0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Привет момичета.
Аз малко късно се включвам, ама нещо сутрин не ми остава много време да пиша.
Ахито честито. Да е живо и здраво племенничето.
Рени  :crossfingers:
Анджелика, добре дошла и от мен. Пожелавам ти лошите мисли да се изпарят и от тук нататък всичко да е ок при теб и разбира се бързо да се преместиш в другата тема.
Е това е пожелание за абсолютно всички ловуващи и нечакащи.
От мен хубава вечер засега.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!

Тити, хубава графика :)

Ммм да най-хубавата досега  :lol:,само че  :bed: дойде след овуто,та така че ще си бъде само хубава графика,но мен и това ме радва,защото така се успокоявам,че досега нещо не е било както трябва че не са се получавали графиките.А сега уж се е оправило  :wink:
  <br />
*
Добро утро слънца! :D
Как сте в това дъждовно, гадно време?
Аз се приготвям отново за майстори, то не им остана много де :wink:, утре сигурно ще боядисват :wink:
Хайде на закуска и кафенце:

От мен - лек и спорен ден, изпълнен с мнооого усмивки! :D
И, да не забравя -  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро и от мен.
Пете супер закуска и кафе. Сядам веднага.
Ох момичета в това време такъв мързел ме е налегнал. Едвам ставам от леглото, а пък още повече едвам се оправям за работа. :wink: Много е поспаливо това време.
Както и да е.
Пожелавам ви хубав ден, макар и дъждовен. Много стиснати палци за всички и малко  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: от мен. :D

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Лек и спорен ден и от мен момичета :) дано имаме повече поводи за радости тези дни :)До скоро и се усмихвайте колкото и да е трудно понякога.. Днес май съм се събудила в особено настроение ..
И моята доза вируси с много любов за вас ...  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :bighug:
*
Пу първа под най-хубавите вируси:-)))
Хубав и спорен ден и от мен милички! Днес май започна да пристига при мен лошата лелка и май и този месец не е нашият,но пък след това с нови сили за нов късмет:-)
Усмивки! :P
И щедър е, и пълен е светът с невероятни вероятности.
Добро утро!
Пете мерси за кафенцето-тъмън имам нужда от разсънване,че в това време едвам станах.
Анджелика  :welcome_1: и дано скоро се похвалиш с  :bfp:.
Май и аз ще си чакам  :witch:,че като си гледам графиката хич не е обнадеждаваща.
За всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,кой за каквото му трябва.
Лек ден!

*
Добро утро щъркелчета :)

Пете, благодаря за закуската:) Много апетитно изглеждааа :)
Анджелика, добре дошла при нас  :welcome_1: и дано скоро ни зарадваш!
Цвете, Честито!!! Лека бременност и един сладък и пухкав бебок накрая  :babyflips:
Ахито, честито племениче! Айде скоро и ти направиш лели и вуйчовци хората покрай теб!!  :D
Аз няколко дена бях в едно много особено състояние и още се опитвам да изплувам.. Гледах едно бебе на 2 месеца, 3 дена подред.. Майката ми разказа, как 5 месеца не е знаела, че е бременна и как не била готова да е майка... Много се разстройвам от такива истории.. Седя и се чудя как е възможно ние, които сме готови и искаме точно това, да сме майки... и се борим с нокти и зъби.. защо се бавят толкова бебета за нас??
Записах си час при моята лекарка...чааак за Декември, но съм решена да отида в офиса и да се тръшкам за имунологични изследвания. Хабер си нямам какви точно да са, само чета из форума и се обърквам съвсем. Ако някой има идея откъде да започна списъка, моля да ми пише на лични..
Лек ден на всички  :grouphug: :grouphug:

Добро утро милички щъркелчета!
Пете както винаги си неотразима със закуската
Ще пропусна кафенцето залавям се за плодчетата  :)
Ахи честито племенниче миличка,хайде скоро и своето бонбонче да гушкаш
Мимчи има време мила дано хич и да не идва тази чума  :bighug: :bighug: :bighug:
Гали мила недей да си тъжничка  :balk_21:
Недей да общуваш с такива хора много е натоварващо,бебенцата се бавят но когато бог реши да ги даде ще са най-желаните и най-обичаните същества
Макар и дъждовно навън времето важно е че  в сърцата ни грее  :sunshine: :sunshine: :sunshine:
Не пускам палчета за тези които имат нужда  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Вярвам!!!!
*
Добро утро и от мен милички, Пете перфектна както винаги  :D, Ахито честита ви радост и скоро и ти да зарадваш роднините си с такава новина  :D, Гале така е миличка и при мен постоянно има познати, които правят аборти и казват, че не си искат децата и т.н., гадно е но продължаваш и не обръщаш внимание на такива неща.
Мимче, рано е миличка за М., не се отчайвай, надежда винаги има  :D :crossfingers:
и за всички, които имат нужда :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Лек ден сладурки и дано настроението ви не е такова мрачно като времето
*
Ха добро утро и от мен с днешна датаа :D

Пете,благодарско за прекрасната закусчица,че както съм гладнааа,и кафенце ще пийна днес ,нищо че от няколко дни все ми е високо кръвното../нетипично за мене/.
Ахито,добре си дошла и да не се задържаш много много тука..Скоро да се похвалиш и ти ,че освен леля си и мама :D
Миме,графиката ти върви добре,рано е още за такива генерални заключения :wink:Ще те наблюдавам :D
Галка,такива истории не бива да те разтройват,даже напротив...Това е още едно доказателство,как точно когато най-малко очакваш и Чудото ще дойде и при теб :D
Жени,разликата между живачен и дигитален е само в това ,че при дигиталния аз държа 3-4 минути след сигнала,а при живачния 5мин меря..Това е ,дано съм ти помогнала..Като имаш предвид че при това измерване са еднакви температурите..Успех от мен :D

Грабвам с пълни шепи от вирусите и ви пожелавам спокоен и позитивен,макар и малко дъждовен ден милички :D
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Здравейте момичета  :)

Жени мила, благодаря ти за хубавия поздрав ! :balk_21: Веднага забелязах, че си забравила най-голямата Маймунка , но тя редовно прекалява с бирата  :drunk:, така че няма да забележи !  :lol:

И аз това си мислех, не гледайте и не се сравнявайте с хора около вас...носи само болка. Няма нужда...  :bighug:

Целувам ви много и ви пращам малко вируси, с много надежда  :)
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Здравейте момичета,

Днес нов ден, нова надежда...определено съм в по-добро настроение от предните дни. Пожелавам ви да не се предавате и да не склонявате глава пред трудностите. Дано Бог ни дава сили и занапред да се борим за постигане на нашите цели. Целувам ви и до скоро :)

П.С. Раиска...то не останало..?

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Не останало, ама ей на!  :)
При нас всичко е свързано с голямо чакане...и търпение, което аз не притежавам, за жалост. Живи и здрави, ще излезе...къде ще ходи. Ако не тези дни, то в понеделник влизам в болница.
Но и там ще си замъкна лаптопа и пак ще ви дебна, ей !  :D
*
Аааааа Раисче, забеляза тя, ама ние се разбрахме, че най-вече е за тези, които скоро ще остават без томбаци, а с пълни ръчички с по едно или 2 бебета  :lol:, че като гледам то не ви останало много /за тези, които изброих поименно/, а пък за другите - има ощееееее да ни ръсят с вируси и да им се радваме на 2 в 1 или 3 в 1, пък и ако качвате по някоя снимчита, няма да ви се разсърдим :D
Чао засега и целувки на всичкииииииии
Здравейте момичета. Ние също планираме от доста време със съпруга ми бебче, но не се получава нещо.... От доста време ви чета и бих искала да се присъединя към вашият форум. Благодаря ви

*
Добро утро, слънца! :D
Хайде на кафенце и закуска! :D

Добре дошли на новичките, и дано скоро да ни се похвалите с +++++ тестчета. :D
Раиска, Стерче и Дианка, дано скоро да се срещнете с мъниците! :D Леко и безпроблемно раждане, милички! :D
За всички в нужда -  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Лек и спорен ден! :D
*
Добро утро и от мен.
khrustaleva, добре дошла в отбора. Желая ти успех и скоро да видиш двете чертички.
Пете закуската е кафето са прекрасни. Нарежда се на масата.
Пожелавам ви хубав ден момичета.
И малко  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Здравейте девойки :)

Добре дошла на khrustaleva :)---дано не се задържиш дълго в тази темичка.
Tucy,Пете, цопвам се под вирусчетата ти :)
Петенце, мерси мила за закуската..Както винаги--първа :)

Добро утро момичета!
Пете мале страхотно изглежда-направо може да ми отиде диетата.Мерси за кафенцето.
Кhrustaleva  :welcome: и дано не се задържаш много тук.
Рени миличка графиката продължава в същия хубав вид.А дано да ни зарадваш  :crossfingers:.
Айде да бягам,че ме чака много работа.
Много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и лек ден на всички!
« Последна редакция: Октомври 07, 2010, 09:27:11 am от mariq_81 »