0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: barbaron0708 е вече щастлива мама
« Отговор #60 -: Октомври 06, 2010, 09:54:35 am »
Благодаря ви!
Е, Кремчо, само аз съм си у дома за сега! Златото ще поседи в Майчин дом София, докато си качи грамчетата и килограмчетата  :lol:
Ама нали ще му се лепи всичко, което хапне /като на тати  :oops:/, та няма да е много далече времето, в което ще си го приберем  :wink:
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #61 -: Октомври 06, 2010, 11:34:18 am »
Честито, мила!

Страшно се радвам за вас!Да сте живи и здрави, и много щастливи!!!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #62 -: Октомври 06, 2010, 12:07:58 pm »
barbaronche да ви е жив и здрав малкия юнак Златомир. Нека расте обгърнат от цялата обич на мама и тати.

« Отговор #63 -: Октомври 06, 2010, 13:58:58 pm »
Честит син, Илианка! Дълго време не бях влизала в Зачатие и  много ме зарадва новината. Да ви е жив и здрав малкият юнак! Много да ви радва!

*
« Отговор #64 -: Октомври 06, 2010, 14:03:14 pm »
Миличка, добре си дошла!  :lol: И не се мотай много на компютъра, а започвай да приготвяш стаята, че Златомир много скоро ще иска да си го приберете в къщи! Цунки!

*
« Отговор #65 -: Октомври 06, 2010, 14:03:32 pm »
Честито на борбената мама Илианка:)

Да ти е жив и здрав Златомир - много да Ви слуша и радва, в което не се съмнявам:)
Бързо въстановяване и ти пожелавам скоро да се гушкате с малко съкровище у дома!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #66 -: Октомври 07, 2010, 20:39:42 pm »
И тук честито Барбарончо :)
Живи, здрави и много щастливи ти, таткото и златния Златомир:)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #67 -: Октомври 08, 2010, 22:36:46 pm »
Приветче от нас!
Обещах да ви държа в течение  :wink:
Ами, както си и знам, нашето малко Злато вече качва грамчета - по 30гр. на ден е от 2 дни и вече сме 1300гр  :lol: Увеличават му поетапно млякото, а той си го поема всичкото  :wink: Никакво връщане - "Материала скъп бре  :lol:"
И така - ще се видим с него другата седмица, когато сигурно ще е поизпънал малко гънките  :lol:  :lol:  :lol:
*
« Отговор #68 -: Октомври 10, 2010, 21:03:15 pm »
Барбаронче така се развълнувах :bighug:, едва сега видях :oops:
Честита ви радост, да ви е жив и здрав юнака и много да ви радва! :balk_7:
« Отговор #69 -: Октомври 12, 2010, 08:17:57 am »
Честито мамо барбаронче ох мила колко се радвам за теб.Нека малкия юнак да расте жив и здрав и много да ви радва  :bori_002: :ballons:
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #70 -: Октомври 25, 2010, 13:08:57 pm »
Честито и от нашето голямо семейство  :party: да е жив и здрав юнака,много да ви радва и да се гордеете с него  :balk_104:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #71 -: Октомври 25, 2010, 19:07:09 pm »
Честито! Нека синът ти расте много щастлив и усмихнат!
                        :balk_7: :balk_9: :balk_9:

*
« Отговор #72 -: Октомври 26, 2010, 15:22:15 pm »
Еееее,браво бе,моми!! Аз да се ослушвам за информация,да ме е страх да питам,да се обаждам, а те къде се скрили!! добре ,че имам добри "душици",че ми показаха готината тема!! Направо се скъсах от притеснение за Златното момче!! Барбик,как е съна??? Давай подробности,че той вече голям бе,ще напрпави месец тая седмица!? Тиш как си? никаква те няма във форума,ама то сега ние не сме важни!? татко Милчо сигурно е още горе на "палмата" от щастие или вече си му наредила задачките и не може дъх да поеме?? Ми да,то "горе на черешата" си само един ден ,като научиш новината,надругиа вече си запретнал ръкави! Това момче исак грижи,няма веме за махморлук,например???? :D :D
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #73 -: Октомври 26, 2010, 23:51:48 pm »
Ейййййййййй! Тук съм бре  :lol: Току що пристигнала от софийско  :wink:
Благодаря на всички ви отново за пожеланията!
И както обещах - ще ви държа в течение  :D
Днес нашето Злато е вече 1800гр. и не е в кувьоз вече, а на термолегло  :lol: Още го хранят и със сондичка, но вече го пробват и със шише! Сега трябва да се научи, че трябва да си изяжда всичкото мляко от шишето и ще дойде бързичко деня, в който ще си го направим бургазлийчееееееее  :lol: Ох, ако знаете колко е порастналллллл  :wink: И бузки има вече даже  :lol:
Казаха, че оттук нататък мога да ходя да го храня вече през деня, но нали разстоянието не е малко, та ще се позабавя някой и друг ден, докато уредя квартирата!
Ох, много ми е гот днес, нищо че пътуването за един ден е убийствено! Хич не ми дреме!

Абе, Рачо, ти в тези темички не си ли влизал?!?!?!?!
Пожелавам ви в най-скоро време да си имате ваша лична темичка с Вили! И ако успея да ви издебна и да я пуснааааааааааа  :wink: Ще ми е много кеф! А за тати нямам думи - днес наредих да не спи, а да действа с ремонта, че Златото ни ще ни изпревари  :lol:  :lol:  :lol: Да, ама нееееееее - заспа си сладко, сладко преди малко  :lol:
Та това е засега от нас!
Ще следва продължение! Най-хубавото - когато ще сме и тримата заедно :lol:
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #74 -: Октомври 27, 2010, 12:06:25 pm »
 :D Браво мамо Барба  :D
Все така хубави новини и скоооооро да се съберете тримата в Бургаско !!!  :bighug:
*
« Отговор #75 -: Октомври 27, 2010, 12:59:33 pm »
Ооооо, чудесно е това!! Скоро ще имаме още един "почетен" бургаски гражданин!! При това-мъж!!! :welcome_1: Барбик, ти си ме виждала поне,ама да знаеш че бате ти рачо се е родил 1.700кг в края на 8 ми месец, хи хи ан 1 година е бил 14 кг!!! :D Така че,вече нямаш грижи,синчето е тръгнало по "правия" път! Да е жив и здрав ,да пие мляко и да радва мама и татко!!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #76 -: Октомври 30, 2010, 15:04:22 pm »
Честит ви син Барби, да е жив и здрав и много да ви радва!!!
Добре е наддало браво, няма начин да не черпи от позитивната енергия на мама си  Барба! :ballons:

« Отговор #77 -: Ноември 04, 2010, 12:43:54 pm »
Ехеееее, храним се вече с биберон и очакваме скоро да ни изпишат  :wink:

Повече - като се приберем в Бургас при тати  :lol:
« Отговор #78 -: Ноември 10, 2010, 23:40:42 pm »
И такаааааааа!
От вчера вече сме си в къщи  :lol: Изписаха ни с тегло 2230 гр. Почти килограм наддахоме за 40 дни  :wink: Ами добре си е човека!
Сега се храним, къпем и спим и свикваме един с друг!
Няма друго по-голямо щастие от това!
Борете се момичета и момчета!
Мечтите се сбъдват! При нас на 17 година и въпреки това не се отказахме
  :bighug:
Обичайте се и вярвайте!!!!!!!!!!!!!!!!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #79 -: Ноември 11, 2010, 09:01:25 am »
Барбаронче, чудесни новини!
Най-чакани моменти, отдайте им се!
Пожелаваме ви здраве и усмивки!

много  :bighug: от нас
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)