  
Tedyemo - ? :crossfingers:  
Zhelanie - ? :crossfingers:    
Женя - 01.10 :crossfingers:  
Titibar - 08.10 :crossfingers:  
Mariq_81 - 09.10 :crossfingers:
dgina - 12.10 :crossfingers:

ЛОВУВАЩИ  :bed:

Fe  yahoo_17      
mariq_81 yahoo_17    
Снежи yahoo_17  
Бжи yahoo_17  
Йоли yahoo_17  
Чоки yahoo_17

Видяли + за месец Oктомври  preggo :cloud9: :babyflips: :pipy_longstocking:

Bebeshori :pipy_longstocking:
Цвете :pipy_longstocking:

Такааа,малко да се посрамувам  :oops: :oops: :oops:.
Петенцееее ама жена,предупреждай ме и по скайпчето ,че видя ли сега как се изложих като кифладжийка  :lol: :oops:.
 Сега да пожелая една седмица бликаща от радостни новини,много тестчета с две черти и само само ама самооо усмивки :))))).
 А ето и заслужената ви порцийка от вирусчета  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
 А бебока с биратаааа,ами май май и моето така ще вика ахахаххахах :)))
« Последна редакция: Октомври 05, 2010, 08:02:33 am от petqst »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Re: Октомври доиде с чертички две напълни нащ
« Отговор #1 -: Октомври 04, 2010, 09:35:45 am »
Добро утро!
Маймунчееее, много спиш и не четеш, бе душо! :wink:
Хайде, да ни е честита новата темичка и да я изпълните с мноооого +++++ тестчета. :D
От мен една сервирана закуска на брега, че да си припомним колко беше хубаво лятото :wink:

Лека и спорна седмица! И за тези в нужда -  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
ПП: Малеее, Муно, какви са тия снимки беее??? Бебетата са много сладки :D :D :D
« Последна редакция: Октомври 04, 2010, 09:48:43 am от petqst »
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Здравейте, момичета! :D
Ето ме и мен, първо да се извиня, че чак сега се появявам да дам отчет, но откакто видях двете чертички на 10.09. нямам мира, ту съм със зацапване, ту без. Сега вече уж удържахме положението, даже и пулс имаме, но не знам кога ще успея да се почуствам напълно спокойна. Само се надявам, че Бог и Богородица ще ни пазят.
Благодаря на всички, които ме мислехте.
Да ни е честита новата темичка и като знам Мънки каква лека ръчичка има със сигурност ще се напълни с много +++++++ чета.  :D
Бебешори, честито и само положителни емоции.  :D
Това е от мен :
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
*
Ехаааа, Цветеееее! :D Браво мила! Мале, как ни изненада самооо  :D
Дано от тук нататък да нямаш притеснения! Леки и безпроблемни до финала месеци!  :D :D :D
« Последна редакция: Октомври 04, 2010, 09:53:38 am от petqst »
Мила Цвете,еми този твой пост напълни очичките ми с сълзи от радост  :D.Толкова се зарадвах ,ама толкова много че незнам даже какво да ти напишааа от вълнение  :lol:.
 Отпусни душата,знам че е мн трудно но с цялото сърце си повтаряй че всичко ще е наред този път.Желая ти много лека и безпроблемна бременност от тук нататък,и ревлив финал с едно пухкаво бебоченцее дето да вика "А казаха че ще има бира  :lol:.
 Охх развълнувах се,целувам те и те прегръщам,пази се и вярвай  :bighug: :bighug: :bighug: немога да не джурна една  :drunk:.

Ооооооооо разбрах аз че днеска ще се пие ,няма как Фовиииииии душооо и за твое здраве миола яко бири ще хуслакм,той бебо обича така чее ха наздраве бандааа  :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
« Последна редакция: Октомври 04, 2010, 09:59:17 am от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Благодар ви, момичета!
Исенце и ти успя да ме разплачеш, миличка, а за биричката, ако знаеш как ми се е отворила глъдката, повече от преди, направо чудо голямо, все си крада от на мъжа по една глъдка.  :D :D :D
*
Добро утро и честита нова седмична :D
Мънкито....откога те чакам да се излюпиш :lol: :lol:
Айде стига вече съм ловувала ,пиши ме в НЕочакващи на 12.10 :wink:
Цветиии,Честито миличка,леки и безпроблемни месеци до края :D
Пете,мерси за прекрасната трапеза и красивия пейзаж,само ще си мечтаем за него вече така като гледам времето навън...

Спорна и щастлива седмица на всички от мен :D
*
Добро утро ,момичета .
Първо да благодаря на Мънки за новата ни темичка ,дано се изпълни като предната с много щастливи новини .
Пете и на теб за страхотната закуска .тук при нас в Испания е голям студ ,затова с голямо удоволствие ще си изпия кафето и ще се насладя на страхотната лятна гледка .

Аз днес имам Рожден ден и се радвам ,че мога да ви почерпя макари виртуално .

Мънки ,Благодаря ти за Наздравицата  :lol: :lol: :D

П.П Аз също се прехвърлям в групичката на ловуващите .
« Последна редакция: Октомври 04, 2010, 10:19:08 am от foveri »
*
Ехаааа, каква темичка, дано до края да е все така позитивна, Мънки, благодарим!

Цвете, ти си беше заподозряна, да знаеш ... нека всичко е наред и се радваш на финала на най-сладкото бебче  :crossfingers: :cloud9: :babyflips:

Джина, супер графика :crossfingers: yahoo_17
И други такива виждам  :crossfingers:

Рени, чакаме те с +++ отчет!

Хубава седмица на всички!

Фови, ЧРД, бъди много много щастлива! :balk_20:
Добро утро!
Уффф най-накрая и аз да вляза,макар и за бързо.Днес е първи ден след 15 дни отпуск и главата ми пуши.
Мънки мерси за новата темичка.Дано ни донесе само +++++ тестчета.
Пете мерси за кафенцето-задължително си взимам от него.
Фови  :happy_birthday_1:.Всички твои желания са мои пожелания.
Цвети честити ти  :bfp:.Пожелавам ти на финала един палав  :babyflips:.
На всички останали много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Лек и спокоен ден на всички!
« Последна редакция: Октомври 04, 2010, 10:49:47 am от mariq_81 »

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Здравейте  :D
Влизам и не вярвам на очите си ! Това е голямото завръщане на Цветето или какво ?  :D
Мила, тихичко Честито ! Всичко ще е наред, сега само спокойствие, че първите седмици е най-притеснено. Голяма радост ни донесе !

Фови,  Честит Рожден Ден !  :happy_birthday_1: Много много щастие ти желая  :)

Хайде момичета, страхотен старт с чудесни новини ! Все така да продължава седмицата  :D  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
*
Здравейте момичета-кокичета от  7.30 се озъртам за тема  :lol:
Исе благодарско за страхотната тема вече усещам, че ще е мнооого късметлийска, е цвете вече официално честито миличка, радвам се че всичко е наред  :D и най-сетне се престраши да ни кажеш  :D - всичко ще е наред до края  :wink:
Фовчиии душичка  :happy_birthday_1: жива и здрава да си миличка и всичко, което си пожелаеш да ти се сбъдне  :D
Пете благодаря и на теб за страхотната закуска
ПП нямах нет 2 дена, да не би нещо да е станало с Чини -темата й я няма, а и е в списъка с ловуващи :oops:
Чакаме ще хубави новини, ако чакате и от мен, ще има да чакате  :lol: :lol: :lol: поне до четвъртък-петък  :lol:
Лек ден и спорна седмица милички
Здравейте момичета!
Цветеее много се радвам на това което виждам  :drunk:
Честити две чертички,да имаш най сладкото бременеене и всичко да е медено до най сладкия финал  :bighug: :bighug:
Мунче много добре започва темичката,ха давайте момичета вадете положителните резултати  :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp:

Фовчиии

Бъди много здрава,щастлива и съвсем скоро да получиш най желания подарък
Ренка и тук да кажа чакаме  :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
За всички нечакащи многооо   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Нека седмицата да е все така успешна

Вярвам!!!!
Здравейте и от мен,
Цвете, честити ти 2 чертички. Много се радвам, и седмицата така започва още по-добре :)

Момичета, аз отидох до лабораторията и пуснах ЧХГ...щях да припадна като си видях вената после...след 15 часа ще е  готов резултата и обещавам да пиша какъв е. :)

Цунки гунки на всички

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Здравейте и от мен!Аз днес малко късно се включвам,но сутринта още нямаше темичка.
Благодарности до Мънки,всички знаем какви са късметлийски нейните темички.Вижда се от първия пост още.Нека така върви до края на седмицата,когато и аз очаквам резултат.
Цвете мила честито  :bfp: и лека бременност.Нека всички ни споходи такова щастие!Амин!
Лек ден и успешна седмица момичета!
  <br />
*
Здравейте щъркелчета!Честита нова темичка,чудесно започва!
Цвете,браво честито миличка и много леки оставащи месеци :cheerleader: :bighug:
за всички ловуващи  :babydust: :babydust: :babydust:
Фовчо,мила :party: :hbirth:Много здраве,щастие и сбъднати мечти!
Иси,бебоците са невероятни :biglove:
« Последна редакция: Октомври 04, 2010, 14:21:30 pm от moniks_s »

*
Привет на всички.
Да ни е честита новата тема и както предходната открихме и закрихме с  :bfp:, така и тази да бъде. Началото е поставено от тук нататък чакаме само да се отчетат повече момичета с +++++ резултати.
И все пак Цвете, тихичко честито. Пожелавам ти най-леките и сладки девет месеца.
Фови, честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет.
Пете направо като видях каква трапеза и каква гледка... Искам да съм там. :D
Хубава вечер от мен засега.
Страхотен старт на темата и седмицата.

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Ехоооооо, супер новини се раздават тука  :D

Маймунке, както винаги "дива и красива". Страхотни бебета си сложила, много ми са смешни  :D. А онова дето си търси бирата определено е твоето, няма как да го объркаш  :D

Цвете, честито мила  preggo. Желая ти здраве и късмет. Ще видиш, че всичко ще си върви по план и ще гушнеш своето бебче. Пожелавам ти го  ylinfant!

Имаме си и рожденничка. Да ни е жива и здрава нашата Фови, скоро и тя да ни изненада най-приятно с радостната вест.  :occasion13:

Рени за теб много стиснати палчета за теста  :crossfingers:. Дано да е +++

Жена и за теб в четвъртък - петък  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Много яко, така ми харесва когато сме заредени с положителна енергия и настроение. Нека тази седмица бъде изпълнена с емоции и успехи!
*
Благодаря ви на всички за пожеланията !!!Страхотни сте  :grouphug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*
Честита ни нова темичка :P
Гледам бързо работите по въпроса с пълненето и много ви се радвам :balk_21:
Бебче, тихичко честито и безоблачни оставащи месеци :balk_16:
Цветенце, отдавна те дебна дали ще се престрашиш :wink: Честито и на теб :balk_16: и дано оставащото време до срещата ти с бебчо е леко и приятно!!!

...щях да припадна като си видях вената после...след 15 часа ще е  готов резултата и обещавам да пиша какъв е. :)....
Рени, дано резултата утре изличи неприятната манипулация от днес :crossfingers:

При мен, за съжаление, се получи инфекция на ръката от подобна манипулация миналия понеделник и сега съм на антибиотици. Или по-точно бях на антибиотици - спрях си ги, защото бях много, много по-зле отпреди да започна да ги пия. Незнам какво ми става, не е алергична реакция :? Може ли да е от това, че не съм пила антибиотик почти 8 години и организма ми да не го понася вече?!
Добрата новина е, че вещицата вече тропа на вратата и скоро ще се хвърляме в джаза :lol: :bellydance:

ПП. Другата седмица се прибирам в БГ :P ако има желаещи за кафенце в Пловдив :phone:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho