0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Хахахах, Жениии, втори път ще черпиш, мила! :wink:
Набедена си вече - ххихихих :D
А бе, то и аз влезнах във фейса и се чудя на датата там :lol: дали е вярна???
Хихихи, така ще е - Цвети те набеди - 10.08 или 08.10 :D :D Простено и е! Сега ще черпиш, че и темичка си имаш :D :D :D
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 10:12:34 am от petqst »
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Хахахахахаааа, как се изложих, ама беше ми излезнала в календара с рождениците и аз за това..... :oops: :lol: :lol: :lol:
Е, няма нищо, като объркаш на някой името трябва да му купиш нова риза, Жени кажи какво да ти взимам, че ти обърках рождения ден. :D :D :D
*
На мен ми стига това, че намерих толкова приятели тук и се подкрепяме, както и че семейството ми са живи и здрави - това е най-големия подарък, а за другото , то Господ си знае работата и на моята улица ще изгрее още веднъж слънцето, защото аз вече си имам едно, което също е божи дар :D
Благодаря ви, че ви има
Пък относно почерпката ето ви  - за наше здраве, с повод или без, то всеки ден трябва да е празник  :D
*
Леле,момичета тук няма никой :(
Как сте ?Няма ли някой отново да ни зарадва :lol:?
хайде малко вируси да ръсна,късмет приятелчета  :grouphug: :crossfingers: :bfp:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*
Жени, да знаеш че това не е случайно. Може пък скоро наистина да ни почерпиш ама за нещо още по-хубаво :crossfingers: Дано Цвете да ти донесе късмет с това объркване.

Добро утро,мили дами,заповядайте на кафе и закуска като се наспинкате

Лек и усмихнат ден!
[/url]
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
мерси ахи :) ЛЕк ден и от мен милички и много хубави моменти :) до скоро
*
Охоооо, Добро утро! :lol:
Ахиито, благодаря за прекрасната трапеза! веднага и аз се нареждам да хапна и пиина кафенце. :D
То аз се нагласих да чета фермани, а то - много пусто бе хора, къде сте??? Дано всичко да е за добро и да си ловувате :D
Лек съботен ден и от мен. И за всички в нужда -  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Айде и аз до Петето,на вкусната трапеза :DАхито,благодаря!
Нещо темата много пустааааааа Снеж,Женка,Чокенце,Галче/все пак май пропуснах някоя дружка :oops: Йоли-пък никаква я няма :?Фовчииии и всички нови дами-щъркелани :Dкъде сте????
Мария :crossfingers: :bfp:
който иска душче ог вируси ето и от мен :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 09:34:34 am от moniks_s »

*
Добро утро и от мен.
Нареждам се на масата заедно с другите. Ахи чудесна закуска.
Няма ли вече някой да се похвали.
Хубав ден от мен и малко  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро милички :)

Веднага се пльосвам под сините и шарените вируси на Мони и Туци  :a_cat_06:
Ахито, благодаря за закуската! Имам нужда да хапна нещо..а пък след Нова Година, ще заслабвам някак.. Още не съм измислила как :)
Наистина празничко тук, ставайте поспаланки!!  :balk_102:
От мен приятна почивка и спокойна Събота!!  :bighug:

Добро утро момичета, вземам си от закусчицата и в голяма доза от вирусчетата ви и с нови сили поемам към новия месец.Обличайте се добре, че навън е адски студ :(

Целувки на всички и проятна почивка

Добро утро!
Ахито мерси за закуската,но ще се възползвам само от кафенцето.
Наистина е пустош-къде са всички?Дано да сте под завивките в тоя студ.
На всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: .
Лек ден момичета!

Не съм писала от началото на тема ,ама не мога сега и аз да не поръся с малко вирусчета че да завършим подобаващо темичката  :D  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Здравейте и от мен момичета в тази съботна дъждовна събота .
Ахито мерси за закуската и кафето .
И аз като Галка се втурвам във всички вирусчета ,че сме в ловния си сезон  :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06:
Леки почивни дни момичета
*

Joya

• *
  • 45
  • Мечтая...
Добро утро и от мен! Колко е хубаво като се събудиш да има сервирана закуска... Сядам на масата  :D Ahiito, чудесна трапеза. Благодаря и за вирусчетата, момичета! Веднага се цопвам   :a_cat_06: Ние засега продължаваме да ловуваме, пък да видим какво ще се случи този месец.
Успех на всички и хубав ден!
*
Привет, момичета,

Ахи, мерси за закуската, ще бодна едно плодче, че май друго не ми се полага, е и кафе задължително.
Рени, Оли, Тити, честито ново начало, нека е вашето!
Мария, Титко, държим палчетата!

Милите ни бременелки, колко вируси са наръсили, мерси ... ама аз няма да ги хабя, че този месец не знам вече какво да си мисля...

Хайде хубава събота, макар и мрачна, дано я изпълним с положителни емоции!
Ловуващите имат повод да си стоят на топло под юргана :lol:
Прегръдки!

*
Добро утро и от мен :D :D
Много вирусчета са се изсипали тука и няма как да не се отъркалям в тях :lol:
 :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06: мерси момичетаа :D
Аз май си очаквам новия цикъл,че от снощи ми се появи едно розово зацапване...но пък БТ си е още висока..абе не смея да си внушавам нищо,но май и този път няма чудоо.. :(
Както и да е..нареждам се на хубавата трапеза на Ахито да се подкрепя...и стартирам по задачи.. :D
На всички мацки спокойни и усмихнати почивни дни :D
*
Добро утро и от мен :D :D
Много вирусчета са се изсипали тука и няма как да не се отъркалям в тях :lol:
 :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06: мерси момичетаа :D
Аз май си очаквам новия цикъл,че от снощи ми се появи едно розово зацапване...но пък БТ си е още висока..абе не смея да си внушавам нищо,но май и този път няма чудоо.. :(
Както и да е..нареждам се на хубавата трапеза на Ахито да се подкрепя...и стартирам по задачи.. :D
На всички мацки спокойни и усмихнати почивни дни :D
но БТ ти е супер засега, osi_9 :crossfingers:

Как сте щъркелчета?! :)
Хайде вече утре някой да се похвали :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp:
Джинка графиката е много обещаваща  :crossfingers:
Мимчи :crossfingers:
Снежи  :crossfingers:
Успех на всички ловуващи  :pleasantry:
Лека вечер момичета
Цунки,цунки,цунки

Вярвам!!!!